Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1 και απο μένα στο Rayman..

Όντως δεν έχει μεταφορικά.

Να δούμε τώρα τι θα πρωτοπαιχτεί. :D

Θα κάνω κανα 2μηνο να πάρω πάλι game εκτος και αν βγει Bayo 2 αύριο  :ph34r:

Δημοσ.

Ρε σεις παιδιά είναι τρελοί αυτοι οι Άγγλοι του the gamecollection ή  εγώ είμαι στόκος.

Εχω κάνει 3 φορές την ίδια παραγγελία (το DK φυσικά :D) και μου την ακυρώνουν συνέχεια γιατι κάτι έχω κάνει λάθος στη δήλωση. Τελικα τους έστειλα mail και περιμένω απάντηση.

Στο Zavvi πάντως που έκανα καρμπόν την ίδια δήλωση μια χαρα τα δεχτήκανε όλα και περιμένω την παραγγελία.

Εχει τύχει σε κανέναν να κάνει καμια λεπτομέρεια λάθος και να του ακυρώνουν την παραγγελία?

Του πούστη 3 φορές έκανα την παραγγελία. Τη 1 θα ήταν σωστή η δήλωση.

Δημοσ.

Το τερμάτισα στο Vita,καταπληκτικό.

ΥΓ.Εγινε σε κανέναν σας Dispatched το rayman απο zavvi;

Μου έστειλαν mail και μου ζήταγαν συγνώμη που το αργούν.. Μαλλον ξεπούλησαν, αφου έβγαλαν και την προσφορά.

Sorry που απασχολώ παλι με άκυρο θέμα αλλα θα με τρελάνουν στο thegamecollection.

Αρχικά μου απάντησαν στο mail μου με ένα copy paste απο τις συμβουλές που έχει η σελίδα τους. Τους είπα να γίνουν πιό συγκεκριμένοι 

και μου έστειλαν αυτό:

Looking at the security reports in more detail it seems to be flagging the address up as a high risk address. We would recommend trying to use PayPal as an alternative payment method.

Τι φάση? Τι τους πείραξε στη διεύθυνση μου και ακυρώνουν την παραγγελία? 
Δημοσ.

Μου έστειλαν mail και μου ζήταγαν συγνώμη που το αργούν.. Μαλλον ξεπούλησαν, αφου έβγαλαν και την προσφορά.

Sorry που απασχολώ παλι με άκυρο θέμα αλλα θα με τρελάνουν στο thegamecollection.

Αρχικά μου απάντησαν στο mail μου με ένα copy paste απο τις συμβουλές που έχει η σελίδα τους. Τους είπα να γίνουν πιό συγκεκριμένοι 

και μου έστειλαν αυτό:

Looking at the security reports in more detail it seems to be flagging the address up as a high risk address. We would recommend trying to use PayPal as an alternative payment method.

Τι φάση? Τι τους πείραξε στη διεύθυνση μου και ακυρώνουν την παραγγελία? 

To Zavvi έτσι κάνει σχεδόν με κάθε παραγγελία εδώ και δύο χρόνια. Τελευταίες 2-3 παραγγελίες μου τις είχε ακυρώσει τελικά μετά από ένα+ μήνα. Ούτε ως τελευταία επιλογή δε θα το συνιστούσα πλέον, αφού φαίνεται ότι συνεχίζει τα ίδια.

Το πρόβλημα με τη διεύθυνση είναι μάλλον ότι βρίσκεται στην Ελλάδα. Φαίνεται πως υπάρχει κακό ιστορικό με διάφορα σάιτ (Amazon, Play.com, τώρα κι αυτό). 

Δημοσ.

To Zavvi έτσι κάνει σχεδόν με κάθε παραγγελία εδώ και δύο χρόνια. Τελευταίες 2-3 παραγγελίες μου τις είχε ακυρώσει τελικά μετά από ένα+ μήνα. Ούτε ως τελευταία επιλογή δε θα το συνιστούσα πλέον, αφού φαίνεται ότι συνεχίζει τα ίδια.

Το πρόβλημα με τη διεύθυνση είναι μάλλον ότι βρίσκεται στην Ελλάδα. Φαίνεται πως υπάρχει κακό ιστορικό με διάφορα σάιτ (Amazon, Play.com, τώρα κι αυτό). 

Θα δοκιμάσω να φτιάξω μια paypal

Εσυ klainmain με paypal δεν αγοραζεις απο εκεί?

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να φτιάξω μια paypal

Εσυ klainmain με paypal δεν αγοραζεις απο εκεί?

Ναι με paypal και έγινε dispatch άμεσα. (για το thegamecollection)

To zavvi με το rayman είναι σε "awaiting stock pick" status.

Δημοσ.

Εφτιαξα paypal και έκανα την παραγγελία. Για να δούμε.

Για να πώ και τίποτα σχετικό με το thread.

Το 3d world πόσο γαμάτο παιχνίδι είναι ρε σεις?? Με ενθουσιάζει συνεχώς το πόσο καινούρια πράγματα σου προσφέρει κάθε πίστα.

Η πλάκα είναι οτι δεν το έχω τερματίσει ακόμα (βρίσκομαι στο SPOILER!!!!!---->11o κόσμο) και έχω αρχίσει ήδη 2ο playthrough με φίλο και βρισκόμαστε στον 5ο κόσμο! Το γέλιο στο 2πλο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...