Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασε την κονσολα και ασε τους ξερολες να μιλανε.Η καλυτερη απαντηση της Nintendo ηταν η χθεσινη Ε3.Αν καποιοι μεσα απο αυτη την Ε3 ειδαν μια κονσολα ετοιμοθανατη παω πασο.

• Like 2
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έκρινα κάτι τέτοιο σίγουρα απλά φοβάμαι λίγο!!!τα παιχνίδια δείχνουν τέλεια!!!!να ρωτήσω με μια hd ready tv θα είναι οκ???

Δημοσ.

Δεν έκρινα κάτι τέτοιο σίγουρα απλά φοβάμαι λίγο!!!τα παιχνίδια δείχνουν τέλεια!!!!να ρωτήσω με μια hd ready tv θα είναι οκ???

Mια χαρά θα είσαι και επίσης εάν σκοτώσει το Wii U τότε να υπολογίζεις 2017 τέλη μιας και γενικά η Nintendo την πενταετία την κρατάει, όπως έκανε και με το Gamecube.

• Like 1
Δημοσ.

Ψιλοχαιρομαι σιωπηλα που αργουν λιγακι γιατι αν εβγαιναν τωρα θα επρεπε να γεννησω τα φραγκα για να τα παρω και σε συνδιασμο με το γεγονος οτι οι τιμες τους δεν πεφτουν (μαλλον ανεβαινουν για ορισμενα απο αυτα οπως το Xenoblade Chronicles) δεν θα μπορουσα να αντισταθω. 

Εδω καλα καλα ακομα δεν βρηκα τα φραγκα να παρω Zelda link between worlds, Mario Kart και 3D world...

Hello!!

Μη χάσεις τουλάχιστον το MK8(παιχνίδαρος-κάψιμο) με την προσφορά. Πλέον είναι στα 50-55 ευρώ 2 παιχνιδάκια. Δήλωσα το Windwaker που είναι πανάκριβο και δεν πέφτει η τιμή του με τπτ. 

HadesGR κατέβασες το παιχνίδι δηλαδή? Εγω σήμερα το δήλωσα.

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ ανακοίνωσε η Nintendo. Όχι δεν είναι μόνο το Bayo το X, Zelda και όλα τα δυνατα

Εμένα μου άρεσαν πολύ και θα αγοραστούν, αυτό με τον Yoshi, Splatoon(φοβερό), CAPTAIN TOAD:), Mario Party

Τωρα για το Zelda πραγματικά τι να πείς. Το παίρνεις μένεις κόκαλο και παίζεις. Δεν έχει κατι άλλο. Παίζεις με ανοιχτό το σαγόνι  :-D

Bayo.... Πραγματικά δε θέλω να πώ κάτι...

• Like 3
Δημοσ.

Σχετικο ειναι αυτο.Αλλα παιχνιδια τα εχει με 1080p και αλλα σε 720p.Eννοειται οτι καλυτερα θα ηταν να ειχες μια τηλεοραση με 1080p.

Δημοσ.

οποιος λεει οτι η κονσολα δεν αξιζει η αγορα της η δε γουσταρει την νιντεντο γενικοτερα και τα λογια "θυμαμαι εποχες snes ηταν σπουδαια" κλπ κλπ τα ακουω βερεσε η "μεγαλωσε" πλεον και δε μπορει καρτουνιστικα παιχνιδια αλλα anime βλεπει  η δεν εχει ιδεα απλα.Τα παραπανω χωρις να πηγαινουν σε καποιον συγκεκριμενα , απλα ειναι μια αποψη και προσπαθω να προλαβω τους κακοπροαιρετους.. Τσιμπατε την κονσολα να καειτε παιδια ... Αντε κουφαλς οσοι εχετε ΜΚ8 κανονιζουμε event τουρνουα μερα και ωρα απο τωρα να καουμε λιγο...

• Like 2
Δημοσ.

οποιος λεει οτι η κονσολα δεν αξιζει η αγορα της η δε γουσταρει την νιντεντο γενικοτερα και τα λογια "θυμαμαι εποχες snes ηταν σπουδαια" κλπ κλπ τα ακουω βερεσε η "μεγαλωσε" πλεον και δε μπορει καρτουνιστικα παιχνιδια αλλα anime βλεπει  η δεν εχει ιδεα απλα.Τα παραπανω χωρις να πηγαινουν σε καποιον συγκεκριμενα , απλα ειναι μια αποψη και προσπαθω να προλαβω τους κακοπροαιρετους.. Τσιμπατε την κονσολα να καειτε παιδια ... Αντε κουφαλς οσοι εχετε ΜΚ8 κανονιζουμε event τουρνουα μερα και ωρα απο τωρα να καουμε λιγο...

Μεσααααααααα!!!!

Να ξέρετε είμαι πολύ καλός!!!! χαχα

Edit: αν και έχω θεματάρες με το internet εγώ μπορώ όποτε και άμα αυτό γουστάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Hello!!

Μη χάσεις τουλάχιστον το MK8(παιχνίδαρος-κάψιμο) με την προσφορά. Πλέον είναι στα 50-55 ευρώ 2 παιχνιδάκια. Δήλωσα το Windwaker που είναι πανάκριβο και δεν πέφτει η τιμή του με τπτ. 

Θελω αλλα πεσανε μαζεμενα εξοδα, βαρβατο service αυτοκινητου, ταξιδι στην Ελλαδα και πισω παλι λογο βαφτισης + "διακοπες" και μου εφυγε χιλιαρικο για πλακα και πλεον ζω κυριολεκτικα απο τα ρεστα (μπουρμουαρ) μεχρι και την επομενη πληρωμη. Αν προλαβω την προσφορα θα την χτυπησω να παει στο διαολο γιατι ειναι σαν να παιρνω απο 25-30 ευρω το καθε παιχνιδι.  

Δημοσ.

Εγώ κάθε μέρα μέσα είμαι ! Κάντε κάνα lobby ρε να καούμε!

θα σε εντυπωσιάσει μετά μιας και θα είναι ξανά το καλύτερο JRPG , όπως και στο Wii,ανεξαρτήτου πλατφόρμας.

Εκτός και εάν δεν σου αρέσουν τα JRPG

Δημοσ.

Προφανως και δεν γουσταρεις J-RPG τοτε. 

παιζω jrpg, δεν ειμαι και φανατικος ομως...πολυ last gen μου φανηκε αυτο, τεσπα, δεν εχω παιξω τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας, πολυ πιθανο να υπαχουν λεπτομερειες(gameplay :P) που μου ξεφευγουν, παντως ειχα δει ενα πολυ εντυπωσιακο τρειλερ παλιοτερα και το ντεμο μου φανηκε ψιλοαδιαφορο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...