Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κυκλοφορούσαν κακές φήμες ότι θα είναι στα επίπεδα ps3/360 και ίσως λίγο πιο κάτω... ελπίζω να ήταν βλακείες

Βλακείες θα ταν :)

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κυκλοφορούσαν κακές φήμες ότι θα είναι στα επίπεδα ps3/360 και ίσως λίγο πιο κάτω... ελπίζω να ήταν βλακείες

Μαλακιες τουμπανα. Αυτη τη φορα τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Σχεδον βαζω το χερι μου στη φωτια οτι τουλαχιστον οπτικα το WiiU δεν θα απεχει περισσοτερο απο 20% απο τις επομενες κονσολες για να μην πω οτι θα ειναι σχεδον στα ιδια επιπεδα.

• Like 1
Δημοσ.

το έψαξα λίγο και βλέπω για power-pc 4-core με 16 threads και δεν σημαζεύεται... ρε λες;

μακάρι να έχουμε μια κονσόλα που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

Προσωπικά είμαι pcακιας.

αλλά επειδή

1) βαρέθηκα να πληρώνω κερατιάτικα κάθε 6 μήνες

2) απέκτησα ένα ps3

περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις νέες κονσόλες, και ελπίζω ότι κάποια θα είναι το κύριο gaming συστημά μου.

το έψαξα λίγο και βλέπω για power-pc 4-core με 16 threads και δεν σημαζεύεται... ρε λες;

μακάρι να έχουμε μια κονσόλα που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

Προσωπικά είμαι pcακιας.

αλλά επειδή

1) βαρέθηκα να πληρώνω κερατιάτικα κάθε 6 μήνες

2) απέκτησα ένα ps3 το οποίο πραγματικά κάνει θάυματα για hardware 6-ετίας

περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις νέες κονσόλες, και ελπίζω ότι κάποια θα είναι το κύριο gaming συστημά μου.

Δημοσ.

Απορώ τι παιχνίδια παίζετε και θέλετε κάθε 6μηνο αλλαγή και εγώ 4 χρόνια τώρα έχω ίδες κάρτες..

Τεσπα, βγαίνω offtopic..

Και μόνο που θα τρέχει τα παιχνίδια στα 1080p@30/60fps, μπορεί να σταθεί (και θα μπορεί να σταθεί).

Εδώ οι άλλες κονσόλες τόσα χρόνια 720p@30fps και τις "ανεχόμαστε", τώρα θα κάνουμε παράπονα? :P

Και σίγουρα και οι άλλες κονσόλες, αυτό θα προσπαθήσουν, να τρέχουν τα παιχνίδια 1080p@30fps, 60 στην καλύτερη (όπως και το WiiU).

Δημοσ.

δε νομιζω να ειναι στα επιπεδα του ps3 αλλα δεν θα εχει και καμια τρελλη διαφορα οπωσ και το καινουριο ps4 δε θα εχει τεραστιεσ διαφορεσ με το wiiu.πλεον τ γραφικα ειναι ηδη πολυ καλα...τωρα καποιεσ λεπτομερειεσ δε τις βλεπει το ματι και ειναι για τουσ ψειρεσ.πχ τα γραφικα του uncharted 3 ειναι τα καλυτερα σε κονσολα.και δεν ειδα και καλυτερα γραφικα σε wiiu (οτι εχουν δειξει) αλλα ειναι αρχη ακομα...τα specs δεν κανουν τη διαφορα ο τροποσ που θα δουλεψει η αιτερια πανω σε ενα τιτλο κανει τη διαφορα...οπωσ και το μαριο γαλαχυ εχει γραφικαρεσ για wii .στον οπτικο τομεα αιναι απιστευτο... κοντα σε καποιουσ τιτλουσ για πσ3.απλα δε πιστευω να δουμε απιθστευτα πραγματα απο καποια κονσολα επομενησ γενιας...και ουτε αυτο το μαραφετι tablet για χειριστιριο χρειαζοτανε...αλλα πραγματα χρειαζεται.

Δημοσ.

Απορώ τι παιχνίδια παίζετε και θέλετε κάθε 6μηνο αλλαγή και εγώ 4 χρόνια τώρα έχω ίδες κάρτες..

Τεσπα, βγαίνω offtopic..

Ακριβώς, εδώ και αρκετά χρόνια το hardware στο PC έχει γίνει τρομερά "ανθεκτικότερο" στο χρόνο. Εδώ οι τιμές στις κάρτες, έχουν μείνει στάσιμες τόσους μήνες.

Δημοσ.

δε νομιζω να ειναι στα επιπεδα του ps3 αλλα δεν θα εχει και καμια τρελλη διαφορα οπωσ και το καινουριο ps4 δε θα εχει τεραστιεσ διαφορεσ με το wiiu.πλεον τ γραφικα ειναι ηδη πολυ καλα...τωρα καποιεσ λεπτομερειεσ δε τις βλεπει το ματι και ειναι για τουσ ψειρεσ.πχ τα γραφικα του uncharted 3 ειναι τα καλυτερα σε κονσολα.και δεν ειδα και καλυτερα γραφικα σε wiiu (οτι εχουν δειξει) αλλα ειναι αρχη ακομα...τα specs δεν κανουν τη διαφορα ο τροποσ που θα δουλεψει η αιτερια πανω σε ενα τιτλο κανει τη διαφορα...οπωσ και το μαριο γαλαχυ εχει γραφικαρεσ για wii .στον οπτικο τομεα αιναι απιστευτο... κοντα σε καποιουσ τιτλουσ για πσ3.απλα δε πιστευω να δουμε απιθστευτα πραγματα απο καποια κονσολα επομενησ γενιας...και ουτε αυτο το μαραφετι tablet για χειριστιριο χρειαζοτανε...αλλα πραγματα χρειαζεται.

Ποια είναι αυτά?

Δημοσ.

Wii U specs and performance matter, and Nintendo knows this

Despite what Nintendo says, it's clear that the company is taking HD seriously this time around.

Wii games can be played on the Wii U GamePad

Possible new feature will allow the GamePad to be used as a screen and motion sensor for old Wii games.

White and black Wii U confirmed

Nintendo rep confirms the console will be available in black and white.

Wii U to launch in December in Europe?

Manufacturing difficulties to blame for a delay in Europe, according to a new report.
Δημοσ.

Ποια είναι αυτά?

χρειαζεται καλη τιμη για να πουλησει κοματια οχι σαν το 3ds τοσο ακριβο στην αρχη και χωρις να αξιζει τοσα.

χρειαζεται τιτλοθσ σοβαρους οχι μονο χορουσ και πανυγιρια σαν το wii και ενα καρο παιδικα παιχνιδια

ωραια τα μαριο και τα καρτ και τα ζελδα αλλα να κανει και κατι καινουριο οπως το ζομπιυ που φαινεται ωραιο.γεμισαμε μαριο

και χρειαζεται να σταματησει να βγαζει κονσολεσ καθε χρονο λιγο διαφορετικεσ και να μασ κοροιδευει...

δεν εχω κατι με την εταιρια εχω και wii (που δε θα μπορουσε να ειναι βασικη κονσολα βεβαια) και 3ds.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως το PC gaming εχει μεινει πισω, και η αιτια ειναι οι κονσολες.

Δε μπορει να εχει καποιος στο PC του 480GTX ή 580GTX και να βλεπει σπασιματα σε παιχνιδια

που οι κονσολες με HW 5 ετιας και βαλε (PS3- NVidia 7800series) τρεχουν νερακι.

Το wii u απο αυτα που εχουν ανακοινωθει, υπολογιστικα δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο τα υπαρχοντα συστηματα, υπερεχει

κατα πολυ ομως στον τομεα της καρτας γραφικων.

Θεωρω οτι αυτη τη φορα οι διαφορες που θα εχει το Wii απο τις νεες κονσολες θα ειναι διαφορες του τυπου ενως PC με τις υπαρχουσες κονσολες. Μικροτερη αναλυση, καποια εφε λιγοτερα.

Δημοσ.

Δεν φταινε οι κονσολες για το PC gaming. Και τι πισω μιλας? Μια χαρα ειναι το gaming στο PC. Ειχε την μεγαλυτερη αναπτυξη το 2011 απο οποιαδηποτε κονσολα. Ειναι στο χερι του καθε developer να δωσει βαση οπου θελει. Αν καποια εταιρια θελει να κυκλοφορησει καποιο παιχνιδι της τοσο σε κονσολα οσο και σε PC τοτε ναι θα το κανει με βαση το hardware της κονσολας. Λογικο ειναι αυτο. Αν καποιοι δεν θελουν να κανουν optimise στο PC το παιχνιδι τους (και εχω καμποσα παραδειγματα) τοτε δεν το αγοραζεις εκει καθως μιλαμε για προχειροδουλεια.

Οσο αφορα το WiiU παντως προσωπικα πιστευω οτι λογο χειρισμου θα δουμε πολυ καλυτερες μεταφορες απο και προς στο PC. Σαν παραδειγμα θα σου πω αυτη τη μαλακια, την οποια ξεκινησε το HALO και την εχουν κανει φυστικι σχεδον ολα τα υπολοιπα FPS, το limit των 2 οπλων τη φορα και καλα για στρατηγικους λογους. Μαλακιες, ειναι επειδη το controller δεν εχει την ιδια δυναμη αλλαγης οπλου οπως ενα keyboard. Ξεχασαμε εποχες επι N64 οπου ενα radial menu ηταν μια χαρα για αυτους τους λογους. Τωρα ομως με το WiiU μπορεις να εχεις ολοκληρη τη γκαμα απο τα οπλα σου επανω στο tablet controller και να εισαι ετοιμος. Δεν δεσμευει τους developers να κανουν παραχωρησεις της κακιας ωρας οπως παλιοτερα.

Δημοσ.

Θυμισου την διαφορα που ειχε το Crysis 1 στα γραφικα σε σχεση με οτι υπηρχε τοτε στις κονσολες.

Απο κει και μετα για μενα στο θεμα γραφικων (και οχι στην ποσοτητα, μιας και ολα τα multi βγαινουν παντου),

το PC εχει μεινει ανεκμεταλευτο. (Και τον λογω τον ειπα πιο πισω, δε μπορει ενα HW 6 ετιας να συγκρινεται με ενα

σημερινο).

Απλα κανεις δεν ασχολειται να βγαλει κατι αποκλειστικα στο PC. Οχι οτι με νοιαζει μια χαρα παιχνιδια εχουμε,

απλα κουβεντα να γινεται.

Το Wii U για μενα εχει τρομερες δυνατοτητες, και προσωπικα ανυπομονω να δω καλα Jrpg σε αυτο.

Απο Mistwalker ειδικα, αν συνεχισει με καποιο νεο IP.

Δημοσ.

Προσωπικα για εμενα το Crysis δεν ειχε κανα σουπερ τρελο γραφικο. Τεχνικα ναι δεν λεω αλλα σαν γενικο οπτικο αποτελεσμα με αφησε αδιαφορο. Ενα τεχνικα πανισχυρο παιχνιδι (οπως το Crysis 1) δεν ειναι απαραιτητα και ποιο ομορφο ή καλυτερο στο ματι απο καποιο αλλο. Το PC μενει ανεκμεταλευτο γιατι δεν υπαρχει ζητηση φιλε μου. Αν υπηρχε πιστεψε με θα ειχε πολυ μα πολυ καλυτερη υποστηριξη πανω στο θεμα σε αντιθεση με τις κονσολες.

Τωρα για το WiiU προσωπικα περιμενω ποιο πολυ καποιο Jrpg της monolith (Xenoblade chronicles) παρα της Mistwalker οπως επισης και περιμενω πως και πως παιχνιδια της Platinum και της Atlus να κανουν σοβαρη χρηση του controller για τις τυπικα παιχνιδαρες που βγαζουν σχεδον παντα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...