Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το μονο που δε γουσταρω ειναι οτι ενω δειχνει η κονσολα οτι μπορει στις περισσοτερες περιπτωσεις να ακολουθησει την γενια με αξιολογα δειγματα οι 3rd parties την κλανουν και αν βγαλουν ειναι χειροτερα δουλεμενη και απο την προηγουμενη γενια.....

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχως η Nintendo δεν εχει μαθει να πληρωνει third parties, απλα περιμενει να ευαισθητοποιηθει ο third party για να υποστηριξει την κονσολα της. Αν δεν εχει τεραστιο install base ετσι ωστε να θελει ο ιδιος να ερθει στη μερια σου τοτε χρειαζεται να πληρωσεις για να μεταφερει ο developer το παιχνιδι του πανω σου.

Φυσικα το παραπανω εχει να κανει με την γενικη οπισθοδρομικη πολιτικη της Nintendo αυτα τα θεματα και δεν θα αλλαξει ετσι απλα και γρηγορα. Οταν θα αλλαξει με το καλο (γιατι θα αλλαξει, θεμα χρονου ειναι) τοτε θα δουμε παπαδες.

• Like 1
Δημοσ.

ναι , δεν εννοουσα αυτο, βεβαια το γραψα πολυ γενικα...παραδειγμα η ubi που εν μερη την δικαιολογω γιατι σε πολλαπλες πλατφορμες τα παιχνιδια της, στις περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι κακογραμμενο το παιχνιδι σε σχεση με την προηγουμενη γενια , αν εξαιρεσεις το rayman.

Δημοσ.

Ναι το πιανω τι εννοεις. Απλα η Ubi και καποιες εταιριες προτιμουν να ριχνουν εναν multi τιτλο ετσι οπως ειναι πανω το WiiU χωρις καθολου optimisation και οτι πιασει απο πωλησεις καθως παλι κερδος θα εχουν. Δεν εβαλαν και τιποτα απο δημιουργικο προσωπικο για να εξελιξει την εκδοση της κονσολας που το φιλοξενει. Κερδος λοιπον ακομα και 200κ πωλησεις να κανει το καθε τετοιο τερατουργημα. Δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερο απο αποψη image απλα να φιλοξενει ολους τους τιτλους που κυκλοφορουν εκει εξω (αλλα χειροτερες εκδοσεις) ή να μην τους εχει καν. Νομιζω οτι και οι δυο περιπτωσεις ειναι λαθος για ευνοητους λογους. Παραδειγμα αυτος που επαιξε Darksiders 2 στο WiiU αμφιβαλλω αν ποτε θελει να ξανασχοληθει με Darksiders. Αντιθετα καποιος που επαιξε Deus Ex 3 αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να το ευχαριστηθει το ιδιο καλα οπουδηποτε αλλου εκτους του WiiU.

Κακα τα ψεματα το μηχανακι εχει πολυ δυναμη για δημιουργια αν το θελει ο αλλος. Για τους hardcore gamers ενα Metroid, Zelda, Bayo 2, X και Smash Bros ειναι τα παιχνιδια που θα διωξουν κονσολες πανω απο τα ραφια με τη σεσουλα. Αν για καποιο ανεξηγητο λογο (γκουχ γκουχ promotion) δεν πουληθουν κονσολες για χαρη των παιχνιδιων αυτων τοτε τι να πω...λυπαμαι τοσο για το χασιμο των τιτλων αυτων οσο και για την υποτιθεμενη hardcore gaming κοινοτητα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Από αυτή την Πέμπτη μέχρι την επόμενη Πέμπτη η WB βάζει εκπτωσάρες στο eshop:

http://www.nintendolife.com/news/2014/05/nintendo_download_29th_may_europe

Σίγουρα θα τσιμπήσω το Blackgate για το 3DS και μάλλον το Injustice για Wii U. Όλα πάντως είναι παιχνιδάρες, αν και λίγοι θα είναι αυτοί που δεν θα τα έχουν παίξει.

To Arkham City προσθέτει κάτι διαφορετικό στην έκδοση του Wii U;

Δημοσ.

Από αυτή την Πέμπτη μέχρι την επόμενη Πέμπτη η WB βάζει εκπτωσάρες στο eshop:

http://www.nintendolife.com/news/2014/05/nintendo_download_29th_may_europe

Σίγουρα θα τσιμπήσω το Blackgate για το 3DS και μάλλον το Injustice για Wii U. Όλα πάντως είναι παιχνιδάρες, αν και λίγοι θα είναι αυτοί που δεν θα τα έχουν παίξει.

To Arkham City προσθέτει κάτι διαφορετικό στην έκδοση του Wii U;

Καλύτερα γραφικά από XBOX360 / PS3 αλλά τα framerates είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, κάκιστο port σε γενικές γραμμές, NEW skin για τον Batman συν exclusive ability.

Δες κι εδώ μερικά ωραία functionality του Gamepad.

Eάν το έχεις βρει με 10 Ευρώ, αγόρασε το.

http://www.youtube.com/watch?v=WB1fLqbX_kc

Δημοσ.

Μέχρι πότε ισχύει το +1 απο τη λίστα για την ενεργοποίηση του mario kart? Θέλω να το τσιμπήσω αλλα δεν ξέρω αν προλαβαίνω να περιμένω να έρθει απο tgc.

Δημοσ.

Μέχρι πότε ισχύει το +1 απο τη λίστα για την ενεργοποίηση του mario kart? Θέλω να το τσιμπήσω αλλα δεν ξέρω αν προλαβαίνω να περιμένω να έρθει απο tgc.

Και η Νοrtec το δίνει, οπότε ναι ισχύει

Δημοσ.

εχει πλακα απο το μεσημερι να παιζεις online mario kart 8 και να εισαι ο μοναδικος Ελληνας με ολους τους αλλους Γαλλους !! B)

• Like 3
Δημοσ.

Ναι φιλε μου εγω μαλον δεν πρεπει να υπαρχει αλλος!! χαχαχχα Θελω να δω μονο εαν δικαιουμε το free game θα ανεβασω φωτο στο ninty για να μου πει ενα παλικαρι που με ρωταγε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...