Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα και να ηταν τα 12.5 δολαρια μεταφορικα δεν ειναι και λιγα. 

Ναι αλλα 31 ευρώ σύνολο μαζι με μεταφορικά.

Τέλος πάντων το Tropical Freeze απο 3ο κόσμο αρχίζει να δείχνει τα δόντια του. Αυτό που λέγαμε οτι τα πάντα γύρο χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς της ζούγκλας.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα εχω μερικες αποριες πριν προβώ στην αγορα.

1. ο σκληρος στα 8Gb φτουραει - ειναι μονο για το λειτουργικο και τα saves - δλδ βαζεις δισκακι μεσα ???

2. τα παιχνιδια κατοχυρώνονται σε λογαριασμο ή κονσολα ή μπορεις να παρεις μεταχ./πουλησεις ενα παιχνιδι ???

3. οποιος εχει και την προηγουμενη κονσολα και το εχει δοκιμασει, για Wii παιχνιδια θες και remote ειτε του Wii ειτε το νεο ???

4. κλασικα εχει region lock στα παιχνιδια να υποθεσω, δλδ ευρωπη ???

5. εγγυηση τι παιζει αμα το παρω απο εξω ???

Δημοσ.

1. Τα 8gb είναι πολύ λίγα ίσα ίσα για save games και για κανένα indie game από το Nintendo eshop. Μπορείς όμως απροβληματιστα να συνδέσεις USB flash disks και hard disks.

2. Δυστυχώς σε κονσόλα κατοχυρωνονται. Τα retail παιχνίδια που αγοράζεις σε φυσική μορφή τα κανείς ότι θέλεις. Τα ψηφιακά αν θέλεις να τα πάρεις σε άλλη κονσόλα πρέπει να στείλεις την παλιά στη Nintendo και να σου κάνει τη μεταφορά. Το τελευταίο για παράδειγμα σε περίπτωση βλάβης.

3. Για παιχνίδια του wii χρειάζεσαι controllers του wii. Υποστηρίζονται όλα.

4. Ναι δυστυχώς υπάρχει region lock.

5. Από Ευρώπη νομίζω υποστηρίζεσαι κανονικά από Nintendo. Ούτως η άλλως αν επιλέγεις μεγάλο γνωστό δικτυακό κατάστημα πχ amazon uk δεν έχεις να ανησυχείς για τη εγγύηση. Σε αυτά είναι επαγγελματίες. Πρόβλημα τα μεταφορικά.

• Like 2
Δημοσ.

spoiler λεγονται νομιζω....παντως σου δειχνουν οτι ερχεται το νεο zelda..το καλοκαιρι στην e3 λογικα θα δουμε!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Τσίμπησα το WW, καινούριο από γνωστή αλυσίδα. Με απόλυτη ειλικρίνεια δηλώνω ότι ήταν η τελευταία φορά που αγοράζω από την ελληνική αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα. Έσκασα πενήντα (50) ολόκληρα ευρώ και μέσα από τη θήκη είχαν αφαιρέσει το αγγλικό manual και είχαν βάλει το γνωστό τσίπικο ασπρόμαυρο δισέλιδο. Για pin code ούτε λόγος φυσικά.

Τη Δευτέρα θα τους πάρω να τους ξεχέσω και τηλεφωνικώς, αλλά ούτως ή άλλως για μένα πλέον έχει «πεθάνει» η Nortec. Μόνο από εξωτερικό πλέον, κι ας χρεώνομαι μεταφορικά. Έχω ψωνίσει από όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες της Nintendo, αλλά αυτή τη γυφτιά μόνο στη δική μας χώρα την έχω συναντήσει.

• Like 4
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που αξίζει να αγοράσεις από Nortec είναι επειδή δίνουν συνήθως καλά δώρα στις προπαραγγελίες που δε τα βρίσκεις αλλού όπως μπρελόκ,θήκες για τις κασέτες του 3DS κτλ.Επίσης παίρνεις και διπλάσιους Nortec πόντους οπότε ανά 5-6 παιχνίδια σου βγαίνει ένα τσάμπα.

Αν δε σε ενδιαφέρουν τα δωράκια τότε μονόδρομος το εξωτερικό.Εγώ θα τσιμπήσω και το Kirby από εκεί γιατί έχω μαζέψει κάτι πόντους οπότε θα μου βγει η συλλεκτική του Mario Kart 8 τσάμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...