Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε τι παίζει με το club nintendo και τα coins/stars? Απο ότι βλέπω τα πάντα (ότι έχω πάρει απο e-shop)έχουν γίνει αυτόματα registered στο uk club και έχω καμια 4000 stars και κάτι σκουπίδια για να διαλέξω σαν rewards.

Στο σκέτο club nintendo απο την άλλη έχει τα coins και πολύ καλύτερα rewards (βασικά, games και όχι λουράκια και αυτοκόλλητα τοίχου για την ανιψιά μου). Any ideas? Το σκέτο club είναι μόνο για us? 

Δημοσ.

Παιδια, 2 ερωτησεις. 

1) Θελω να εξοπλιστω για 4πλο split screen Mario Kart, ποιο controller ειναι το ιδανικοτερο για το παιχνιδι? (εξαιρουμενου το nunchuk που δε με βολευει καθολου). Και επειδη θα τσουξουν να παρω 4 controllers, εχετε να προτεινετε καποιο ιδανικο setup? (πχ ενας με το gamepad ΟΚ, ενας με pro controller, και 2 με wii motes σκετα... ή με απλου wii classic controllers?) Τελος, ξερουμε αν με τον ανταπτορα των Gamecube controllers που βγαινει επισημα τωρα, θα παιζουν αυτα και σε αλλα παιχνιδια (οπως το MK8) ή θα ειναι μονο για το smash?

2) Υπαρχει καμια πηγη για σχετικα φτηνοτερο Pro controller original? Το φτηνοτερο που εχω βρει με μεταφορικα μεσα ειναι απο ebay-japan που ερχεται japanese Κομματι (ειναι region free αποσο εψαξα) στα 30 ευρω τελικη....αλλα πχ το ειδα στο Play-asia τσαμπα, 20 ευρω το αυθεντικο, ομως με τραγικα μεταφορικα :(

Δημοσ.

εγω θα κοιτουσα να περνα τα ιδια κοντρολλερ αν και τραγικα τα λεφτα, ισα-ισα να μην εχω την μουρμουρα και το ξενερωμα....

εν ολιγης θα περνα αλλα 3 προ....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω περιμενω να πεσει η τιμη του Wii U γιατι ακομα ειναι πανακριβο :P Δεν προλαβα την προσφορα του Γερμανου για το Premium δυστηχως και αρα ειμαι ακομα στο περιμενε :P

Η τιμή του wii u έχουν πει ότι δε θα πέσει σίγουρα μέχρι το 2015. Μπορείς όμως να πετύχεις προσφορές. Το public έχει το premium pack με New Super Mario Bros, New Super Luigi U, Ninendoland, Mario Kart 8 350€. Και ένα free παιχνίδι αν εκμεταλλευτείς το promotion. Αυτό πήρα και εγώ και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό value for money.

Δημοσ.

Η τιμή του wii u έχουν πει ότι δε θα πέσει σίγουρα μέχρι το 2015. Μπορείς όμως να πετύχεις προσφορές. Το public έχει το premium pack με New Super Mario Bros, New Super Luigi U, Ninendoland, Mario Kart 8 350€. Και ένα free παιχνίδι αν εκμεταλλευτείς το promotion. Αυτό πήρα και εγώ και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό value for money.

Αν σκεφτεις ποσο το εδινε ο γερμανος και καποια αλλα μαγαζια τα 350ευρω πολλα ειναι.

Δημοσ.

Αν σκεφτεις ποσο το εδινε ο γερμανος και καποια αλλα μαγαζια τα 350ευρω πολλα ειναι.

Πολλά δεν είναι γιατί θα έχεις και ένα σκασμό games μαζί, τώρα εάν θέλεις γύρω στα 250 Ευρώ με games μέσα δες τις αγγελίες διαφορετικά για να δεις δραστική μείωση του Wii U, θα περιμένεις ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Δημοσ.

Πολλά δεν είναι γιατί θα έχεις και ένα σκασμό games μαζί, τώρα εάν θέλεις γύρω στα 250 Ευρώ με games μέσα δες τις αγγελίες διαφορετικά για να δεις δραστική μείωση του Wii U, θα περιμένεις ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Οτι δινει πολλα παιχνιδια ειναι αληθεια,αλλα σκεψου οτι παλια το 32gb μοντελο το ειχε βαλει προσφορα 219ευρω,δηλαδη 130ευρω λιγοτερα απο αυτο που Public.Δεν μπορεις δηλάδη να αγορασεις το New Super Mario Bros Wii U και το Mario Kart 8 και το Zelda με τα χρηματα αυτα???Αυτο εννοουσα.

Ενταξυ απο αυτα τα πακετα που ειναι τωρα ναι αξιζει αλλα εχουν παιξει και καλυτερες προσφορες αυτο εννοουσα

Δημοσ.

Τσεκαρε απο εξωτερικο. Εγω premium μαζι με W101 και μεταφορικα ολα μεσα στα 270 το πηρα. Κατα τα αλλα μην περιμενεις τρελες πτωσεις πλεον. Επομενη πτωση τιμης θα δεις καπου μεσα στο 2015. Αν εχεις κατι να παιξεις παρε το τωρα αλλιως περιμενε μεχρι του χρονου για καποια καλη ευκαιρια. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οτι δινει πολλα παιχνιδια ειναι αληθεια,αλλα σκεψου οτι παλια το 32gb μοντελο το ειχε βαλει προσφορα 219ευρω,δηλαδη 130ευρω λιγοτερα απο αυτο που Public.Δεν μπορεις δηλάδη να αγορασεις το New Super Mario Bros Wii U και το Mario Kart 8 και το Zelda με τα χρηματα αυτα???Αυτο εννοουσα.

Ενταξυ απο αυτα τα πακετα που ειναι τωρα ναι αξιζει αλλα εχουν παιξει και καλυτερες προσφορες αυτο εννοουσα

Βάσει skroutz τα New Super Mario Bros, New Super Luigi U, Ninendoland, Mario Kart 8, Ζelda Wind Waker (χωρίς τα μεταφορικά και στην χαμηλότερη τιμή) κοστίζουν 178.58€, μαζί με την παλιά προσφορά του Γερμανού συνολικά είναι 397.58€, δηλαδή 47.58€ περισσότερα από όσο του public.

Αν συνυπολογίσεις έξοδα αποστολής και ότι πιθανόν τα παιχνίδια την εποχή της προσφοράς του γερμανού ήταν πολύ μεγαλύτερη, το συγκεκριμένο bundle είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί τουλάχιστον στην ελληνική αγορά, αν και δεν έχω βρει κάτι στο εξωτερικό. Πάντως αν έχεις όρεξη να περιμένεις μέχρι το 2015 σίγουρα η τιμή θα είναι πολύ καλύτερη :)

Όσον αφορά ,τώρα τα nintendo id και τα downloads, τα downloads είναι δεμένα με το account, το account όμως είναι δεμένο με την κονσόλα.Δηλαδή αν πουλήσετε την κονσόλα σας πουλάτε και το account σας :). Eπίσης, αν ο μη γένοιτο σπάσει ή χαλάσει η κονσόλα θα πάτε στη nortec που έχουν ειδικό μηχάνημα για να περάσουν το account στη καινούργια κονσόλα, γιατί άλλος τρόπος δεν υπάρχει δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...