gkalas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα survival horror παιχνιδια που εχουν βγει ποτε και το χειριστηριο δειχνει για ποια δουλεια φτιαχτηκε. ΥΓ.Bug ειχα πετυχει και εγω λιγο πριν τον τερματισμο.Αστα. 2
neratzojuice Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πάντως τώρα που έχω και ασύρματο internet (πσσσσσσσ ) μου έκανε ένα update αρα μπορεί να βελτιώθηκε η κατάσταση. Πάντως ειλικρινά δυσκολο να βρείς game που να σε κρατάει έτσι στην τσίτα σαν το zombiu. Καμία σχέση με L4D, dead island (τα έχω παίξει ελάχιστα), ανήκει σε άλλη κατηγορία. Παρ' όλο που δεν είμαι λάτρης των horor, το συγκεκριμένο παιχνιδάκι είναι τόσο horor που με τραβάει.
gkalas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Mε αυτο το update λεει η ubi οτι διορθωνεται το προβλημα.Το θεμα με τα survivol horror παιχνιδια ειναι να πηγαινεις τοιχο τοιχο φοβουμενος οτι αν το παιξεις ανετος θα σε σκισουν.Το Zombi u ειναι ακριβως τετοιο παιχνιδι.Οταν ειχα παρει το wii u με το zombiu ειχα απογοητευτει απιστευτα με τις κριτικες βλεποντας κατι reviews σαν του gamespot.Οταν το εβαλα να το παιξω τοτε καταλαβα οτι πλεον πρεπει να σταματησω να παιρνω σοβαρα τα reviews.Το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο και διαφημιση για το ειδος του. 3
gascp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ένα μικρό αλλά άκρως ενδεικτικό άρθρο που ίσως να δείχνει ότι κάτι αλλάζει για το Wii U ? Ας ελπίζουμε... Wii U’s 1080p 60fps Goodness in a Small Box http://thevideogamenetwork.com/2014/03/wii-us-1080p-60fps-goodness-in-a-small-box/ 2
vag.patrick Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ρε σεις netflix πως μπορω να βαλω στο wiiu?? πρεπει να το γυρισω σε αμερικα η δε μπορω λογω κλειδωμενης περιοχης??αρα αν ειναι ετσι θα μπορω να το κανω στο ps3???? με ενδιαφερει για το πρωτο ομως...
Merdock Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ρε σεις netflix πως μπορω να βαλω στο wiiu?? πρεπει να το γυρισω σε αμερικα η δε μπορω λογω κλειδωμενης περιοχης??αρα αν ειναι ετσι θα μπορω να το κανω στο ps3???? με ενδιαφερει για το πρωτο ομως... Εγώ το έχω περιοχή Αγγλία και μου το έχει.Υποθέτω ότι αν το έχεις Ελλάδα δε θα στο εμφανίζει να το κατεβάσεις. Προσωπικά πάντως προτιμώ το app του Netflix στο PS3 απ'ότι στο Wii U. 1)Έχει και surround ήχο σε όσες σειρές/ταινίες το υποστηρίζουν ενώ στο Wii U είναι μόνο stereo. 2)Στο Wii U προς το παρών δεν υποστηρίζει profiles,ενώ στο PS3 ναι 3)Σε μένα τουλάχιστον έχει καλύτερη ποιότητα στο PS3 όπου πάντα βλέπω σε 1080p Super HD.Στο Wii U συνήθως μου πάει μέχρι 720p και έχει σκαμπανεβάσματα στην ποιότητα 4)Βαριέμαι να γράψω και άλλες διαφορές ψάξε στο net ή κατέβασε τες και δοκίμασε και μόνος σου
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Κάποια στιγμή είχαν αναφέρει ότι θα μπορείς να παίζεις τα games της VC του 3DS στο Wii U και αντιστρόφως (όσα είναι κοινά και στις δύο VC's δηλαδή). Ισχύει αυτό ή ακόμα τίποτα;
Typhonios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Έγινε ΗΔΗ pre order http://www.nintendo.gr/pole-position--wii-u---mario-kart-8.html Κάποια στιγμή είχαν αναφέρει ότι θα μπορείς να παίζεις τα games της VC του 3DS στο Wii U και αντιστρόφως (όσα είναι κοινά και στις δύο VC's δηλαδή). Ισχύει αυτό ή ακόμα τίποτα; Ακόμη....θα γεράσουμε ...ακόμη αναμένουμε τα games του GC.... 3
gkalas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Θα λιωσουμε στο multi typhonie.Πιστευω οτι απο το insomnia θα μαζευομαστε αρκετοι για λιωσιμο. 2
pigos23 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το assassins creed 4 λέει στο wiiu που υπαρχει στα 23 euro ή να περιμενω να πεσει η τιμη στο ps4 used λετε;
vag.patrick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Του ps4 ειναι πολυ ομορφο αλλα δε ξερω αν θα πεσει συντομα, αν βιαζεσαι παρτο στο wiiu.εγω στο wiiu το χω και ειμαι ευχαριστημενος.....
Vole Maulder Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πληροφοριακά, ανακοινώθηκε GOTY έκδοση για το AC 4 με όλο το περιεχόμενο του season pass μέσα. Δεν έχουν δώσει ακόμα ημερομηνία και δεν ξέρω αν θα βγει και για Wii U, αλλά αυτό σημαίνει και πως η τιμή του απλού θα πέσει και ότι ίσως να συμφέρει γενικότερα να περιμένεις να πάρεις το πλήρες πακέτο.
shinigami Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Παιζει πουθενα το Zombie U κατω απο 15€?? Αυριο ερχεται η κονσολα μαζι με Zelda+Mario 3D World, το Monster Hunter δεν το εχω παιξει ποτε,αξιζει σαν game? Επισης αξιζει το Wii U pro controller ή να προτιμησω το απλο wii U remote plus? Βασικα θελω το πιο φθηνο χειριστήριο που να ειναι compitable με το Wii U,για να παιζει αλλο ενα ατομο μαζι μου.
skar1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αυριο ερχεται η κονσολα μαζι με Zelda+Mario 3D World, το Monster Hunter δεν το εχω παιξει ποτε,αξιζει σαν game? Αν εισαι fan του τιτλου τοτε ναι. Προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε η συγκεκριμενη σειρα, οσες αποπειρες και να εκανα το παρατουσα. 1
Sirtsourekas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα και από μένα. Νέος κάτοχος Wii U και μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει, ειδικά το zombie u. Sir_Fountas είναι το ΙD μου για όποιο θέλει να με κάνει add. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα