Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Monkey D Luffy και τα μυαλά στα μπλέντερ!

Αν και τα υπόλοιπα δεν τα έχω παίξει γιατι φοβόμουν οτι θα spoileriastw στο anime. Λανθασμένα γιατι μου είπαν οτι είναι πολύ πίσω στο story.

Anyway σιγουρη αγορά για Wii U αν βγει το 14 που λέει.

https://www.youtube.com/watch?v=7nZUyKxxu84

New World

Αν και τα go fishing και μλκίες δε μου λένε κάτι. Θα έχει ωραία ξυλίκια...

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφτασε το DK απο thegamecollection :) 

Όπως έιχε πει ο klainmaingr μου το αφήσανε και εμένα στην είσοδο της πολυκατοικίας χύμα.

Έλειπα απο τις 8 μέχρι τις 3, όποιος ήθελε το έπαιρνε στην τσαντα-τσέπη του και έλιωνε DK σπίτι του τζαπε.. Έλεος!

Τέλος πάντων. Μπορεί κάποιος να μου πεί πως ξεκλειδώνω τις κρυφές πίστες? Τα έχω βρεί μπαστούνια με τα collectibles και γενικότερα με όλο το παιχνιδάκι. Στο DKC που είχα στο advance και εκεί noobas ήμουν.

Υ.Γ. Το Wii U Pro Controller με μία φόρτιση άντεξε να τερματίσω όλο το SMB3DW (πολλές ώρες, καμία σχέση με το 8ωρο που λέγανε), 2ο playthrough στο 3d world μέχρι τον 9ο, 2πλό Zombiu και μρικές πίστες απο τον 1ο κόσμο στο DK. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ... Πραγματικά δε θυμάμαι καθόλου να τον φόρτισα στο ενδιάμεσο. Βγάζει πάρα πολλές ώρες ο άτιμος. Με λίγα λόγια απο Ιανουάριο που πήρα το Wii U έχω την εντύπωση οτι τώρα τον φορτίζω 2η φορά!

• Like 1
Δημοσ.

διαρκει η μπαταρια του 80 ωρες.οσο αφορα τις ειδικες πιστες του DK,για να ξεκλειδωσεις τις K πιστες πρεπει σε καθε πιστα ενος κοσμου να βρεις ολα τα ΚONG letters.Οσο αφορα τις αλλες σε ορισμενες πιστες υπαρχουν secret exits που πρεπει να ανακαλυψεις.Καλο λιωσιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Εφτασε το DK απο thegamecollection :)

Όπως έιχε πει ο klainmaingr μου το αφήσανε και εμένα στην είσοδο της πολυκατοικίας χύμα.

Έλειπα απο τις 8 μέχρι τις 3, όποιος ήθελε το έπαιρνε στην τσαντα-τσέπη του και έλιωνε DK σπίτι του τζαπε.. Έλεος!

Τέλος πάντων. Μπορεί κάποιος να μου πεί πως ξεκλειδώνω τις κρυφές πίστες? Τα έχω βρεί μπαστούνια με τα collectibles και γενικότερα με όλο το παιχνιδάκι. Στο DKC που είχα στο advance και εκεί noobas ήμουν.

Υ.Γ. Το Wii U Pro Controller με μία φόρτιση άντεξε να τερματίσω όλο το SMB3DW (πολλές ώρες, καμία σχέση με το 8ωρο που λέγανε), 2ο playthrough στο 3d world μέχρι τον 9ο, 2πλό Zombiu και μρικές πίστες απο τον 1ο κόσμο στο DK. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ... Πραγματικά δε θυμάμαι καθόλου να τον φόρτισα στο ενδιάμεσο. Βγάζει πάρα πολλές ώρες ο άτιμος. Με λίγα λόγια απο Ιανουάριο που πήρα το Wii U έχω την εντύπωση οτι τώρα τον φορτίζω 2η φορά!

χαχα τι μου θύμισες τώρα, είχα παραγγείλει απο κίνα έναν σκελετό για ένα νόκια που είχα,το παράτησαν κάτω, και το πήρε μια κωλόγρια απο την οικοδομή που είναι λίγο....!@$#%#@$^βρήκα μόνο το κουτί ,έκανα φασαρία στην οικοδομή και είπα για αστυνομίες κτλπ να ελέξουν το κουτί για δαχτυλικά κτλπ και μετά απο 2-3 ώρες  όλων τυχαίος τον σκελετό πάνω απο τα ρολόγια της οικοδομής.

χλωμό να μπει κάποιος ξένος στην οικοδομή για να πάρει γράμματα/δέματα, αυτά απο μέσα γίνονται συνήθως.

• Like 1
Δημοσ.

o inafune πάει για γερό Law suit ,χαχαχα ,δεν νομίζω να το αφήσει να περάσει έτσι η capcom, μιλάμε για την πιο greedy japanese company.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να προλάβει να το εκδόσει και απο κει και πέρα ας κάνουν οτι θέλουν. Φαίνεται υπέροχη αντιγραφή!

Έγραψα και στο θέμα του 3ds για αυτό

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/dsi-3ds/periferiaka-dsi-3ds/114146-playfect-14in1-pack

Δε μπορώ να βρώ κάπου στο site ή online το προιόν αλλα στο μαγαζί (Κώτσος θεσ/νικη-τσιμισκή) είχε ένα αντίστοιχο case για το pad/ακουστικά/μεμβράνες/γραφίδες/ακουστικά για Wii U με 6€. Άσπρο μεν και λίγο fugly αλλα είναι μια χαρά για μετακίνηση του pad.

• Like 1
Δημοσ.

Over 50 Games Using Unity Are In The Pipeline For Wii U Says Nintendo

At GDC this week, Siliconera had a chance to speak with Damon Baker, Senior Manager of Marketing at Nintendo’s of America’s Licensing department. During our brief conversation, Baker said to us that are over 50 games coming to Wii U that use Unity.

“Over the course of this show, we have nine games on display,” Baker said. “We have 17 that are currently in the pipeline, that have been submitted. So they will all be out within the next two months.”

“And then, we have another fifty that are waiting in the wings, that are coming; so we’ve got a lot of Unity content on the way.”

Last year, Nintendo announced a partnership with Unity Technologies that would bring a Wii U-specific version of the popular game development Unity engine to the platform. The engine comes free with Wii U development kits, in order to make it easier for developers to get started with Wii U development.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τώρα να το τσιμπίσω αυτό στα 31ευρώ??  Τι μου προτείνετε? Το βρίσκω πιο φθηνά?

Το θέλω το θέλω.. Το έχω ανάγκη πολύ :D

πριν τα χριστουγεννα το εχει προσφορα η νορτεκ με 30€. το χα τσιμπησει με δωρεαν μεταφορικα.

Και κατι ακομα...

Δεν παιζει να ισχυει αλλα μ αρεσε και γι αυτο το ανεβαζω..

http://couchjockeyz.com/titanfall-releasing-on-wii-u-alongside-xbox-360-version/

μην με κραξετε ξερω οτι παιζει ενα 90% να ναι fake ... αλλα δε πειραζει :P

Επεξ/σία από vag.patrick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...