Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση: οσοι πηρατε ΜΚ8 παραλαβατε κωδικο απο νορτεκ για το παιχνιδι που ζητησατε?

Eγώ ναι, για το MH3U

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερωτηση: οσοι πηρατε ΜΚ8 παραλαβατε κωδικο απο νορτεκ για το παιχνιδι που ζητησατε?

Όχι ακόμη.. (Pikmin3)
Δημοσ.

Ψιλοχαιρομαι σιωπηλα που αργουν λιγακι γιατι αν εβγαιναν τωρα θα επρεπε να γεννησω τα φραγκα για να τα παρω και σε συνδιασμο με το γεγονος οτι οι τιμες τους δεν πεφτουν (μαλλον ανεβαινουν για ορισμενα απο αυτα οπως το Xenoblade Chronicles) δεν θα μπορουσα να αντισταθω. 

Εδω καλα καλα ακομα δεν βρηκα τα φραγκα να παρω Zelda link between worlds, Mario Kart και 3D world...

• Like 2
Δημοσ.

ikaruga δε πειραζει φιλε γιατι και γω που τα εχω το μαριο το τερματισα αλλα οχι 100% collectibles το ΜΚ8 το χω και παιζω γιατι γουσταρω πολυ την σειρα και το ζελντα ειναι ακομα στην ζελατινα του οπως το Dark souls II & DK tropical freeze...ειμαι για φαπες αλλα δεν εχω χρονο τωρα και τα πηρα ολα μαζι οταν περισσευαν τα φραγκα...

Δημοσ.

Ερωτηση: Αμα παρω το MK8 απο Ελλαδα, θα δικαιούμαι το +1 game σωστα? Το account μου νομίζω ειμαι Ελληνικό, μηπως να το γυρισω Αγγλια ή καποιας αλλη χώρας για να είναι valid o κωδικός?

Δημοσ.

Ερωτηση: Αμα παρω το MK8 απο Ελλαδα, θα δικαιούμαι το +1 game σωστα? Το account μου νομίζω ειμαι Ελληνικό, μηπως να το γυρισω Αγγλια ή καποιας αλλη χώρας για να είναι valid o κωδικός?

Το δικαιούσαι, μπαίνεις στο site της Nortec και βλέπεις πως μπορείς να το λάβεις. Δεν χρειάζεται να το γυρίσεις Αγγλία

Δημοσ.

Zelda και Xenoblade στο release date γράφει : December 31, 2015. Οκ πάει για αγορά το 2016 το wii U..

Εϊναι ενδεικτική η ημερομηνία μιας και η Nintendo είπε απλά ένα ξερό 2015. Μέσα στο 2014 θα μας πουν πάνω κάτω και την ημερομηνία σε στυλ Spring , Summer , Winter 2015 etc etc

Δημοσ.

Εϊναι ενδεικτική η ημερομηνία μιας και η Nintendo είπε απλά ένα ξερό 2015. Μέσα στο 2014 θα μας πουν πάνω κάτω και την ημερομηνία σε στυλ Spring , Summer , Winter 2015 etc etc

Μια χαρά τότε. Μακάρι να βγούνε μέχρι τα μέσα του 15 ή τουλάχιστον ένα από τα δύο. Απ το Χ μας έδειξαν περισσότερα πράγματα οπότε αυτό λογικά θα κυκλοφορήσει πρώτο. Όταν βγει αγοράζω και την κονσόλα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια βλεποντας την ε3 της νιντεντο φετος πραγματικα ξετρελαθηκα!!!!πιστευετε αυτην την στιγμη αξιζει να αγορασω το WiiU γτ καποιοι λενε στο φορουμ αυτο και οχι μονο οτι δεν εχει μελλον σαν κονσολα και οτι το 2016 θα βγαλει καινουρια κονσολα η νιντυ και θα μας κρεμασει????Να ανυσηχω ή να προχωρησω στην αγορα της κονσολας

Δημοσ.

Ρε παιδια βλεποντας την ε3 της νιντεντο φετος πραγματικα ξετρελαθηκα!!!!πιστευετε αυτην την στιγμη αξιζει να αγορασω το WiiU γτ καποιοι λενε στο φορουμ αυτο και οχι μονο οτι δεν εχει μελλον σαν κονσολα και οτι το 2016 θα βγαλει καινουρια κονσολα η νιντυ και θα μας κρεμασει????Να ανυσηχω ή να προχωρησω στην αγορα της κονσολας

Το 2016 νέα κονσόλα ούτε με σφαίρες. Αγόρασε το Wii U τώρα και λιώσε στο ΜΚ8, Super Mario 3D world, DK και άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω...τώρα τι λέει ο άλλος σε κάθε φόρουμ...έχει μπάρμπα στην Κορώνη και τα ξέρει όλα.

Δημοσ.

ikaruga δε πειραζει φιλε γιατι και γω που τα εχω το μαριο το τερματισα αλλα οχι 100% collectibles το ΜΚ8 το χω και παιζω γιατι γουσταρω πολυ την σειρα και το ζελντα ειναι ακομα στην ζελατινα του οπως το Dark souls II & DK tropical freeze...ειμαι για φαπες αλλα δεν εχω χρονο τωρα και τα πηρα ολα μαζι οταν περισσευαν τα φραγκα...

Χα απλα θα σου πω οτι το W101 ειναι ΑΚΟΜΑ στη ζελατινα του πανω στο τραπεζακι μου μπροστα στο WiiU και η ιδια η κονσολα (βασικα ολες μου οι κονσολες πλην του PSP τωρα που παιζω το Persona 2) δεν εχουν ανοιξει για πανω απο μηνα. Yes, yes, τοσο καλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...