Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Nintendo ετοιμάζει καινούργια κονσόλα αμέσως μόλις διαθέσει μία άλλη στην αγορά. Κανείς δεν είπε πως θα βγάλουν νέα κονσόλα σύντομα.

Σόρρυ αν σου σκοτώνω τα όνειρα "στη ψύχρα".  :-D

Έτσι είναι.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η καθε εταιρία ετοιμάζει νέα κονσόλα με το που κυκλοφορήσει στην αγορά η κονσολα της.Με το σκεπτικό κάποιων ετοιμάζεται να σκοτώσει και η Sony το ps4.

Δημοσ.

μεχρι πριν λιγο καιρο ημουνα ετοιμος να παρω την κονσολα της nintendo,μετα βγηκανε οι ειδησεις για το one(μειωσει τιμης και παιχνιδια που θα διξει στην e3) και τωρα το σκεφτομαι σοβαρα για μια απο της 2.προς το παρων εχω το ps4.εσεις τι λετε wii u η one?

Δημοσ.

μεχρι πριν λιγο καιρο ημουνα ετοιμος να παρω την κονσολα της nintendo,μετα βγηκανε οι ειδησεις για το one(μειωσει τιμης και παιχνιδια που θα διξει στην e3) και τωρα το σκεφτομαι σοβαρα για μια απο της 2.προς το παρων εχω το ps4.εσεις τι λετε wii u η one?

Εντελώς διαφορετικές κονσόλες με άλλη φιλοσοφία και το Wii U εννοείται αρκέτα ποιο αδύναμο τεχνολογικά.

Στο Wii U θα έχει παιχνίδια που το One δεν θα δει ποτέ και το αντίστροφο φυσικά.

Μεν στο PS4/XONE δεν θα παίξεις ποτέ σου μερικά από τα καλύτερα games 2013/2014 όπως DK:TF, Mario World 3D, Zelda HD,Wonderful 101, Bayonetta 2, Mario Kart , Super Smash Bros etc.

Προσωπική άποψη (έχω Wii U):

Μιας και ήδη έχεις PS4 θα σου πρότεινα να μείνεις με αυτό (το οποίο το βρίσκω απαίσιο ως προς του τίτλους που διαθέτει) και να έχεις το PC σου για τα Multiplatform και όταν βγει το NEW Zelda ,τότε τσίμπα και το Wii U

Επίσης το PS4 το βρίσκω πεταμένα φράγκα , ποτέ μου δεν είχα PS και δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ μου, οπότε το XONE θα έπρεπε να το πάρεις εξαρχής.

Δημοσ.

Εντελώς διαφορετικές κονσόλες με άλλη φιλοσοφία και το Wii U εννοείται αρκέτα ποιο αδύναμο τεχνολογικά.

Στο Wii U θα έχει παιχνίδια που το One δεν θα δει ποτέ και το αντίστροφο φυσικά.

Μεν στο PS4/XONE δεν θα παίξεις ποτέ σου μερικά από τα καλύτερα games 2013/2014 όπως DK:TF, Mario World 3D, Zelda HD,Wonderful 101, Bayonetta 2, Mario Kart , Super Smash Bros etc.

Προσωπική άποψη (έχω Wii U):

Μιας και ήδη έχεις PS4 θα σου πρότεινα να μείνεις με αυτό (το οποίο το βρίσκω απαίσιο ως προς του τίτλους που διαθέτει) και να έχεις το PC σου για τα Multiplatform και όταν βγει το NEW Zelda ,τότε τσίμπα και το Wii U

Επίσης το PS4 το βρίσκω πεταμένα φράγκα , ποτέ μου δεν είχα PS και δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ μου, οπότε το XONE θα έπρεπε να το πάρεις εξαρχής.

ειχα ολες τις κονσολες και της sony και της ms και της nintendo,ποτε μου δεν ειχα παραπονο απο καμια εταιρια απο τις τρεις.απλως αυτην την στιγμη εχουμε φτασει να πηγαινουμε σε μετρημενες λυσεις.χαρη στην κριση.το wii u απλως με προβληματιζει το θεμα με third parties παιχνιδια,δεν αμφιβαλω την ποιοτητα των αποκλειστικων τις παιχνιδιων(το εχει αποδιξει και στο παρελθον) αλλα φτανουν μονο αυτα?αυτο ειναι και το λαθος της νιντεντο,βγαζει κονσολες που παιζουν παντα τον τριτο ρολο,και αυτο.απο την αλλη το one εχει αποκλειστικα και third parties παιχνιδια αλλα οι στρατηγικες τις στο προσφατο παρελθον με απωθει να την επιλεξω.απο την αλλη η sony σε βαθους χρονου θα βγαλει πολλα καλα παιχνιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που έχεις PS4 και θα παίξεις τα multiplatforms της γενιάς στη καλύτερη δυνατη ποιότητα, όσον αφορά τις κονσόλες, κατα τη γνώμη μου πήγαινε προς το wii u. Ετσι θα δοκιμάσεις και τα διαμάντια της Nintendo.

Γενικότερα η Nintendo είναι εταιρία που κρατάει ψηλά τις τιμές first party software και όπως είδαμε και του hardware. Για την MS δεν έχω την ίδια εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος οτι αν συνεχίσει να τρώει ξυλο από τη sony , μέχρι τα χριστούγεννα θα δούμε τρελές προωθητικές ενέργειες.

Φυσικά αν σε ενδιαφέρουν τα forza ,halo κτλ εννοείται πας για το one. Απλά στη περίπτωση σου ,κατα τη γνώμη μου,το wii u θα σου δώσει το κάτι τελείως διαφορετικό. Κοιταξε για καμια προσφορά στο premium ή περίμενε για το bundle με το mario kart 8 που έχει και κωδικό για αλλο ένα downloadable game της Nintendo δωρεαν.

Επεξ/σία από Darthvader
  • Like 1
Δημοσ.

Heh? Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το hardware για την αποφαση αγορας μιας κονσολας. Εδω ειναι σαν να λες οτι δεν ειχες ποτε σου Playstation (ουτε 1, ουτε 2, ουτε 3 και σαφως ουτε 4) και οτι -ολα- τα παιχνιδια στη σειρα playstation ειναι πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Heh? Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το hardware για την αποφαση αγορας μιας κονσολας. Εδω ειναι σαν να λες οτι δεν ειχες ποτε σου Playstation (ουτε 1, ουτε 2, ουτε 3 και σαφως ουτε 4) και οτι -ολα- τα παιχνιδια στη σειρα playstation ειναι πεταμενα λεφτα.

Δεν είχα ποτέ μου PS, από επιλογή φυσικά και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω.

Σχετικά με το HW απλά είπα ότι είναι αδύναμο σε σχέση με XONE.

To Wii U έχει καταπληκτικά IP αυτήν την στιγμή αλλά θα του πρότεινα να περιμένει μέχρι να βγει το NEW Zelda.

Δημοσ.

Παίδες μπήκα και εγώ στη παρέα σας με το Wii U premium ZombieU bundle!!! :)

Θα ηθελα λίγη βοήθεια με τα accounts, nintendo id's, wiiueshop κτλ. Θα φτιάξω ενα αγγλικο και ένα ελληνικό καθως και αντίστοιχα mii's;

• Like 5
Δημοσ.

Το πρώτο app της Nintendo:

http://wallstcheatsheet.com/technology/nintendo-launches-first-app-but-its-not-a-game.html/?ref=YF

Παίδες μπήκα και εγώ στη παρέα σας με το Wii U premium ZombieU bundle!!! :)

Θα ηθελα λίγη βοήθεια με τα accounts, nintendo id's, wiiueshop κτλ. Θα φτιάξω ενα αγγλικο και ένα ελληνικό καθως και αντίστοιχα mii's;

Welcome! Και απόλαυσε το όμορφο hardcore Zombi U!

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ μου PS, από επιλογή φυσικά και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω.

Σχετικά με το HW απλά είπα ότι είναι αδύναμο σε σχέση με XONE.

To Wii U έχει καταπληκτικά IP αυτήν την στιγμή αλλά θα του πρότεινα να περιμένει μέχρι να βγει το NEW Zelda.

Θελεις να μου πεις οτι εχασες ολα τα εκπληκτικα exclusives που βγηκαν για τη σειρα PS ανα τα χρονια? Συγνωμη αλλα αυτο μου ακουγεται 100% λαθος και μου κανει απλα για πεισμα χωρις λογο. Το καταλαβαινω εν μερη για τα exclusives συγκεκριμενα της Sony/MS/Nintendo αλλα σοβαρα τωρα εχασες ενα σκασμο exclusives απο third party εταιριες τα τελευταια σχεδον 20 χρονια επειδη...δεν σε τραβηξε?

• Like 1
Δημοσ.

Θελεις να μου πεις οτι εχασες ολα τα εκπληκτικα exclusives που βγηκαν για τη σειρα PS ανα τα χρονια? Συγνωμη αλλα αυτο μου ακουγεται 100% λαθος και μου κανει απλα για πεισμα χωρις λογο. Το καταλαβαινω εν μερη για τα exclusives συγκεκριμενα της Sony/MS/Nintendo αλλα σοβαρα τωρα εχασες ενα σκασμο exclusives απο third party εταιριες τα τελευταια σχεδον 20 χρονια επειδη...δεν σε τραβηξε?

Yep, ότι ήθελα από PS τα έπαιζα σε ξάδερφο μου, το δάνειζε και όλα μια χαρά.

Να σκάσω λεφτά στην SONY για PS?

Not in this lifetime.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...