Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με Ελλάδα τι γίνεται?

λοιπον για ευρωπη οποτε και ελλαδα μεχρι 31 ιουλιου θα πρεπει να δωσεις τον κωδικο club nintendo απο το παιχνιδι σκετο η αν εχεις παρει την κονσολα πακετο η αν το αγορασες και απο το eshop και θα μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε 10 παιχνιδια

nintendoland

new super mario bros u

game&wario

pikmin 3

the legend of zelda the windwaker hd

sonic lost world

mario&sonic at the sochi 2014

wii party u

the wonderful 101

monster hunter 3 ultimate

• Like 1
Δημοσ.

ειναι ασφαλες παιδια το wii u modding? ειμαι ασχετη και εκανα μια προσφατη αγορα κονσολας ..

οσα ξερω απο ps360 τοσο τυφλη ειμαι με την νιντεντο..

Επισεις αν προβω σε modding παιζει τιποτα με το ονλινε? θα μπαινω ελευθερα η υπαρχει πιθανοτητα για μπαν?

Δημοσ.

ειναι ασφαλες παιδια το wii u modding? ειμαι ασχετη και εκανα μια προσφατη αγορα κονσολας ..

οσα ξερω απο ps360 τοσο τυφλη ειμαι με την νιντεντο..

Επισεις αν προβω σε modding παιζει τιποτα με το ονλινε? θα μπαινω ελευθερα η υπαρχει πιθανοτητα για μπαν?

Δεν υφισταται κατι σε mod/hack για το wii u για να παιζεις wi iu games.

Δημοσ.

Δεν υφισταται κατι σε mod/hack για το wii u για να παιζεις wi iu ga

οχι για wii u games αφτω το γνωριζω..για wiiware και virtual console

Δημοσ.

ένα τεράστιο μπράβο στην νιντέντο για αυτή την κίνηση με το mario kart 8 απο μένα,που δίνει δωρεάν παιχνίδι. δεν έχω λόγια πραγματικά, λίγο αργά αλλα είναι μια κίνηση στον ίσιο δρόμο

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον για ευρωπη οποτε και ελλαδα μεχρι 31 ιουλιου θα πρεπει να δωσεις τον κωδικο club nintendo απο το παιχνιδι σκετο η αν εχεις παρει την κονσολα πακετο η αν το αγορασες και απο το eshop και θα μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε 10 παιχνιδια

nintendoland

new super mario bros u

game&wario

pikmin 3

the legend of zelda the windwaker hd

sonic lost world

mario&sonic at the sochi 2014

wii party u

the wonderful 101

monster hunter 3 ultimate

στην ελλαδα δεν ισχυει η προσφορα διοτι δεν εχουμε ελληνικο club nintendo και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπαρχει κουπονι μεσα στο παιχνιδι εκτος αν το παρεις απο εξωτερικο και κανεις αγγλικο account στο wiiu αλλα αν εχεις κατεβασει κιαλλα απο eshop μετα ειναι μπλεξιμο. το ιδιο και για norway kai sweeden. εκτος αν η nortec κανει κατι αντιστοιχο (δυσκολο το κοβω)

• Like 1
Δημοσ.

στην ελλαδα δεν ισχυει η προσφορα διοτι δεν εχουμε ελληνικο club nintendo και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπαρχει κουπονι μεσα στο παιχνιδι εκτος αν το παρεις απο εξωτερικο και κανεις αγγλικο account στο wiiu αλλα αν εχεις κατεβασει κιαλλα απο eshop μετα ειναι μπλεξιμο. το ιδιο και για norway kai sweeden. εκτος αν η nortec κανει κατι αντιστοιχο (δυσκολο το κοβω)

σωστος,το ξεχασα..οποτε να το παρετε απο εξω καλυτερα εκτος κι αν το παρει καποιος απο δω και μας πει οτι οντως εχει το μαγικο κοκκινο χαρτακι μεσα! φτιαξτε εναν uk λογαριασμο να υπαρχει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...