HadesGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Oddworld: New 'n' Tasty - Gameplay Trailer Και στο Wii U!!! http://www.ign.com/videos/2014/03/19/oddworld-new-n-tasty-gameplay-trailer 4
HadesGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σήμερα μου έσκασε και κωδικός για το MH3, ετοιμάζω επικό λιώσιμο! BTW! Μήπως έχετε θέμα με Connection Errors στο ΜΚ8? Εμένα με έχει ταράξει το ρημάδι
vag.patrick Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλημερα, αντε μεγιες. Εμενα δε μ ηρθε ακομα ο κωδικος, απο διακοπες το μκ8 τπτ φιλε μου ουτε μια φορα 1
HadesGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλημερα, αντε μεγιες. Εμενα δε μ ηρθε ακομα ο κωδικος, απο διακοπες το μκ8 τπτ φιλε μου ουτε μια φορα Θα φταίει η κινεζιά router που μου έχει δώσει η Forthnet....πάω να αγοράσω κάνα καινούργιο. Απορούσα με τα connection errors γιατί πραγματικά καλύτερο Wi Fi από του Wii U δεν έχω ξαναδεί σε κονσόλα γενικά
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 HadesGR, να σε ρωτήσω: Έχεις ξεσκιστεί στο DS2, είσαι NG++++++, τώρα ξεσκίζεσαι ταυτόχρονα και στο MK 8. Eίσαι τίποτα καλωδιωμένος στην TV με ενδοφλέβιο ορό και έτσι φάση? 1
HadesGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 HadesGR, να σε ρωτήσω: Έχεις ξεσκιστεί στο DS2, είσαι NG++++++, τώρα ξεσκίζεσαι ταυτόχρονα και στο MK 8. Eίσαι τίποτα καλωδιωμένος στην TV με ενδοφλέβιο ορό και έτσι φάση? Μπα....απλά αργά το βραδάκι, όταν κοιμάται γυναίκα και παιδί (κατά τις 11:00 την κάνουν για νάνι) , έχω τελειώσει με gym φάση (πάω καπάκι μετά την καφεδιά) , τότε ξεσκίζομαι μέχρι τις 03:00 το πρωί σε DS2 , Titanfall, MK8 (νέα προσθήκη). Τα πρωινά έχω την δουλίτσα μου (07:00 - 15:00), μετά πάω για καφέ ή στον παιδότο με τον γιο μου, γκομενίτσα εκτός γάμου δεν παίζει (δεν έχω χρόνο βλέπεις ρε γαμώτο). Τώρα που έμαθες το daily schedule, θέλεις να γίνουμε και friends στο φατσοβιβλίο??? (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ) 3
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ΟΚ, κατάλαβα. Απλά δεν κοιμάσαι. Αφού αντέχεις καλά είναι. Σκεφτόμουν και εγώ για αγορά WiiU για το MK8, σίγουρα η αγορά θα γίνει όταν βγεί κάποιο Metroid, Zelda ή το Χ, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. 2
HadesGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ΟΚ, κατάλαβα. Απλά δεν κοιμάσαι. Αφού αντέχεις καλά είναι. Σκεφτόμουν και εγώ για αγορά WiiU για το MK8, σίγουρα η αγορά θα γίνει όταν βγεί κάποιο Metroid, Zelda ή το Χ, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Δεν αντέχω , για τον λόγο αυτόν θα κόψω Titanfall και θα επκεντρωθώ με MK8, DS2..μετά θα αφήσω MK8 (άλλωστε για casual το έχω) και θα κολλήσω με τα DLC του DS2... Τι βλακεία που η Nintendo δεν το έβγαλε για Wii U..
vag.patrick Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 εγω σταματησα τα ξενυχτια ρε γμτ, αλλα λεω να τα ξανααρχισω...εχω πολυ παιχνιδι που θελω να το λιωσω....
HadesGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Λέτε να δούμε κάτι τέτοιο και στο Wii U??? Mario Maker θα είναι καταπληκτικό! http://www.polygon.com/2014/6/5/5784190/mario-maker-nintendo-e3-2014-rumor
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ενδιαφερον αν και λειπει το Metroid για 3DS. Θα εχει πραγματικα ενδιαφερον αν οι ονομασιες για το νεο Zelda και Χ ειναι αυτες που βλεπουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα