Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

So.

Εδώ και τρεις μέρες είμαι κάτοχος Wii U και Super Mario 3D World. Θέλω να μοιραστώ 3-4 σκέψεις για την ως τώρα πρώιμη εμπειρία μου.

Καταρχάς για το Super Mario 3D World, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο 3D platformer, μετά από το πρώτο Mario Galaxy. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και αριστεύει σε όλα τα σημεία. Όσοι παίζετε single-player, σας προτείνω να το παρατήσετε άμεσα. Βρείτε παρέα να το παίξετε οπωσδήποτε. Μιλάμε για εξωπραγματική εμπειρία. Έχω φτάσει στον 3ο κόσμο μαζί με το έτερον ήμισυ και σχεδόν σε κάθε πίστα λιώνουμε στα γέλια. Pure fun, όχι αστεία.

Όσον αφορά τη γενικότερη εμπειρία που έχω αποκομίσει από την κονσόλα, δεν θα την χαρακτηρίσω «λειψή» σε καμία περίπτωση καθώς έχω αρκετές επιλογές σε games για την ώρα -τίτλοι που έχουν σειρά είναι WW, DK, Pikmin 3, Mario+Luigi U, Wonderful 101, Ducktales, πιθανόν να κάνω ένα revisit στο Deus Ex για να δω πως είναι με το Gamepad και φυσικά το ανυπέρβλητο Earthbound-, θα την χαραστήριζα όμως «bittersweet», επειδή είμαι λίγο προβληματισμένος για το μέλλον της κονσόλας. Στεναχωριέμαι ελαφρώς, επειδή το Wii είχε καμιά 50αριά must-play exclusive τίτλους και πολύ φοβάμαι ότι χωρίς 3rd-party support το Wii U δύσκολα θα φτάσει τους 25-30. 

Θα δούμε, μακάρι να διαψευστώ.

Ναι Γτ άμα υπήρχε πολλή υποστήριξη θα επεζες assassins creed στο WiiU!! Το θέμα είναι τα διαμάντια της Nintendo και όχι τα multiplatform
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μένα επειδή το χρησιμοποιώ ΠΑΡΑ πολύ σαν stream machine έχει ήδη βγάλει τα λεφτά του. Έβλεπα το log απο τότε που το πήρα παίζει να έχει 150 ώρες logged (με τις περισσότερες να είναι browser, ένα 45ωρο zelda και τα υπόλοιπα κατα βάση mario)

Τα 3rd party με αφήνουν παγερά αδιάφορο προς το παρόν και όταν χρειαστεί θα ξαναγοράσω ένα ps4 (προς γιορτές). Μέχρι στιγμής με υπερκαλύπτει μιας και ακόμα δεν έχω βρεί χρόνο να τερματίσω mario 3d/zombi u. Παρήγγειλα και το super mario wii u και γενικά απο παιχνίδια είμαι full για το επόμενο διάστημα και μακάρι να προλάβω να τερματίσω αυτά που ήδη έχω + το DK. Όσο για μελλοντικά παιχνίδια, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει ένα turning point.

Κατα τα άλλα άλλο ήθελα να γράψω. Μου έδειξε σήμερα ένας φίλος videάκι που ανέβασε με upscaled wii games με dolphin σε 1080p.

Θέλει 1080 στα settings και η αλλαγή απο native σε 1080 γίνεται κάπου στο 8-9sec.

Πρώτον wow! και δεύτερον πόσο δύσκολο να είναι να γίνει κάτι τέτοιο με το wii u (έστω και με homebrew workaround). Πραγματικά ένα τέτοιο upscale και ένα hdd με όλα τα wii games και η ζωή θα ήταν υπέροχη.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι Γτ άμα υπήρχε πολλή υποστήριξη θα επεζες assassins creed στο WiiU!! Το θέμα είναι τα διαμάντια της Nintendo και όχι τα multiplatform

Δεν πάει έτσι. Πολλά από τα καλύτερα games του Wii ήταν από 3rd-party devs/pubs. Ενδεικτικά:

Xenoblade Chronicles

Muramasa: The Demon Blade

Red Steel/ Red Steel 2

Okami

No More Heroes/ No More Heroes 2

Resident Evil 4

Okami

The Last Story

Rune Factory

Zack & Wiki

Manhunt

Bully

MadWorld

De Blob/ De Blob 2

Epic Mickey

Μιλάμε για πληθώρα must-play 3rd-party παιχνιδιών. Το Wii U θα χάσει πολύ αν δεν έχει τέτοιους τίτλους να το στηρίζουν. Θέλω να πιστεύω ότι μόλις βγει το X και το Mario Kart θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της σε πωλήσεις η κονσόλα.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Το Xenoblade και το X της nintendo ειναι malthador.

Α, 2nd-party τίτλοι είναι; Νόμισα ότι η Monolith έκανε και το publishing, εκτός από τον προγραμματισμό. Οκ, γράψε λάθος.

Δημοσ.

Αμα ριξειβλιγο παραπανω χρημα....εγω την βλεπω να προχωραει 2-3χρονια με δικα της ip's 1st & 2nd party και ελαχιστα 3rd... μολις ολοκληρωθει ο κυκλος των ip's τοτε θα ριξει χρημα να μπει στο παιχνιδι...αν θα ναι αργα η οχι αυτο ειναι αλλο....πραγμα απιθανο....

Δημοσ.

Rayman legends 16€ στο zavvi

Τρεχτεεεεε οσοι δεν το εχετε

Σωραίος. Ετσιμπήθην πολύ καλή τιμούλα. Άντε να δούμε τι θα δούμε απο το delivery του zavvi.

Δημοσ.

Σωραίος. Ετσιμπήθην πολύ καλή τιμούλα. Άντε να δούμε τι θα δούμε απο το delivery του zavvi.

Δε μας λετε και μεταφορικα?

Μαλλον θα το τσιμπησω και εγω λογω τιμης. Δεν ξερω το ποτε θα παιχτει ομως!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρρωστημένο παιχνίδι. Xenoblade με miniguns και mechas. Χαλαρά GOTY για μένα. Εν τω μεταξύ, ο χειρισμός με το Gamepad/Pro Controller θα είναι 10 κλάσεις καλύτερος από το χειρισμό του Xenoblade.

Ακόμα δεν έχουμε release date ε;

ZombiU για 10 λίρες μαζί με μεταφορικά, για όποιον ενδιαφέρεται:

http://www.amazon.co.uk/UBI-Soft-ZombiU-Nintendo-Wii/dp/B00844Q328/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B00844Q328&linkCode=as2&tag=games073a-21

Επεξ/σία από Malthador

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...