Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κάπου τέλη του μήνα να μπω σε τουρνουά με έναν φίλο μου γίνεται να μπούμε και οι δύο ξέρω εγώ????μια ερώτηση επειδή έπαιξα λίγο mk8 σε εναν φίλο για να κάνεις κολιες πρέπει να το βάλεις στο manual το ίδιο και στο Wii στο mk

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το ειπα, στην Ε3 η Nintendo ειχε πολυ δυνατα ονοματα της ταξης του Starfox, Smash bros και Zelda. Δεν θα ειχε με τιποτα και τον hardcore τιτλο της μαζι με αυτους. Τον κραταει για αργοτερα. Οπως ειπα εγω θα γουσταρα double wammy απο Metroid για το WiiU και remake του Super Metroid στο 3ds ή ακομα και νεο (αλλα 2D) Metroid. 

Ελπιζω μονο η Retro να εχει ορεξη να φτιαξει ενα νεο Metroid και ελπιζω στον ιδιο μουσικο ο οποιος ειναι απλα επικος στις μουσικες συνθεσεις του. Ποτε δεν μπερδευεις τη μουσικη του Metroid με οτιδηποτε αλλο εκει εξω. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα και τη μουσική του Zelda δεν την μπερδεύεις :P

Και τη μουσική του Halo, και τη μουσική του Half-Life :P

Εγώ πιστεύω πάντως πως αν η Ninty μας δώσει 1-2 νέα hardcore ip's (όπως π.χ. το ZombiU, έστω και αν το τελευταίο ήταν της Ubi) τότε θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία το WiiU.

• Like 2
Δημοσ.

Το 3DS ηδη αποκταει νεο IP (STEAM) και το WiiU εχει αλλα 2 νεα IP εκ των οποιων το ενα ειναι αυτο με τα ρομποτ που ειδες παραπανω. Για το δευτερο IP θα γουσταρα κατι ποιο "βατο" μιας και αυτο με τα ρομποτ ειναι light τιτλος. Ενα παιχνιδι στυλ Eternal Darkness θα τα εσπαγε παραδειγμα. 

• Like 3
Δημοσ.

οπως λεει ο ikaruga double wammy metroid θα κανει η Nintendo πιστευω.2d για το 3ds και 3d για το wiiu.
To μονο στο οποιο διαφωνω ειναι με remake του super metroid.Το παιχνιδι αυτο ακομα και σημερα ειναι το top της κατηγοριας του με διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Το 3DS ηδη αποκταει νεο IP (STEAM) και το WiiU εχει αλλα 2 νεα IP εκ των οποιων το ενα ειναι αυτο με τα ρομποτ που ειδες παραπανω. Για το δευτερο IP θα γουσταρα κατι ποιο "βατο" μιας και αυτο με τα ρομποτ ειναι light τιτλος. Ενα παιχνιδι στυλ Eternal Darkness θα τα εσπαγε παραδειγμα. 

Εδώ δες τη συνέχεια του Eternal Darkness, ένα από τα αγαπημένα μου horror games EVER μιας και αποτελεί πραγματικά μία νοσηρή μεταφορά του H.P.Lovecraft σε videogame , παιχνιδάρα από τις λίγες....

Δυστυχώς η Nintendo δεν τους υποστήριξε και επίσης δύο φορές στο Kickstarter απέτυχε, ήμουν και backer.

Eίχαν δείξει καταπληκτική δουλειά και το ingame είναι από Wii U, το είχαν δηλώσω ξεκάθαρα στα forums μας...

Shadow of the Eternals

http://www.youtube.com/watch?v=TLVkRTwcYkQ

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι ο Dennis Dyak, απλα δεν ειναι αξιοπιστος και μεγας μαστροχαλαστης. Ειναι και ο λογος που το kickstarter απετυχε γιατι πολυ απλα οσοι κανουν kickstart κατι συνηθως γνωριζουν και ενα-δυο πραγματακια για το χωρο και ο Dennis σιγουρα δεν εχει καλο ονομα στην "πιατσα". 

Αυτο βεβαια δεν σταματαει την Nintendo να προσπαθησει και να προσφερει τη συνεχεια του Eternal Darkness για αλλη μια φορα ως αποκλειστικοτητα για το μηχανημα της με το να δωσει κανα φραγκο αλλα ας οψεται ο Dennis. Ποιος ξερει, ισως δουμε καμια τετοια εκπληξη αργοτερα αλλα προς το παρον ο τιτλος θεωρειται νεκρος. 

Δημοσ.

Πειτε ωρες που σας βολευουν και ποτε για να οργανωσουμε το tournament ρε παιδια για το μαριο καρτ! Καλυτερα κατα τις 9+, βραδακι, να εχουμε ξεμπερδεψει με υποχρεωσεις. Επισης, αν θα εχει items, η αν θα ειναι ανευ. Αιντε λιγο οργανωση!

Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται τα public εχουν την premium με 3 παιχνιδια (new super mario bros u ,luigi u,nintendo land ,mk8 ) και υπολογιστε και το προμο που τρεχει στο μκ8 αρα 5 παιχνιδια με την κονσολα στα 359€ουτε λιγα ουτε και πολλα...

Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται τα public εχουν την premium με 3 παιχνιδια (new super mario bros u ,luigi u,nintendo land ,mk8 ) και υπολογιστε και το προμο που τρεχει στο μκ8 αρα 5 παιχνιδια με την κονσολα στα 359€ουτε λιγα ουτε και πολλα...

προσφοραραραρα!

Ένα Tenchu θα ήθελα να βγεί στο Wii U

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...