HadesGR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 μαζί με το Zelda και το Splatoon τα παιχνίδια που μου έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση.... Η άψογη συνέχεια ενός από τα καλύτερα JRPG της δεκαετίας: Xenoblade 1
HarryGrey Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Η άψογη συνέχεια ενός από τα καλύτερα JRPG της δεκαετίας: Xenoblade Χωρίς να θέλω να υπερβάλω αλλά δεν από τα καλύτερα της τελευταίας δεκαετίας. Είναι από τα καλύτερα όλων των εποχών. Για μένα μαζί με Chrono Trigger και Final Fantasy VI είναι τα κορυφαία jrpgs. 3
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ολοκληρη η σειρα Xeno ειναι εξαιρετικη. Απλα το Xenoblade Chronicles ηταν το καλυτερο Xeno μεχρι σημερα και ταυτοχρονα απο τα καλυτερα j-RPG ever. Καλα δεν θα μιλησω για τα side quests γιατι ειναι καθαρα φτιαγμενα για completionists και τυπους που τους αρεσει να χανονται και να εξερευνουν το περιβαλλον αλλα η -κεντρικη- ιστορια του τιτλου με ανεση πιανει το 70-80ωρο. Μαζι με το με το DQ8/7 (καλα το δευτερο εχει 140 ωρες MAIN story) και SMT nocturne ειναι τα μεγαλυτερα j-RPG σε διαρκεια που εχουν φτιαχτει ever. 1
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παίδες εμένα ακόμη να μου έρθει ο κωδικός απο το πρόμο του ΜΚ8. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες, να ανησυχώ..?
vag.patrick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Κ γω ακομα περιμενω.....επειδη διαλεξαμε το πικμιν μαλλον....οταν μ ερθει θα ενημερωσω... 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανοιξα το W101 και το εβαλα στο μηχανακι. Πραγματικα υπεροχο και -δυσκολο-, just the way i like it. Το εβαλα λιγο να δω πως ξεκιναει και καταλληξα να φτασω στην τεταρτη πιστα, 1:30 ωρα μετα! Ειναι ΠΟΛΥ γρηγορο το ******** και απαιτει τρελες ταχυτητες dexterity στα δαχτυλα και μπολικη προσοχη για τους εχθρους και "σηματα" που σου δινουν για αμυνα/avoidance. Arcade παλιας σχολης μου θυμιζει. Το χιουμορ επισης ειναι διαχυτο all around και οι εκπληξουλες και αναφορες σε παιχνιδια και ταινιες ειναι πολυ εξυπνες μεχρι τωρα. 6
gkalas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 To παιχνιδι ειναι γαματο.Old school διασκεδαση με απιστευτο χιουμορ και δυσκολια απο τα παλια.Οσο προχωρας τοσο θα το ευχαριστιεσαι. 2
screaming_trees Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για να μην περιμενετε τον κωδικο οποτε κ.....σει στη nortec, μπειτε στο site της Nintendo και καντε εκει register. Εγω αυτο εκανα και σε 10 λεπτα κατεβαζα το pikmin. 2
luckysluckys Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για να μην περιμενετε τον κωδικο οποτε κ.Γιατί αυτόςεείναι ο μόνοςει στη nortec, μπειτε στο site της Nintendo και καντε εκει register. Εγω αυτο εκανα και σε 10 λεπτα κατεβαζα το pikmin. Χρειάστηκε να κάνεις Αγγλικό id στο wii u, και να το κάνεις link με το account σου στο Nintendo club, ή όχι; Γιατι αυτός είναι ο μόνος λογος που δεν το έχω τολμήσει ακόμα. Βλέπεις το Mario kart είναι αγορασμενο με το Ελληνικό μου id απο το eshop της Nintendo.
ultralisk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 γενικά έχετε αγγλικά accounts ή ελληνικά? έχει κάποια προνόμια αν προτιμήσει κάποιος ξένο account?
gkalas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Eγω εφτιαξα ενα αγγλικο για να παρω την προσφορα αλλα παιζω με ελληνικο.
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ είχα κάνει παλιότερα λόγω 3ds με το promo του super mario 3d land και απλά το χρησιμοποίησα και στο wii u τώρα με το nid. Απο το αγγλικό μέσα σε λιγότερο απο 1 λεπτό είχα το code για το pikmin πάντως. edit: Επίσης για όσους έχουμε το premium ισχύει και το offer Που όσο κατεβάζουμε games κτλ μπαίνουν πόντοι στο account https://p.nintendo.net/premium/ Πήρα ένα 10λιρο για χρήση στο e-shop απο το πουθενά. edit 2: Το Dr kawashima brain training είναι free στο e-shop (με αγγλικο account anw που είμαι) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από klainmaingr
vag.patrick Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Με το ελληνικο id ομως παιζει αυτο το παιχνιδι απο το προμο η μονο απο το αγγλικο???
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παίδες είναι downloadable code. Afaic πρέπει να παίζει οπουδήποτε στην ευρώπη (τουλάχιστον) αλλα δε θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου. Έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγους ελληνικούς κωδικούς αλλα και αγγλικούς στο ίδιο (αγγλικό) account χωρίς πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα