Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://videogamedebate.com/2014/03/06/xbox-one-and-nintendo-wii-u-weekly-sales-in-europe/

Το είπα ... δεν το είπα ... (χαχαχαχα πλάκες που θα έχουμε :-D )

ps4wiiu-xbone.gif

Δημοσ.

Οντως ειναι νωρις ακομα.Το ευτυχημα θα ειναι να παρουν ολες τα πανω τους και ειδικοτερα το u που εχει προβλημα.Παντως στη θεση του one θα επρεπε να ειναι το ps4 αλλα ας οψεται το κατοσταρι διαφορα και το αψογο τμημα μαρκετινγκ της Sony.

Δημοσ.

Ενα 3rd party περιμενα ολο κι ολο φετος πως και πως(Watch Dogs) κι αυτο το καθυστερουν στο WiiU κι απ'οτι φαινεται αρκετα.

Μετα μην απορουν γιατι δεν πουλανε τα παιχνιδια τους, αχρηστοι.

• Like 1
Δημοσ.

sheik εγω προσωπικα το watch dogs δεν το εχω πιστεψει.Πιστευω θα ειναι fail και μιλαω για ολες τις εκδοσεις οχι μονο για του wiiu.

• Like 2
Δημοσ.

We are aware that your order for the item(s) listed below has still not been sent and continue to work with our suppliers to get this to you as quickly as possible.

That zavvi γαμώ την κοινωνία...

Δημοσ.

Και σε εμένα τα ίδια.

Κατι άσχετο.. Επιασα πάλι στα χέρια μου το ZombiU και του έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Στις 5 ώρες που είμαι και έχω πλέον καταλάβει τι παίζει πρέπει να είναι απο τα καλύτερα survival παιχνίδια. Αν χάσεις σε τιμωρεί και άμα βγείς έξω σε αποστολή δεν έχει save, start για να επιλέξεις τα πραγματα σου και λοιπές ανέσεις. Τα πάντα τα κάνεις real time. Βγαίνεις έξω στα ζομπια και παλεύεις για επιβίωση. Φυσικά αμα χάσεις, χανεις τα πάντα απο τρόφιμα, όπλα, σφαίρες.

Καλά φαντάζομαι οι περισσότεροι εδω μέσα θα το έχουν παίξει.. Ε για αυτούς τους 2-3 που δε το έχουν.. 

Ελπίζω να μη με βρεί κανα lagg απο τα γνωστα του Zombiu όπως είχε πάθει o Typhonios αν θυμάμαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...