Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ.. :-(

Εμένα όμως με ανησυχεί περισσότερο το thegamecollection που έχουν πάρει τα λεφτα, μου έστειλαν mail με ευχαριστίες για την αγορά και να τους πώ πως μου φάνηκε ενώ, δεν έχω καν το παιχνίδι στα χέρια μου...

Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει ή να αρχίσω τα παράπονα μέσω mail?

Tο θεμα ειναι να προλαβουμε να κανουμε dispute αν ειναι και δεν μας το στειλουν

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι παραγγειλατε απο το thegamecollection και δε σας ηρθε?Εγω μια φορα παραγγειλα και μου ηρθε σε 5 εργασιμες.

Δημοσ.

Τι παραγγειλατε απο το thegamecollection και δε σας ηρθε?Εγω μια φορα παραγγειλα και μου ηρθε σε 5 εργασιμες.

Εγω απο το zavvi το παραγγειλα και οχι απο το thegamecollection

Δημοσ.

και ανοιγω το pc μπαινω σε γειτονικο γνωστο σε ολους τους gamers ελληνικο site και διαβαζω για την epic games οτι ανακοινωσε και εδω στον κοσμο demo της unreal engine 4 που τρεχει στον firefox...τωρα αμα αρχισω τα στολιδια θα φταιω????ενω το wiiu ειναι κονσολα που δεν πληρει τις προδιαγραφες της u4 αλλα για τον firefox ρε παιδι μου ας κανουμε αξαιρεση και ας την πετσοκοψουμε......

• Like 4
Δημοσ.

βασικα χαλαρωστε λιγο την ειρωνεια το υφακι κ τη μαγκια. σας θιξαμε την κονσολα κ πειραχτηκατε?

κ φυσικα μ'αρεσει το σουπερ μαριο κ το donkey kong κ θα γουσταρα να κατσω να τα παιξω αλλα

οχι κ να σκασω 300φευγα ευρω για να παιζω ΜΟΝΟ τετοια. δεν υπαρχει λογος επιθεσης παιδια,συζηταμε.

χαλαρωστε,gamers ειμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα κ ο καθενας γουσταρει διαφορετικα ειδη παιχνιδιων.

Δημοσ.

To Donkey Kong. Απο 4 Μάρτη.

Φαντάζομαι μπορεί να είναι στο δρόμο και απο Δευτέρα-Τρίτη θα το έχω. Ελπίζω!

Δημοσ.

βασικα χαλαρωστε λιγο την ειρωνεια το υφακι κ τη μαγκια. σας θιξαμε την κονσολα κ πειραχτηκατε?

κ φυσικα μ'αρεσει το σουπερ μαριο κ το donkey kong κ θα γουσταρα να κατσω να τα παιξω αλλα

οχι κ να σκασω 300φευγα ευρω για να παιζω ΜΟΝΟ τετοια. δεν υπαρχει λογος επιθεσης παιδια,συζηταμε.

χαλαρωστε,gamers ειμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα κ ο καθενας γουσταρει διαφορετικα ειδη παιχνιδιων.

300 Ευρώ φεύγα δεν θα σκάσεις και δεύτερον δεν έχει ΜΟΝΟ τέτοια games. Καλές οι απόψεις μας και σεβαστές αλλά το να γράφουμε ένα post έτσι απλά για να γράφουμε..meh.

Επίσης μην τα σκάσεις, τα έχουμε σκάσει εμείς για εσένα.

pass

ONTOPIC Τώρα:

Pre order NEW Zelda!

http://wiiudaily.com/2014/03/walmart-zelda-wii-u/

• Moderators
Δημοσ.

τι εννοεις γιατι?για να κερδισει περισσοτερο κοσμο.εγω ας πουμε δεν μπορω να κατσω να παιξω τετοια παιχνιδια.αν βγαλει κανα παιχνιδι pegi 18,το συζηταμε μεχρι τοτε...... μπα!

:huh:  :huh:  :huh:

Ok, αρχηγέ, whatever...

Άμα είναι να αλλάζεις άποψη κάθε μισή μέρα, καλό θα ήταν να απέχεις από συζητήσεις σε δημόσια fora. Γνώμη μου, ε.

Δημοσ.

εχεις δικιο σε αυτο,κρατα το δευτερο σχολιο.

anyway,καλως παιδια.δεν ηθελα να δημιουργηθει ολοκληρο θεμα.

το ληγω εδω για να μεινετε on topic.

• Like 1
Δημοσ.

Το Zelda U...μήπως είναι φούσκα ή πιάνουν πόρτα για τον χειμώνα (προ-παραγγελιες) ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...