Millennium Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Hyrule Warriors - Zelda character trailer https://www.youtube.com/watch?v=QKxp7nrFDD8 1
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ενα παιχνιδι που η nintendo -πρεπει- να δωσει στο virtual console. Αν το κανει θα ειναι απο τα ελαχιστα παιχνιδια που θα παρω αμεσως ακομα και με την σκατοπολιτικη που επικρατει στο virtual console. 2
neratzojuice Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οτι δινει πολλα παιχνιδια ειναι αληθεια,αλλα σκεψου οτι παλια το 32gb μοντελο το ειχε βαλει προσφορα 219ευρω,δηλαδη 130ευρω λιγοτερα απο αυτο που Public.Δεν μπορεις δηλάδη να αγορασεις το New Super Mario Bros Wii U και το Mario Kart 8 και το Zelda με τα χρηματα αυτα???Αυτο εννοουσα. O X I !!
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ενα παιχνιδι που η nintendo -πρεπει- να δωσει στο virtual console. Αν το κανει θα ειναι απο τα ελαχιστα παιχνιδια που θα παρω αμεσως ακομα και με την σκατοπολιτικη που επικρατει στο virtual console. Πάντως έχοντας καμια 10+ vc games είμαι υπερευχαριστημένος. Και το screen smoothing αλλα κ το save state είναι ότι πρέπει για να παίζονται παλιότερα games. Link to the past /metroid fusion και Yoshi's island ας πούμε είναι ταμαμ. Επίσης θα ξαναπώ. Όσοι έχετε deluxe edition και πήρατε το free game απο το mario kart κατα πάσα πιθανότητα έχετε φτάσει τα 500 points και παίρνετε κωδικό για 5€ για το eshop. Checkέρνετε εδώ https://p.nintendo.net/ Πήρα και το toki tori χθες και η επόμενη eshop αγορά μου μου δίνει άλλα 5 αφού έχω χιλιαρίσει σχεδόν 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πάντως το Metroid Zero Mission έχει βγει από τις 19 Ιουνίου στο VC της Ιαπωνίας. Καμιά πληροφορία-φήμη για το πότε έρχεται και από δω έχουμε?
HadesGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Homebrew έχει βάλει κανείς; Αξίζει; Το Wii U δεν έχει
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το Wii U δεν έχει Έχει σε Wii mode. Hence μπορείς να το έχει σπασμένο με softhack για να παίζεις παιχνίδια του Wii.
HadesGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Έχει σε Wii mode. Hence μπορείς να το έχει σπασμένο με softhack για να παίζεις παιχνίδια του Wii. Για παιχνίδια Wii U δεν έχει αυτό εννοώ. 1
Millennium Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Platinum would love to make Bayonetta 3 with Nintendo "Should the opportunity arise I'd definitely like to keep nurturing this franchise," Bayonetta 2 director Yusuke Hashimoto told CVG. And regarding possible future partnerships with Nintendo, he added: "In terms of nurturing the content of this game, there's a lot that we learned from Nintendo and if possible we would love to do it again and keep nurturing our child." "I feel that it's important to let your creativity flow and Nintendo has been able to provide us with the freedom to create what we had originally envisioned. We were able to have a lot of back-and-forth and they were able to provide objective feedback. I feel that was really good and helped push Bayonetta 2 to even higher quality. "We started out with a fundamental freedom, with Nintendo telling us to go and create the game as we saw fit. But as the game started to take shape and we were starting to put all the pieces together, they were able to point out some things that we didn't realise ourselves. That was really helpful for us." 3
neratzojuice Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πάντως έχοντας καμια 10+ vc games είμαι υπερευχαριστημένος. Και το screen smoothing αλλα κ το save state είναι ότι πρέπει για να παίζονται παλιότερα games. Link to the past /metroid fusion και Yoshi's island ας πούμε είναι ταμαμ. Επίσης θα ξαναπώ. Όσοι έχετε deluxe edition και πήρατε το free game απο το mario kart κατα πάσα πιθανότητα έχετε φτάσει τα 500 points και παίρνετε κωδικό για 5€ για το eshop. Checkέρνετε εδώ https://p.nintendo.net/ Πήρα και το toki tori χθες και η επόμενη eshop αγορά μου μου δίνει άλλα 5 αφού έχω χιλιαρίσει σχεδόν Δεν το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λές. Μπορούμε να βάλουμε τους κωδικούς που έχουμε απο κάθε παιχνίδι και να πάρουμε πόντους? Δηλαδη αυτό που δεν μπορούσαμε τόσο καιρό λόγω Nortec? ή μόνο αυτά που κατεβάζουμε απο το eshop?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λές. Μπορούμε να βάλουμε τους κωδικούς που έχουμε απο κάθε παιχνίδι και να πάρουμε πόντους? Δηλαδη αυτό που δεν μπορούσαμε τόσο καιρό λόγω Nortec? ή μόνο αυτά που κατεβάζουμε απο το eshop? Οι πόντοι είναι μόνο για τα παιχνίδια από eshop, ανεξαρτήτως αν το έχεις πληρώσει ή είναι από προσφορά.Επίσης, δεν μπαίνει και το ΦΠΑ μέσα. Δηλαδή για τους πόντους μετράει η τιμή χωρίς το ΦΠΑ.
neratzojuice Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Οι πόντοι είναι μόνο για τα παιχνίδια από eshop, ανεξαρτήτως αν το έχεις πληρώσει ή είναι από προσφορά.Επίσης, δεν μπαίνει και το ΦΠΑ μέσα. Δηλαδή για τους πόντους μετράει η τιμή χωρίς το ΦΠΑ. Ναι ναι μόλις το τσεκαρα και εγώ και έχω 266 πόντους. Ε φαντάζομαι με το Zelda που θα πάρω απο το MK8, κάτι θα γίνει. Κατέβασα χθές Child of Light. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ναι ναι μόλις το τσεκαρα και εγώ και έχω 266 πόντους. Ε φαντάζομαι με το Zelda που θα πάρω απο το MK8, κάτι θα γίνει. Κατέβασα χθές Child of Light. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις! Και εγώ σκέφτομαι να το κατεβάσω. Τον οπτικό τομέα τον κατέχει, ελπίζω και το gameplay να είναι καλό.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Προσεξτε με το child of light γιατι απο οτι λενε το παιχνιδι θα εχει και συνεχεια (cliffhanger το τελος) και η Ubi σταματησε να υποστηριζει το WiiU προς το παρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα