Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πω πω το Pro Controller το χρεώνουν 60 ευρώ! Αν είναι δυνατόν. 

Δηλαδή αυτή η ομορφιά πόσο θα κάνει; 2000 ευρώ;

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/b1qvfmemxagchmkfyr2c.jpg

Πού είδες 60 ευρώ το Pro controller; Εγώ 40 ευρώ το έχω πάρει και τώρα παίζει στα 37-38.

Επίσης, όσο καλό D-pad και όσο εργονομικά μοχλάκια έχει το GC controller άλλο τόσο μάπα εργονομία έχει στο ABXY κουμπάκια. Χάλι μαύρο λέμε.

καλημερα ειναι ενας φιλος αμερικη και θα ερθει συντομα ξερει κανεις αν μου φερει παιχνιδια απο εκει,θα εχω προβλημα; θα παιζουν εδω;

Δεν θα παίζουν σε ευρωπαϊκή κονσόλα, το Wii U είναι region-locked.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλημερα ειναι ενας φιλος αμερικη και θα ερθει συντομα ξερει κανεις αν μου φερει παιχνιδια απο εκει,θα εχω προβλημα; θα παιζουν εδω;

Δεν μπορείς να τα παίξεις καθώς είναι region north America (NTSC) , ενώ τα δικά μας European region (PAL). Μπορεί όμως να αγοράσει controllers κτλ.

Υ.Σ Ξέρω ότι το PAL,NTSC και τα λοιπά είναι για τις τηλεοράσεις όμως τα παιχνίδια αυτό γράφουνε επάνω.

Δημοσ.

@basketballfan Αυτό που πήρες με 20 μάλλον είναι από τρίτο κατασκευαστή και όχι επίσημο (και ας μοιάζει με το επίσημο)

@malthador Βασικά στο Public το είδα μιας και ενδεχομένως να κάνω την αγορά της κονσόλας απο εκεί. Η αγορά του Pro αξίζει ή όχι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

@basketballfan Αυτό που πήρες με 20 μάλλον είναι από τρίτο κατασκευαστή και όχι επίσημο (και ας μοιάζει με το επίσημο)

@malthador Βασικά στο Public το είδα μιας και ενδεχομένως να κάνω την αγορά της κονσόλας απο εκεί. Η αγορά του Pro αξίζει ή όχι;

αυθεντικότατο είναι, το είχαν σε προσφορά στο play-asia. Νομίζω ότι ισχύει ακόμη

Δημοσ.

Να σαι καλά ρε μαν! Το χτύπησα μαζί με Monster Hunter Ultimate στα 298,90!

Μέχρι τέλος Αυγούστου θα πάρω και ΜK8 και για bonus game θα χτυπήσω Wind Waker!

Δώστε ονόματα να σας addάρω.

Ερώτηση πως κάνω αγγλικό account?

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να σαι καλά ρε μαν! Το χτύπησα μαζί με Monster Hunter Ultimate στα 298,90!

Μέχρι τέλος Αυγούστου θα πάρω και ΜK8 και για bonus game θα χτυπήσω Wind Waker!

Δώστε ονόματα να σας addάρω.

Ερώτηση πως κάνω αγγλικό account?

Μπορείς από την αρχή να δηλώσεις ως χώρα την Αγγλία ή να φτιάξεις 2 id ένα ελληνικό-ένα αγγλικό. Επίσης, η προσφορά του mario kart ισχύει μέχρι 31 ιουλίου ;)

Δημοσ.

Μπορείς από την αρχή να δηλώσεις ως χώρα την Αγγλία ή να φτιάξεις 2 id ένα ελληνικό-ένα αγγλικό. Επίσης, η προσφορά του mario kart ισχύει μέχρι 31 ιουλίου ;)

Καλά που μου το είπες, νόμιζα ότι ήταν μέχρι τέλη Αυγούστου. Αν είναι έτσι σετάρω το μηχάνημα και την άλλη εβδομάδα παραγγέλνω και το MK8. Πάντως πολύ καλή περίπτωση και το Monster Hunter Ultimate στα 30 ευρώ!

• Moderators
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2463219/Nintendo-Wii-U-Pro-Controller.html

Η αγορά Pro Controller αξίζει, εάν έχεις σκοπό να σπαταλάς αρκετό χρόνο παίζοντας στην τηλεόραση. Εγώ παίζω την πιο πολύ ώρα single-player remotely στο Gamepad και χρησιμοποιώ το Pro Controller για multi-player.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά που μου το είπες, νόμιζα ότι ήταν μέχρι τέλη Αυγούστου. Αν είναι έτσι σετάρω το μηχάνημα και την άλλη εβδομάδα παραγγέλνω και το MK8. Πάντως πολύ καλή περίπτωση και το Monster Hunter Ultimate στα 30 ευρώ!

Τίποτα :)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...