neratzojuice Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Παιζει πουθενα το Zombie U κατω απο 15€?? Αυριο ερχεται η κονσολα μαζι με Zelda+Mario 3D World, το Monster Hunter δεν το εχω παιξει ποτε,αξιζει σαν game? Επισης αξιζει το Wii U pro controller ή να προτιμησω το απλο wii U remote plus? Βασικα θελω το πιο φθηνο χειριστήριο που να ειναι compitable με το Wii U,για να παιζει αλλο ενα ατομο μαζι μου Αν παίζεις παιχνίδια Wii, θα σου πρότεινα να τα πάρεις και τα 2. Αν όχι, θα σου πρότεινα να πάρεις pro controller.Είναι πολύ βολικός.. Πολύ ομως.. Εγω κατα βάση χρησιμοποιώ pro controller γιατι πέραν του ότι βολεύει δε θέλω να φθαρεί η ταμπλέτα γιατι μετα αντε αλλαξέ την. Επίσης να σου πώ οτι Wii U παιχνίδια δε βολεύει και τόσο με το wii remote plus (σε αυτά που έχω τουλάχιστον εγώ). Αμα δηλαδή χρειάζεσαι πάνω απο 2 κουμπιά πέραν του σταυρου, μπλέκεται το πράμα.. Καλόπαιχτες οι κονσόλες σας και να πάρετε Mario 3D World!! Φανταστικό! υ.γ. Shinigami το 3d world μιας και το πήρες μπορείς να παίξεις με remote αλλα έχει πολυ μικρό σταυρό. 1
Typhonios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα και από μένα. Νέος κάτοχος Wii U και μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει, ειδικά το zombie u. Sir_Fountas είναι το ΙD μου για όποιο θέλει να με κάνει add. Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θα σε κάνω add και ναι το Zombi U είναι καταπληκτικό και ένα από τα καλύτερα zombie games που έχω παίξει αλλά δυστυχώς πήρε θάψιμο reviews... 1
neratzojuice Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 gkalas σήμερα στο 3d world έβγαλα την πίστα με τα πολλά αστέρια και μετά είδα το post σου στο miiverse. Σε ένιωσα απόλυτα εκείνη τη στιγμή.. χαχα απίστευτα δύσκολο. Τώρα μου έχει μείνει μόνο το Champion's Road για να είμαι επίσημα Champ.. Δεν μπορώ να βγάλω το 3ο μέρος της πίστας ακόμα (παίρνω τα πρώτα 2 αστέρια). Καλα το Zavvi 3η φορά που μου στέλνει για το Rayman το γνωστό mail που στέλνει σε όλους. To thegamecollection ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εσένα στα έστειλε klainain?? 1
gkalas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ετοιμασου να σπασεις το σπιτι σου με αυτη τη πιστα
Typhonios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Έτσιιιιιιιιιιιιιι!!! Ούτε το PS4 δεν κατάφερε να μας κερδίσει στην Japan http://uk.ign.com/articles/2014/03/13/wii-u-sales-outpacing-playstation-4as-in-japan
kettlebell Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η κονσολα δεν βγαζει κανα rated m παιχνιδι οπως εβγαλε καποτε το zombie u.ολο rated teen ειναι τα παιχνιδια της. χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο τους φαν της κονσολας,ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω... δεν κραζω.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η κονσολα δεν βγαζει κανα rated m παιχνιδι οπως εβγαλε καποτε το zombie u.ολο rated teen ειναι τα παιχνιδια της. χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο τους φαν της κονσολας,ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω... δεν κραζω. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Γιατί να βγουν m rated παιχνίδια για Wii U;
Typhonios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η κονσολα δεν βγαζει κανα rated m παιχνιδι οπως εβγαλε καποτε το zombie u.ολο rated teen ειναι τα παιχνιδια της. χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο τους φαν της κονσολας,ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω... δεν κραζω. Εδώ θα συμφωνήσω...θα μου άρεσε να δω ένα νέο Zombi U, ένα exclusive Resident Evil ή Silent Hill Μεν έχει multiplatform όπως AC4, Blacklist etc τα οποία είναι 18 + αλλά ρε γαμώτο...ναι ...θα ήθελα περισσότερους exclusive titles με Horror/Blood/Gore σε κονσόλα της Nintendo.
Millennium Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Kojima wants Snake in the new Smash Bros., but it’s not likely to happen
Typhonios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Kojima wants Snake in the new Smash Bros., but it’s not likely to happen Whore Money ο Kojima...Να μας έδινε ξανά MGS στις κονσόλες μας και μετά να μιλάει. Γίδι είναι 2
DJTaurus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 February 2014 NPD: Nintendo’s response, Wii U and 3DS sales up http://nintendoeverything.com/february-2014-npd-nintendos-response-wii-u-and-3ds-sales-up/ 3
Typhonios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 February 2014 NPD: Nintendo’s response, Wii U and 3DS sales up http://nintendoeverything.com/february-2014-npd-nintendos-response-wii-u-and-3ds-sales-up/ Θα πάρει τρελά τα πάνω του το Wii U, μόνο με την κυκλοφορία του DKTF κατάφερε να ανέβει 25% στις πωλήσεις HW. Φαντάσου τι έχει να γίνει με Mario Kart, Super Smash Bros, Προβλέπεται πάρα πολύ καλό το 2014!
gkalas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Eγω πιστευω οτι το μπαμ θα γινει με Bayonetta. 2
Typhonios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Eγω πιστευω οτι το μπαμ θα γινει με Bayonetta. Bayo 2, "X" , θα γίνει χαμός 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα