Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Παίζει να είναι το πιο επικό gif reaction που έχω δει στο gaf Επεξ/σία 31 Μαΐου 2014 από Material_Defender_1032 6
HadesGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έχω το Mario Kart στα χεράκια μου και περιμένω ΠΩΣ και ΠΩΣ να σχολάσω!!! Ήδη είπα στην σύζυγο, πάρε το παιδί και πηγαίντε σην γιαγιά! Λ Ι Ω Σ Ι Μ Ο! 4
cortaN@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αν και πολλές πληροφορίες έχουν έρθει στα "αυτιά" μου, περιμένω την E3 για να αποφασίσω αν θα κινηθώ για Wii U. Μήνα με το μήνα με φτιάχνει περισσότερο η κονσόλα της Ninty και βλέπω πως έχει μπει σε μία καλή φάση και τα περισσότερα προβλήματα του OS έχουν διορθωθεί. Μένουν όμως πράγματα ακόμα. Επίσης, η Nintendo (τουλάχιστον στην Ιαπωνία) τα πάει καλά, το Wii U πουλάει κατά βάση περισσότερο από το PS4 στην Ιαπωνία. Για κερασάκι στην τούρτα δείτε το παρακάτω: http://www.gamrreview.com/news/91514/mario-kart-8-gets-mercedes-benz-car-as-free-dlc-in-japan/ Fun Factor ....100 ! 1
HadesGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αν και πολλές πληροφορίες έχουν έρθει στα "αυτιά" μου, περιμένω την E3 για να αποφασίσω αν θα κινηθώ για Wii U. Μήνα με το μήνα με φτιάχνει περισσότερο η κονσόλα της Ninty και βλέπω πως έχει μπει σε μία καλή φάση και τα περισσότερα προβλήματα του OS έχουν διορθωθεί. Μένουν όμως πράγματα ακόμα. Επίσης, η Nintendo (τουλάχιστον στην Ιαπωνία) τα πάει καλά, το Wii U πουλάει κατά βάση περισσότερο από το PS4 στην Ιαπωνία. Για κερασάκι στην τούρτα δείτε το παρακάτω: http://www.gamrreview.com/news/91514/mario-kart-8-gets-mercedes-benz-car-as-free-dlc-in-japan/ Fun Factor ....100 ! Στην Ιαπωνία η Nintendo δεν κουνιέται με τίποτα, το μόνο σίγουρο ,αλλά θα πρέπει να μας δείξει παιχνιδάρες στην φετινή Ε3 για να καταστεί βιώσιμο το Wii U και να προσελκύσει νέο κοινό! Θα σου πρότεινα, όπως κι εσύ σωστά λες, να δεις ένα μαμάτο New Zelda U, να μας πεις πότε θα βγει το υπέρτατο X και το Super Smash Bros στην Ευρώπη και κάνα δύο μαμάτα IP (στυλ Starfox) και μετά βουρ να αγοράσεις το Wii U.
vag.patrick Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σε καμια ωρα ερχεται επεξεργασια στο ποστ και ανρβασμα limited edition mk8
HadesGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σε καμια ωρα ερχεται επεξεργασια στο ποστ και ανρβασμα limited edition mk8 Το κουκλάκι Baby Mario το χαίρεται ο γιος μου πάντως
cortaN@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Στην Ιαπωνία η Nintendo δεν κουνιέται με τίποτα, το μόνο σίγουρο ,αλλά θα πρέπει να μας δείξει παιχνιδάρες στην φετινή Ε3 για να καταστεί βιώσιμο το Wii U και να προσελκύσει νέο κοινό! Θα σου πρότεινα, όπως κι εσύ σωστά λες, να δεις ένα μαμάτο New Zelda U, να μας πεις πότε θα βγει το υπέρτατο X και το Super Smash Bros στην Ευρώπη και κάνα δύο μαμάτα IP (στυλ Starfox) και μετά βουρ να αγοράσεις το Wii U. Νομιζω απο αυτά που έχω δει πως μεχρι στιγμής τη δυναμικότερη Ε3 θα την έχει το Xbox One, έχω αναφερθεί σε αυτό σχετικα στο αντίστοιχο νήμα. Για το Wii U, θα έρθουν αναμφίβολα καλά παιχνιδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πεσει η τιμη του. Η κάρτα γραφικων είναι πιο δυνατή απο το θεωρούμενο δυνατό και μπορεί να δώσει πανέμορφα γραφικά, φυσικά όχι στο επίπεδο των One/Ps4, αλλα αρκετά καλύτερα απο Xbox 360/ps3. Αυτό που κράτησε την κονσόλα χαμηλά σε πωλησεις ηταν πρώτον η υψηλη τιμή, καθώς είναι η πιο ακριβή κονσόλα της nintendo και δεύτερον τα άσχημα, πολυ άσχημα Dev Kits της N. Σε κάποιους τομεις , η αναπτυξη της κονσολας είναι εντυπωσιακή, σε αλλους χανει. Π.χ. το BC είναι υποδειγματικο, ενω η ενσωμάτωση τώρα του GameCube adapter ανοιγοκλεινει το μάτι στην modding κοινοτητα, καθώς όταν γίνει "jail break" το Wii U, είναι πολύ πιθανό να υποστηρίξει αναπαραγωγή τίτλων του GC. Μην έχετε καμια αμφιβολία πως μπορεί να έχει και υποστήριξη απο N για τιτλους GC, αν και το πιο πιθανό είναι πως η Nintendo δε θα το έδινε δωρεάν, αλλά μεσω vc. Κάποια αλλά πρεπει να βελτιωθούν, όπως η μπαταρια του Wii U Gamepad. Κάποια αλλά ηταν αστοχος σχεδιασμός όπως το resistive touch, αντί για το capacitive. Το νεο Zelda θα έχει καλυτερα γραφικά απο ορισμένα 1st wave παιχνίδια των One/ps4. Το βασικό θα είναι η μείωση τιμής της κονσόλας και ενα ας πούμε relaunch, όπως θα κάνει η MS με το One σε πρωτη φαση αμέσως μετα την Ε3 με τη μείωση τιμης του Kinect less One και σε δεύτερη φαση το Σεπτέμβριο, με το launch στις υπόλοιπες αγορες. 1
gkalas Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Παιδες το Mario Kart αγγιζει επικα επιπεδα.Παιζω απο τις 5 και εδω και 2 ωρες ολο λεω ενα τελευταιο παιχνιδι.Αυτο που γινεται στο multi δεν περιγραφεται. 1
vag.patrick Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Οριστε κουφαλες..Ωρα για λιωσιμο Download: Μαριο Download: Μαριο 2 Download: Μαριο 3 4
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Κάποια αλλά πρεπει να βελτιωθούν, όπως η μπαταρια του Wii U Gamepad. Κάποια αλλά ηταν αστοχος σχεδιασμός όπως το resistive touch, αντί για το capacitive. Το νεο Zelda θα έχει καλυτερα γραφικά απο ορισμένα 1st wave παιχνίδια των One/ps4. Το βασικό θα είναι η μείωση τιμής της κονσόλας και ενα ας πούμε relaunch, όπως θα κάνει η MS με το One σε πρωτη φαση αμέσως μετα την Ε3 με τη μείωση τιμης του Kinect less One και σε δεύτερη φαση το Σεπτέμβριο, με το launch στις υπόλοιπες αγορες. Η λέξη «relaunch» κάνει τζιζ στα αυτιά του Iwata, απ' ότι αντιλαμβάνομαι. Αυτό που μπορούν, οφείλουν και επιβάλλεται να κάνουν είναι ένα redesign της κονσόλας, διορθώνοντας τα όποια κακώς κείμενα του Wii U. 500άρης σκληρός, προσθήκη capacitive οθόνης στο Gamepad (ή να το πετάξουν εκτός ακόμα καλύτερα και να το αντικαταστήσουν με το Pro Controller, αλλά δεν το βλέπω) σε bundle μαζί με κανά Zelda ή με κανά Fire Emblem. Αν παίξει αυτό στην τωρινή τιμή, στα 300 ευρώ δηλαδή, θα χτυπήσει καλές πωλήσεις. Μας αποζημιώνει και τους early adapters με κανά 5άρι VC games (GC games κατά προτίμηση!) και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει γιατί ο Iwata ζει στο δικό του πλανήτη και κοιμάται ήσυχος. Όταν φύγει με το καλό, βλέπουμε τι θα γίνει. Ωστόσο, αυτό που με ξένισε ιδιαίτερα (χωρίς να μπορώ να καταλάβω αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό για την ώρα) είναι η έλευση υποστήριξης του GC controller. Μόνο όποιος έχει παίξει Smash Bros με GC controller μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντική προσθήκη είναι αυτή στο παιχνίδι (όλοι οι άλλοι τύποι χειρισμού ήταν για τα σκουπίδια στο συγκεριμένο παιχνίδι). Σε κάθε περίπτωση ήταν κάτι που δεν το περίμενα με τίποτα. Περίεργα πράγματα. 1
HadesGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Οριστε κουφαλες..Ωρα για λιωσιμο Download: Μαριο Download: Μαριο 2 Download: Μαριο 3 Για πάμε κάνα VS!!! Το έχω λιώσει κι εγώ...απλά ότι καλύτερο έχει να δείξει η N μέχρι και σήμερα. Παίδες αγοράστε Wii U, αξίζει ΠΛΕΟΝ μέχρι και το last euro! 1
HadesGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Hades σε εχω στην ftiend list μου εσενα? Για κάνε add HadesGR Επίσης όσοι δεν έχουν Wii U / Mario Kart, για δείτε ένα ωραίο streaming εδώ: http://www.twitch.tv/thejwittz Το παιχνίδι είναι ειλικρινά γρήγορο, όμορφο και ναι επιτέλους δείχνει τι μπορεί να κάνει η Ν, όταν ξυπνάει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα