Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για οσους παθζουν mk8 εφτιαξα ενα tournament lobby για πλακα. Αν μαζευτουμε αρκετοι, μπορουμε να το οργανοσουμε αν θελετε. Ο κωδικος του ειναι 3159~7467~3485. :)

• Like 2
Δημοσ.

Είδα οτι και καλά στα retail θα έχουν και δώρο ένα μπρελοκάκι Link.png Site: τέτοιου τύπου για τις limited edition (περα απο το blue shell)

Έχουμε βρεί ελλάδα κάποιο μαγαζί που δίνει αυτά τα έξτρα; Ήμουν έτοιμος να πάω απο mmarkt αλλα είδα αυτό.

Δημοσ.

Είδα οτι και καλά στα retail θα έχουν και δώρο ένα μπρελοκάκι Link.png Site: τέτοιου τύπου για τις limited edition (περα απο το blue shell)

Έχουμε βρεί ελλάδα κάποιο μαγαζί που δίνει αυτά τα έξτρα; Ήμουν έτοιμος να πάω απο mmarkt αλλα είδα αυτό.

Εγώ το πήρα δώρο από Nortec, δεν ξέρω από που αλλού θα το βρεις.

Δημοσ.

Παρήγγειλα προχθές την Limited απο gamestation, οταν μου έρθει θα ποστάρω αν ήρθε κάτι επιπλέον ή όχι (που δε νομίζω να έχει κάτι).

υγ : όχι, δεν έχω Wii U (ακόμη) :P

• Like 1
Δημοσ.

οχι κλαιν αυτο το εδιναν δωρο με προ-παραγγελια....

Ah dammit. Thanks guys Θα αρκεστώ στο blue shell τότε :P

edit: Και τώρα πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου ποιο έξτρα game να πάρω :P

Wind waker και Super mario bros U τα έχω ήδη. Α ρε nintendo τέτοιο anticipation για να πάω να πάρω game είχα να νιώσω απο το Limited Skyward Sword.

Δημοσ.

Ah dammit. Thanks guys Θα αρκεστώ στο blue shell τότε :P

edit: Και τώρα πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου ποιο έξτρα game να πάρω :P

Wind waker και Super mario bros U τα έχω ήδη. Α ρε nintendo τέτοιο anticipation για να πάω να πάρω game είχα να νιώσω απο το Limited Skyward Sword.

Monster Hunter 3 Ultimate! ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ όπως και το Υπέρτατο 101!

Δημοσ.

Μάλλον για 101 με βλέπω γιατί έχω το diablo που έχω καεί με το grind. Δε νομίζω οτι αντέχω και άλλο στο monster hunter ^^

Btw το MH παίζει τίποτα local co op?

Δημοσ.

κλαιν θα δω για local co-op αν και δεν νομιζω. οπως και να χει χτυπα το 101 η το MHU3 γιατι ναι μεν δεν εχεις τωρα την ορεξη αλλα αξιζει το παιχνιδι παρα πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...