vag.patrick Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εγω πλακωθηκα στα gran prix για να ξεκλειδωσω πραμα...οποτε θελετε μεσα ειμαι και battle και race 1
gkalas Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Και εγώ πρώτα θα ξεκλειδώσω τα πάντα και μετά θα λιωσω multi.
HadesGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Απλά έχει θερίσει , τι Watch Dogs και αηδίες: http://www.gamespot.com/articles/mario-kart-8-review-roundup/1100-6419666/ 1
Millennium Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Mario Kart 8 launch trailer. https://www.youtube.com/watch?v=ibVJr7tpvQ4 1
Kraken Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Νέο βίντεο του Mighty No 9 (multiplatform). Αργεί ακόμη ρε γμτ... 1
Markerparts Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για οσους παθζουν mk8 εφτιαξα ενα tournament lobby για πλακα. Αν μαζευτουμε αρκετοι, μπορουμε να το οργανοσουμε αν θελετε. Ο κωδικος του ειναι 3159~7467~3485. 2
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είδα οτι και καλά στα retail θα έχουν και δώρο ένα μπρελοκάκι Site: τέτοιου τύπου για τις limited edition (περα απο το blue shell) Έχουμε βρεί ελλάδα κάποιο μαγαζί που δίνει αυτά τα έξτρα; Ήμουν έτοιμος να πάω απο mmarkt αλλα είδα αυτό.
HadesGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είδα οτι και καλά στα retail θα έχουν και δώρο ένα μπρελοκάκι Site: τέτοιου τύπου για τις limited edition (περα απο το blue shell) Έχουμε βρεί ελλάδα κάποιο μαγαζί που δίνει αυτά τα έξτρα; Ήμουν έτοιμος να πάω απο mmarkt αλλα είδα αυτό. Εγώ το πήρα δώρο από Nortec, δεν ξέρω από που αλλού θα το βρεις.
vag.patrick Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οχι κλαιν αυτο το εδιναν δωρο με προ-παραγγελια....
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παρήγγειλα προχθές την Limited απο gamestation, οταν μου έρθει θα ποστάρω αν ήρθε κάτι επιπλέον ή όχι (που δε νομίζω να έχει κάτι). υγ : όχι, δεν έχω Wii U (ακόμη) 1
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οχι κλαιν αυτο το εδιναν δωρο με προ-παραγγελια.... Ah dammit. Thanks guys Θα αρκεστώ στο blue shell τότε edit: Και τώρα πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου ποιο έξτρα game να πάρω Wind waker και Super mario bros U τα έχω ήδη. Α ρε nintendo τέτοιο anticipation για να πάω να πάρω game είχα να νιώσω απο το Limited Skyward Sword.
HadesGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ah dammit. Thanks guys Θα αρκεστώ στο blue shell τότε edit: Και τώρα πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου ποιο έξτρα game να πάρω Wind waker και Super mario bros U τα έχω ήδη. Α ρε nintendo τέτοιο anticipation για να πάω να πάρω game είχα να νιώσω απο το Limited Skyward Sword. Monster Hunter 3 Ultimate! ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ όπως και το Υπέρτατο 101!
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μάλλον για 101 με βλέπω γιατί έχω το diablo που έχω καεί με το grind. Δε νομίζω οτι αντέχω και άλλο στο monster hunter ^^ Btw το MH παίζει τίποτα local co op?
vag.patrick Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 κλαιν θα δω για local co-op αν και δεν νομιζω. οπως και να χει χτυπα το 101 η το MHU3 γιατι ναι μεν δεν εχεις τωρα την ορεξη αλλα αξιζει το παιχνιδι παρα πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα