Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω και εγώ bayo περιμένω σαν τρελός.. Αν και με το MK8 πιστεύω θα κάνει περισσότερο KABOOM οχι μπάμ (μακάρι)

Ε πλέον η κονσολίτσα μέχρι τέλους του 14 θα έχει ΑΑΑ τίτλους και φυσικά exclusive ακομη και για τους πιο δύσπιστους Νιτεντακιδες.

Το eshop εχει πολυ ωραίους τίτλους επίσης. Λέγοντας αυτό θέλω να καταλήξω στο οτι χθές αγορασα Dr. Luigi.....   :-D

Απλά μούρλια.. Όσοι το παίζατε πιτσιρικάδες μην κάνετε το λάθος και το αγνοήσετε!

Είναι πολύ καλό flashback. Εχει μάλιστα ίδια soundtrack με μικρές αλλαγές και χοροπήδαγα απο χαρά χθές.

Επίσης έχει online που μου άρεσε αρχικά σαν ιδέα αλλά όταν έπαιξα με κάτι γιαπάνια που έκαναν 15 κινήσεις το δευτερόλεπτο αναθεώρησα  :ph34r:

01_Capa_Old-e-New-600x425.png

Mario_vs_Luigi_IN_Dr_Mario_by_DrLu.jpg

Και ναι με BAYO 2 θα γινει χαμός!! :devil:

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγω πιστευω οτι το μπαμ θα γινει με Bayonetta.

Θα κάνει περισσότερο μπαμ από παιχνίδια που έχουν πουλήσει 35 και 12 εκατομμύρια κομμάτια αντίστοιχα?

Δημοσ.

Φιλε μου καταλαβαινεις οτι οταν λεμε οτι θα πεσουν τα τσιμεντα μιλαμε και λιγο αναλογικα.Ευελπιστω οτι αυτος ο τιτλος λογο του οτι ειναι αποκλειστικοτητα(το πρωτο μερος το ειχε παιξει ο κοσμος στο 360/ps3 και το λατρεψαν)θα πουλησει κονσολες.Το ποσες δε ξερω αλλα δε νομιζω να πουληθουν και εκατομυρια :-D

Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ το Dr.Luigi 

Το χα καιρό στο μάτι οπότε τώρα με την έκπτωση δε θα το έχανα.Το παλιό δε το έχω παίξει,αλλά οι εντυπώσεις μου από αυτό είναι άριστες από καμιά ώρα που έπαιξα.Άντε φέρτε μας και κανά tetris να γουστάρουμε.

neratzojuice αν θες κάνε με add να παίξουμε καμιά φορά.Έπαιξα και εγώ λίγο online αλλά με πέτσωσαν. 

Ipan88

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Γιατί να βγουν m rated παιχνίδια για Wii U;

τι εννοεις γιατι?για να κερδισει περισσοτερο κοσμο.εγω ας πουμε δεν μπορω να κατσω να παιξω τετοια παιχνιδια.αν βγαλει κανα παιχνιδι pegi 18,το συζηταμε μεχρι τοτε...... μπα!

Δημοσ.

οσοι παραγγειλατε το rayman legends στα 17 ευρω απο zavvi παραλαβατε?  εμενα δεν εχει σταλει ακομα και καθε 2 μερες μου στελνουν mail οτι προσπαθουν να βρουν απο τους προμηθευτες τους....

Δημοσ.

τι εννοεις γιατι?για να κερδισει περισσοτερο κοσμο.εγω ας πουμε δεν μπορω να κατσω να παιξω τετοια παιχνιδια.αν βγαλει κανα παιχνιδι pegi 18,το συζηταμε μεχρι τοτε...... μπα!

Ξερεις καμια φορα αυτα τα pegi 12 και πανω εχουν πιο μγαλο challenge απ οτι καποια pegi 18 οποτε δεν νομιζω οτι σε χΛαει η ηλικια τοσο οσο το image(οτι θ´α νιωθεις σα χαζο παιδακι που παιζει μαριο ακομα ) , απλα πες οτι δε σ αρσουν τα platformer και οτι εισαι πολυ σκληρος για μαριο και γουσταρεις textures και gore και ασε τα pegi....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η λογική μου θυμίζει κάτι γνωστούς όταν ήμαστε 15-16.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ε, άστο τότε ρε συ, εσύ δεν είσαι για κάζουαλ γκέιμς με υδραυλικούς και μαϊμούδες, εσύ είσαι ΧΑΡΝΤΚΟΡ. Καλύτερα να παίξεις κανά Ghosts στο PS4 που έχει αίματα και είναι για άντρες.

• Like 2
Δημοσ.

Ξερεις καμια φορα αυτα τα pegi 12 και πανω εχουν πιο μγαλο challenge απ οτι καποια pegi 18 οποτε δεν νομιζω οτι σε χΛαει η ηλικια τοσο οσο το image(οτι θ´α νιωθεις σα χαζο παιδακι που παιζει μαριο ακομα ) , απλα πες οτι δε σ αρσουν τα platformer και οτι εισαι πολυ σκληρος για μαριο και γουσταρεις textures και gore και ασε τα pegi....

To SM3DW είναι pegi 3...

Οι 2 τελευταίες πίστες μου πήραν 3 μέρες για να τις βγάλω.  :devil: Πραγματικά δεν έπαιξα τίποτα άλλο πέραν του Dr. Luigi (και λίγο Trine 2). 

3 μαμημένες μέρες!! Κόντεψα να ξεριζόσω τα μαλλιά μου! Για γερά νεύρα λέμε...

Κατάφερα χθές να βγάλω με Peach το Champions Road και ναι πλέον είμαι Champ με όλα τα παράσημα και τη σφραγίδα!!

Χωρίς Power Ups.. Χωρίς Walkthrough!

Όποιος έχει σκοπό να παίξει το παιχνιδάκι ας μην δεί το παρακάτω βίντεο. Πραγματικά δεν αξίζει.

https://www.youtube.com/watch?v=dIYvd5aqeV8

Απίστευτα δύσκολη πίστα που τη βγάζεις μόνο οταν σαλέψουνε τα νεύρα σου και αρχίσεις τους τρελούς αυτοματισμούς :P

οσοι παραγγειλατε το rayman legends στα 17 ευρω απο zavvi παραλαβατε?  εμενα δεν εχει σταλει ακομα και καθε 2 μερες μου στελνουν mail οτι προσπαθουν να βρουν απο τους προμηθευτες τους....

Τα ίδια και εδώ.. :-(

Εμένα όμως με ανησυχεί περισσότερο το thegamecollection που έχουν πάρει τα λεφτα, μου έστειλαν mail με ευχαριστίες για την αγορά και να τους πώ πως μου φάνηκε ενώ, δεν έχω καν το παιχνίδι στα χέρια μου...

Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει ή να αρχίσω τα παράπονα μέσω mail?

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι καθαρα δικο σου. Το ποσο "για μεγαλους" ειναι ενα παιχνιδι δεν εξαρταται απο το PEGI του. Βλεπε τα Shin Megami Tensei παιχνιδια που δεν ειναι PEGI 18 αλλα ειναι πολυ περισσοτερο "για μεγαλους". Το ιδιο και τα Metroid, δεν ειναι PEGI 18 αλλα τα παιχνιδια ειναι για πολυ ωριμα γουστα. To ιδιο και τα Souls παιχνιδια, δεν εχουν gore (κατι πιτσιλιες απο κατι που μοιαζει με αιμα εχουν) αλλα ειναι σιγουρα για ωριμα γουστα. 

Το PEGI 18 σε τι θα σε βοηθησει? Στο gore effect? Αν το παιχνιδι δεν ειναι καποιου ειδους splatter δεν υπαρχει απαραιτητα λογος για gore. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλά πρόσεχε μόνο με την τεστοστερόνη σου, μην παίξεις DK, Mario και σου πέσει....(η τεστοστερόνη σου φυσικά) Είσαι και μίας ηλικίας, βγάζεις τρίχες κτλπ . Κρίμα να σε λένε Νιόνιο στο σκολειό γιατί έπαιξες Pikmin 3  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...