Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολα καλα αλλα στο τελευταιο κομματι το ξεσκισες.Πιο λογικο δειχνει να γινει remastered ενα επος που βγηκε πριν 12 χρονια παρα ενα επος που βγηκε μολις περυσι.

ξέρεις τι μου θυμίζει το Last of us? το twillight princess, άσχετα που εκείνο βγήκε πρώτα στο wii και μετά στο gamecube, ήταν transition period, είναι καλό που μπορεί ένας κάτοχος Ps4 να παίξει το last of us όπως ήταν καλό τότε ένας κάτοχος wii/gcb να παίξει το zelda, μην ακούμε βλακείες, μακάρι τα παιχνίδια να είναι προσιτά στις νέες κονσόλες

• Like 3
Δημοσ.

Ε τοτε πληρωνε 60αρια και απολαυσε το.Δεν ειμαι αντιθετος στην ιδεα.Στην τελικη οποιος θελει το αγοραζει.Παντως θα προτιμουσα ενα παλιοτερο επος remastered παρα ενα παιχνιδι που το επαιξα πριν μερικους μηνες οσο και αν το λατρευω και τρελαινομαι στην ιδεα οτι θα το παιξω (προφανως) στα 60fps.

Δημοσ.

Εντάξει με πείσατε θα το πάρω :-D

Ερωτνήσεις:

1. Κυκλοφορούν διαφορετικές εκδόσεις όσον αφορά την κονσόλα (μνήμη, σκληρός δίσκος κλπ; )

2. Να ψαχτώ για αγορά από Ευρώπη; Υπάρχουν διαφορές στην κονσόλα; Στην τιμή;

3. Είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/4730094/Nintendo-Wii-U-Premium-Pack-New-Super-Mario-Bros-U-New-Super-Luigi-U-Nintendo-Land.html το καλύτερο πακέτο από αυτά που κυκλοφορούν τώρα στην Ελλάδα;

4. Για λόγους αξιοπιστίας ;) γνωρίζετε αν έχει χακαριστεί; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση εγώ να δίνω 60αρια για τα παιχνίδια κι ο γείτονας να τα παίζει τζάμπα;

Αυτά προς το παρών.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ε δε νομιζω με την ελλειψη τιτλων που υπαρχει να μην κυκλοφορησουν αυτο το παιχνιδι και εδω.

Μη το λες. Η nintendo καθυστερει ή δεν βγαζει παιχνιδια σε Ευρωπη ετσι γιατι μπορει. Δεν υπαρχει λογος. Δικα τους published ή/και developed παιχνιδια δεν τα βγαζουν σε Ευρωπη...λογικη της πλακας γαμω τα region locking μου μεσα. 

Τοσο το WiiU και -ειδικα- το 3DS για εμενα εχω μετανοιωσει που δεν τα πηρα αμερικανικα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...