HadesGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αλλο ξεκινησαμε να συζηταμε κ να σου λεω κ αλλο απαντας Επισης τα αυθαιρετα συμπερασματα περι πεταμενων χρηματων κτλ κρατησε τα για την παρτη σου Προτείνω να το πουλήσεις, μιας και δεν σε καλύπτει και να αφήσεις το qq, nintendo sucks etc. Εγώ αυτό έκανα με ότι δεν με ικανοποιούσε βλέπε Wii, το θεώρησα μέγα μούφα για κονσόλα , το έδωσα και ξέδωσα ένα πράγμα.
pigos23 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ρε σεις την παλευετε;Αυτο συζηταμε τοση ωρα;Τι παει να πει δεν με καλυπτει;Ξερεις με τι κριτηρια αγοραζει ο καθενας;Θα σας τα μασησω λοιπονΕχουν περασει ποσοι μηνες απο την κυκλοφορια της κονσολας κ ακομα τιποτα!!!Αυτο αναφερω.Οταν αγοραζεις πρωτος,αγοραζεις προοπτικη κ για το μελλον κατι που η ninty το εξανεμησε!!πχ το ps4/xbox one μετα απο τοσο διαστημα του χρονου κ βαλε θα σε εχει δικαιωσει με την αγορα του η' οχι; Το ιδιο πραγμα συζηταμε. Οταν το πηρες δεν ηξερες τι αγοραζες? Στα τυφλα εβγαλες το πορτοφολι σου και τα εσκασες ή σου βαλανε κανενα πιστολι στο κεφαλι και σου ειπαν να το παρεις με το ζορι? Δεν καταλαβαινω την λογικη του "κλαιω" γιατι δεν εχω να παιξω τιποτα. Αν εχεις λεφτα για ξοδεμα ριξε τα αλλου σε κατι που -θες- να παιξεις. Τοσο απλο ειναι. Ειναι απαραιτητο να φας κολλημα με ενα μονο φορματ οταν εμφανεστατα σε πιανει φωτια και θες να ξοδεψεις τα χρηματα σου για να παιξεις κατι? Με την λογικη σου φταιει ο πελατης που αγορασε nintendo χωρις να μυριστει (δεν ηξερες τι αγοραζες λες) οτι θα βγαλει μαπα κονσολα κ οχι οι πραξεις της εταιριαςΕχεις σκαλωσει τοση ωρα στην δικια σου λογικη που αγοραζεις εκ του ασφαλους μετα απο χρονια κονσολα.Δεν ειναι ομως ολοι ετσι οι gamers. edited
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ρε σεις την παλευετε; Αυτο συζηταμε τοση ωρα;Τι παει να πει δεν με καλυπτει;Ξερεις με τι κριτηρια αγοραζει ο καθενας; Θα σας τα μασησω λοιπον Εχουν περασει ποσοι μηνες απο την κυκλοφορια της κονσολας κ ακομα τιποτα!!! Αυτο αναφερω.Οταν αγοραζεις πρωτος,αγοραζεις προοπτικη κ για το μελλον κατι που η ninty το εξανεμησε!! πχ το ps4/xbox one μετα απο τοσο διαστημα του χρονου κ βαλε θα σε εχει δικαιωσει με την αγορα του η' οχι; Οτι να ναι Με την λογικη σου φταιει ο πελατης που αγορασε nintendo χωρις να μυριστει (δεν ηξερες τι αγοραζες λες) οτι θα βγαλει μαπα κονσολα κ οχι οι πραξεις της εταιριας Εχεις σκαλωσει τοση ωρα στην δικια σου λογικη που αγοραζεις εκ του ασφαλους μετα απο χρονια κονσολα.Δεν ειναι ομως ολοι ετσι οι gamers. Θα ριξω το βαρος κυριως στα bolt κομματια. Πρωτον δεν μπορει μια κονσολα να αποτελει "επενδυση" καθως απλα την αγοραζεις οποτε γουσταρεις χωρις να χανεις τιποτα. Ισα ισα συμφερει να αγορασεις κονσολα μετα απο ενα καλο χρονικο διαστημα. Εγω σιγουρα κερδισα περισσοτερα απο εσενα που πηρα το WiiU μου τωρα και καποιος που θα το παρει 1 χρονο μετα απο μενα θα κερδισει ακομα περισσοτερα απο οσα "κερδισα" εγω. Στο δευτερο κομματι εννοειται οτι ο πελατης φταιει. Παντα φταιει. Ανεκαθεν και για οτιδηποτε φταιει ο πελατης. Προσοχη οτι μιλαμε για gaming. Την εποχη της πληροφοριας και της δοκιμης δεν εχεις (ουτε εγω ουτε κανεις) δικαιολογια οτι "δεν ηξερε" ή "πρεπει να μυρισει τα δαχτυλα του". Το τι σου προσφερει η εταιρια ειναι ηδη γνωστο. Ειναι δικη σου η ευθυνη για το αν θελεις να αγορασεις αυτα που προσφερει ή οχι. edited
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 πχ το ps4/xbox one μετα απο τοσο διαστημα του χρονου κ βαλε θα σε εχει δικαιωσει με την αγορα του η' οχι; Εγώ σε αυτό απαντώ «δεν γνωρίζω». Εσύ τι πιστεύεις; Γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν βλέπω με ποιό τρόπο το PS4 έχει πουλήσει περισσότερο από το Wii U. Πέραν της εξαιρετικής marketing πολιτικής της Sony (κάτι που στην Nintendo έχουν ξεχάσει απ' ότι φαίνεται) ποια -exclusives, γιατί για τέτοια μίλησες- γκέιμς έχει που να δικαιολογούν την αγορά του PS4;
neratzojuice Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ρε συ Pigos δεν το είχες πουλήσει και μετά το είχες πάρει πάλει το Wii U ή κάνω λάθος?? Γενικα το βασικό πρόβλημα του Wii U είναι τα multiplatform. Exclusive έχει ένα σκασμό (απο την ίδια τη Nintendo) και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να βγάζει καθε μήνα απο 1 (και βάλε) exlusive. Στα 2 χρονια ps4 και xone αμφηβάλλω αν θα έχουν βγάλει στο σύνολο, τα exclusive της Nintendo. Τι να πώ? Σωστό δεν είναι αυτο που λέω? Πραγματικά ελπίζω και το έχω πιστέψει για εκπλήξεις στην Ε3 απο Ninty. Πάντως μόνο και μόνο με ΒΑΥΟ και Χ εγώ είμαι comple και τα περιμένω σαν τρελός . 1
HadesGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ρε σεις την παλευετε; Αυτο συζηταμε τοση ωρα;Τι παει να πει δεν με καλυπτει;Ξερεις με τι κριτηρια αγοραζει ο καθενας; Θα σας τα μασησω λοιπον Εχουν περασει ποσοι μηνες απο την κυκλοφορια της κονσολας κ ακομα τιποτα!!! Αυτο αναφερω.Οταν αγοραζεις πρωτος,αγοραζεις προοπτικη κ για το μελλον κατι που η ninty το εξανεμησε!! πχ το ps4/xbox one μετα απο τοσο διαστημα του χρονου κ βαλε θα σε εχει δικαιωσει με την αγορα του η' οχι; Με την λογικη σου φταιει ο πελατης που αγορασε nintendo χωρις να μυριστει (δεν ηξερες τι αγοραζες λες) οτι θα βγαλει μαπα κονσολα κ οχι οι πραξεις της εταιριας Εχεις σκαλωσει τοση ωρα στην δικια σου λογικη που αγοραζεις εκ του ασφαλους μετα απο χρονια κονσολα.Δεν ειναι ομως ολοι ετσι οι gamers. edited Εάν θέλεις multiplatform τότε πάρε PC να τα παίζεις και τούμπανο όλα, εάν θέλεις exclusives τότε έκανες μέγα λάθος παίρνοντας Wii U και νομίζοντας ότι θα παίζεις games σε στυλ Titanfall , Second Son κτλπ κτλπ Οπότε άσε την δικαίωση και αγόρασε PS4. Εμένα με καλύπτει με Pikmin 3, Super Mario 3D World, Zelda WWHD,DKTF,Zombi U κτλπ κτλπ και άλλα τόσα που βαριέμαι να τα γράψω. Δεν σε καλύπτει η κονσόλα? Πούλησε την και άσε τα doom Nintendo σενάρια, δεν κλείνει που να κωλοχτυπιέται το σύμπαν κάτω. Η αλήθεια είναι όμως ΟΤΙ η Nintendo βλέπει το Wii U σαν HD πείραμα για την επόμενη κονσόλα της, μεν πάνω στην καμπούρα μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ σε αυτό απαντώ «δεν γνωρίζω». Εσύ τι πιστεύεις; Γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν βλέπω με ποιό τρόπο το PS4 έχει πουλήσει περισσότερο από το Wii U. Πέραν της εξαιρετικής marketing πολιτικής της Sony (κάτι που στην Nintendo έχουν ξεχάσει απ' ότι φαίνεται) ποια -exclusives, γιατί για τέτοια μίλησες- γκέιμς έχει που να δικαιολογούν την αγορά του PS4; H απλη απαντηση ειναι ps1,ps2,ps3 και οτι ο πελατης της sony γνωριζει τι θα ερθει. Σιγουρα ειναι επενδυση η κονσολα,σιγουρα δεν εχει να σου προσφερει oμως πολλα πραγματα τωρα(οπως ολες οι κονσολες στην αρχη τους), αλλα οχι οτι ειναι λιγo να εχεις τους καλυτερους αθλητικους next gen τιτλους μονο στο συστημα σου(και στο one,οχι pc) και με τον ερχομο του mlb the show να κανει πλακα σε αυτο το genre . Ενα b4 να παιζει αψογα ,infamous κ.α. Ειναι αρκετοι οι τιτλοι για καποιους, για μενα οχι για παραδειγμα.Για μενα δεν δικαιολογειται η αγορα του, για πολλους σιγουρα.Αντε πες στον πολακι οταν λιωνει το fifa και στα 10δες εκατομμυρια που το αγοραζουν(πολυ περισσοτεροι απο οσα ps4 εχουν πουληθει μεχρι σημερα..)οτι δεν αξιζει η αγορα της κονσολας. Moνο με τους αθλητικους για καποιους βγηκε η χρονια και ας μην εβγαζε ουτε game. Εχει το the last of us super hd....Aκομα και αυτο, ειναι το GOTY του 13,οχι παιχνιδι του 2002(wind waker). Ειναι σαν να μιλαμε για cross-gen παιχνιδι που αργησε λιγο στο ps4. Τωρα για το wiiu θα συμφωνησω με τους παραπανω.Αν δεν σου εκανε φιλε pigos23 ας μην το αγοραζες.Σε αλλους φαινεται οτι κανει.
gkalas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ολα καλα αλλα στο τελευταιο κομματι το ξεσκισες.Πιο λογικο δειχνει να γινει remastered ενα επος που βγηκε πριν 12 χρονια παρα ενα επος που βγηκε μολις περυσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ολα καλα αλλα στο τελευταιο κομματι το ξεσκισες.Πιο λογικο δειχνει να γινει remastered ενα επος που βγηκε πριν 12 χρονια παρα ενα επος που βγηκε μολις περυσι. Μα δεν καταλαβες το point μου. Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι εμενα δεν με χαλαει το remastered του WW,ισα ισα θα το επαιζα αν ειχα wiiu και καταλαβαινω εν μερη την λογικη σου στην συγκριση. Ομως δεν ειναι ακριβως τετοιου ειδους remastered το TLOUS, γιατι και οι ιδιοι ειπαν οτι ειχαν σκοπο να το βγαλουν στο ps4 οταν το ετοιμαζαν για ps3.Απλα δεν το ανακοινωναν για ευνοητους λογους(προφανως ριχνουν τους ps3 users με αυτο). Oποτε μιλαμε για cross-gen παιχνιδι περισσοτερο που θα εβγαινε και στο Ps4 καποια στιγμη, παρα για retro remake παιχνιδι τυπου WW,ico,god of war collection κτλ. Ειναι περισσοτερο σαν να βγει το GTA5 για pc ενα χρονο μετα απο τις κονσολες ενα πραγμα. Μιλαμε για εντελως διαφορετικες περιπτωσεις δλδ remastered εκδοσεων.Βγηκαν με εντελως διαφορετικη λογικη.Το ενα για την νοσταλγια του να παιξεις ενα διαμαντι απο το παρελθον και το αλλο μεταφορα του GOTY 13.
vag.patrick Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 pds και παλι το θεωρω χαζομαρα να βγει τοσο γρηγορα, αν και απο την αλλη το δικαιολογω γιατι ειναι σχεδον ετοιμα τα μοντελα για το tlou .Απλα αν το ψαξεις πιο βαθια το θεμα εχει οτι αρχισαν να αρμεγουν τον κοσμο με remake και οχι με κατι αλλο ΜΟΝΟ...το remake εγινε της μοδας, εγω προσωπικα αυτο κραζω και εννοειται οτι στην περιπτωση της σονυ με το tlou ολα ας πουμε(το φερνω σαν παραδειγμα γιατι ειναι πολυ βασικο) , δεν εγινε τιποτα, απλα το αποθεωσαμε και το περιμενουμε με τιμη κανονικου παιχνιδιου ενω μολις κλεινει χρονο στην αγορα....οταν η νιντεντο εβγαλε το wwhd ηταν milking...κατι δεν μου καθεται σωστα...ετσι δεν ειναι???
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Παιδια ενταξει τα remakes και τα re-release/remaster σε νεα formats ειναι και κατα καποιο τροπο απαραιτητα. Το θεμα ειναι το κοστολογιο. Ποσο? Στην περιπτωση του WW HD συμφερει το HD γιατι ακομα και σημερα ενα copy απο το gamecube θα σου κοστισει σφραγισμενο πανω απο 60 ευρω και σκεψου οτι πριν το HD δεν το εβρισκες κατω απο 100 ευρω ενω για μεταχειρισμενο πριν το HD δεν εβλεπες κατω απο 60. Προσωπικα δεν θεωρω "αρμεγμα" ενα remake/remaster παιχνιδι οταν εμφανεστατα ειναι πολυ δυσκολο να επιστρεψεις και να ευχαριστηθεις το παλιο για διαφορους λογους. Εχετε δει ας πουμε πως δειχνουν PS2/GC/Xbox παιχνιδια στις HD τηλεορασεις? Δακρυζουν τα ματια μου απο το aliasing, τρεμουλο και τα pixels. Εκτος αυτου δεν μπορεις να πεις οχι στο "ολα σε ενα νοικοκυρεμενα". 1
pigos23 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ σε αυτό απαντώ «δεν γνωρίζω». Εσύ τι πιστεύεις; Νομιζω οτι θα ειναι ετη φωτος καλυτερα Γι αυτο κ πηρα την κονσολα ΤΩΡΑ εβαλα κ psplus Με λιγα λογια επενδυσα για το μελλον Ποσο θα πεσει η τιμη σε 2 χρονια νομιζετε; Εγω πιστευω ελαχιστα. Καμια εκδοση slim αν βγει μονο Σε 5 χρονια που θα το παρει ο εξυπνος ποιο πανω ε ναι θα εχει πεσει η τιμη αλλα οπως ειπα κ ποιο πανω δεν λειτουργουμε ολοι ετσι Με αυτην την λογικη πηρα κ το wiiu αλλα εχει περασει 1,5 χρονος κ νοιωθω οτι δεν εχουν πιασει τοπο τα λεφτα μου.Αντιθετα με xbox 360 ακομα κ με gamecube Εσεις που νιωθετε οτι εχουν πιασει με το wiiu μεγεια σας με χαρα σας Δεν συζηταμε για απογοητευση του στυλ την πουλαω τωρα οπως λετε(εχω ξαναπει οτι εμενα προσωπικα με σωζει απο το να την πουλησω οτι δεν ειχα ασχοληθει με games του wii)αλλα για την κοροιδια της εταιρειας προς τους πελατες της (κ το χασιμο της μπαλας με το marketing στην δυση) Ο μελαμψος γιγαντας φοραγε μια κονκαρδα του metroid σε παρουσιαση του donkey kong το καλοκαιρι για να hype αρει κ καλα το κοινο αλλα δεν πιστευω να ημουν ο μονος που ενιωσα αηδια με τοσο δουλεμα
gkalas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Και ενας αλλος γιγαντας καποτε εδειχνε fake βιντεακια απο ψευτικα γραφικα και τωρα προσφατα εταζε ενα παιχνιδι που λεγεται drive club στην αρχη της κονσολας αλλα τελικα μετα το καλοκαιρι θα το δουμε.Αν μια εταιρια κοροιδευει τον κοσμο αυτη τη ξερουμε ολοι. 2
HadesGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Και ενας αλλος γιγαντας καποτε εδειχνε fake βιντεακια απο ψευτικα γραφικα και τωρα προσφατα εταζε ενα παιχνιδι που λεγεται drive club στην αρχη της κονσολας αλλα τελικα μετα το καλοκαιρι θα το δουμε.Αν μια εταιρια κοροιδευει τον κοσμο αυτη τη ξερουμε ολοι. Έθιξες θέμα που τσούζει τώρα και αρκετά μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα