Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Γελοίο bundle imho.

Αυτό είναι το bundle που αξίζει περισσότερο αυτή τη στιγμή:

λινκ

+48 ευρώ το Mario Kart 8 μαζί με bonus game. Wii U μαζί με 3 καλά παιχνίδια, 1 expansion και 1 μούφα παιχνίδι στα 360 ευρώ. Πάρα πολύ καλό vfm κατά την ταπεινή μου άποψη

Δημοσ.

προτιμώ να πάρω bandle με το καρτ8 οταν το φερουν και τα αλλα μαγαζια,παρεα με το bros2 δωρο απο την προσφορα της νορτεκ

Δημοσ.

Oh LOL, εχω πεθανει στο γελιο με τον Luigi και τον DK. Γελαω σαν βλαμμενος μεσα στο σπιτι μου μονος μου. Μου θυμισε αυτο ο Luigi. 

post-144902-0-14627200-1401837431_thumb.gif

• Like 4
Δημοσ.

Σας ήρθε ο κωδικός απο το promo του ΜΚ8..?

Ακόμη περιμένω , προτίμησα το πάρα πολύ καλό MH3 Ultimate.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το Wii U είναι region locked απ' όσο ξέρω σωστά; Υπάρχει κανένα hack ώστε αν μου φέρουν ένα από Αμερική να μπορώ να παίξω κανονικά;

Δημοσ.

Εντάξει το παιχνίδι είναι υπέροχο. Προβλέπεται άπειρο λιώσιμο για τους επόμενους μήνες/χρόνια. Πρώτη φορά αρρωσταίνω για mario kart απο την εποχή του snes...

Ψάχνοντας γιατί τα πίνω τόσο πολύ στο online μάζεψα και μερικά Link.png Site: tips . Πολύ βασικά αλλα ούτε καν power slide δε μπορούσα να κάνω -.-

Η limited όντως δεν είναι κάτι τρομερό, αλλα το blue shell δε βλέπω να φεύγει πάνω απο το γραφείο for the years to come. Σε σχέση με τα ~60 των ελληνομάγαζων τα αξίζει τα 5-10 ευρώ με το παραπάνω.

Can't wait να περάσει η ώρα να πάω σπίτι...

• Like 1
Δημοσ.

κλαιν ειχα πει για την Limited οτι δεν εχει κατι το σπουδαιο. νομιζω σε εχω στην friend list μου. Αν οχι προσθεσε με να λιωσουμε Pvag85. Κωδικος εμενα δεν μ ηρθε για το παιχνιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...