vag.patrick Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 klain εχθες αφου μπηκα εμ αγγλικο account στο wiiu ετρεξα κανονικα ολα τα digital που εχω παρει απο το ελληνικο eshop χωρις κανενα προβλημα, αρα υποψιαζομαι οτι το μονο που θα χουμε σαν "προβλημα" ειναι εαν θελω να το ξανα κατεβασω να συνεθω με το αγγλικο acc για το κατεβασω και να παιξω....υποθετω....
luckysluckys Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τα παιχνιδια είναι συνδεμένα με την κονσόλα, και όχι με τον χρήστη, ή το account id. Δεν υπάρχει θέμα σύνδεσης χρήστη ή διαγραφή χρήστη.
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 επειδή θα παίξει σύντομα αγορά, υπάρχουν restrictions με τα account?...πρέπει να προτιμήσω κάποιο ξένο ή και με ελληνικό είμαι οκ?
Millennium Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Hyrule Warriors character trailer https://www.youtube.com/watch?v=hx-zsjTyDmk 1
vag.patrick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 πραγαματικα αν διαβασεις τα comments απο κατω deku μιλαμε οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τιποτα ρε φιλε.....ελεος δηλαδη , ωραιο το parody ομως...
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αυτη την βδομαδα θα γινει επιτέλους η αγορα του Mario Kart 8. Απο ποιο μαγαζι προτεινεται να το αγορασω που να δινει και το free game code?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το free game code υπάρχει μαζί με το παιχνίδι ανεξαρτήτως καταστήματος.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αυτη την βδομαδα θα γινει επιτέλους η αγορα του Mario Kart 8. Απο ποιο μαγαζι προτεινεται να το αγορασω που να δινει και το free game code? Και εσυ παιδι μου Mario Kart?
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Απο τους τελευταίους ειμαι Ε μωρε το μουφοπαιχνιδο τωρα σιγα, ποσο καλο να ειναι... ! 2
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εγω περιμενω να πεσει η τιμη του Wii U γιατι ακομα ειναι πανακριβο Δεν προλαβα την προσφορα του Γερμανου για το Premium δυστηχως και αρα ειμαι ακομα στο περιμενε
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SZkXwUteN5k ελιωσα στα γελια....
HadesGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγω περιμενω να πεσει η τιμη του Wii U γιατι ακομα ειναι πανακριβο Δεν προλαβα την προσφορα του Γερμανου για το Premium δυστηχως και αρα ειμαι ακομα στο περιμενε Με το hype που έχει το Wii U μετά την E3...θα περιμένεις σίγουρα καιρό. 2
vag.patrick Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 καλημερες. Για οσους εχουν θεμα με το προμο και εχουν αποριες. Εκανα register στο acc μου το αγγλικο το ΜΚ8 , βγηκε το banner πατησα επανω , διαλεξα το πικμιν 3 σε 1 λεπτο ειχα τον κωδικο, μπηκα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ account μου , στο ninty shop εβαλα redeem code κατεβασα το παιχνιδι και ησυχασα , ολα αυτα μου πηραν (εφοσον ειχα acc UK) 3 λεπτα..... Βαρατε αφοβα το προμο απο κει ολα κομπλε , το ΜΚ8 απο ελλαδα το αγορασα....Αυτα , ελπιζω να βοηθησα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα