Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τότε, παίρνεις ανταπτοράκι να κάνεις το απλό wiimote -> plus: http://www.skroutz.gr/s/249486/Nintendo-Wii-Motion-Plus.html 13 ευρώ, μία SD (όχι SDHC) και ένας εξωτερικός σκληρός για να βάλεις το backup .iso του -νόμιμα αγορασμένου εννοείται- Skyward Sword και είσαι τζετ. Επίσης, gbatemp is your friend.
neratzojuice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα άμα δεν ΄έχεις θέμα με τα λεφτά πάρε το wiimote με το ss. Είναι ωραίο συλλεκτικό Wiimote plus και γενικά ένα Zelda είναι σίγουρα καλοδεχούμενο στη "συλλογή" σου. Στα games σου τελος πάντων. έ κάποια στιγμή αργοτερα το σπας κιολας. Θέλω και εγώ να το κάνω αυτό το κουμάντο. Δε βρίσκω πουθενά Prime Trilogy (σε φυσιολογική τιμή)! αλλα θα μένουν και περισσότερα φράγκα για Wii U games φυσικά! Επιτέλους ενεργοποίησα την prepaid. Για όσους ενδιαφέρονται απο εθνική εφτιαξα και θεωρείται mastercard (virtual card λέγεται). Αρα αγοράζεις ελεύθερα απο απο το eshop. Δια του λόγου το αληθές της έκανα και ένα test drive χθές αγοράζοντας το Trine 2 (προσφορα μέχρι τα μισά του Μάρτη νομίζω)!! Στην αρχή που είμαι και απο το demo ο,τι είχα παίξει, μπορώ να πώ οτι το έχω λατρέψει ήδη το παιχνιδάκι. Μου αρέσει που είναι κάπως σαν επικό παραμύθι με αφηγητή. 1
neratzojuice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Thanks θα τσεκάρω. Είχα την εντύπωση οτι ήταν καλή έκδοση :| @neratzo ναι μια χαρά site είναι. Η μονη βλακεία που μου έκανε ήταν οτι το άφησε κάτω στο γραμματοκιβώτιο αντι να μου έρθει ειδοποίηση. Αλλιώς ολα μια χαρά κανονικά στην ώρα του. Μόλις έκανα την παραγγελία!! Subtotal £29.95 Shipping & Handling (European Delivery - £2 per standard item - £14.99 per Hardware item) £2.00 Tax £4.99 Το μοναδικό που με ανησυχεί είναι το Tax.. Συνολικό ποσό όμως είχε 31.95 Μάλλον οι φόροι είναι ενσωματωμένοι στα 29.95 ετσι? Επίσης 400 reward points που θα έχω ξέρεις σε λεφτά πόσο μεταφράζονται? Λέει: 100 Reward Points are then worth 25p to spend on products across the website. Αρα θα έχω 100p.. Αυτά τα p όμως τι είναι? 1
Merdock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Υποθέτω είναι pennies,άρα έχεις 1 λίρα. Pennies είναι τα αντίστοιχα δικά μας λεπτά του ευρώ. 2
klainmaingr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κανονικο wii-mote (και Wii) εχω, το Skyward Sword ομως δεν λειτουργει χωρις wii mote plus. Έχει κάτι addons (είχε τουλάχιστον) στο dx με 2-3 ευρώ
neratzojuice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 13 ευρώ, μία SD (όχι SDHC) Γιατι όχι SDHC?
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τότε, παίρνεις ανταπτοράκι να κάνεις το απλό wiimote -> plus: http://www.skroutz.gr/s/249486/Nintendo-Wii-Motion-Plus.html 13 ευρώ, μία SD (όχι SDHC) και ένας εξωτερικός σκληρός για να βάλεις το backup .iso του -νόμιμα αγορασμένου εννοείται- Skyward Sword και είσαι τζετ. Επίσης, gbatemp is your friend. Δεν παιζει να παρω το add on, θελω ολοκληρο το controller συμαζεμενο και φυσικα με την κανονικη επαναφορτιζομενη μπαταρια του γιατι αυτη η third party που εχω για το κανονικο wii-mote ειναι για μπουνιες. Το βρισκω στο e-bay στα περιπου 80 ευρω που το θεωρω αποδεκτη τιμη (σαν limited edition που ειναι).
LIVAS_GR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα άμα δεν ΄έχεις θέμα με τα λεφτά πάρε το wiimote με το ss. Είναι ωραίο συλλεκτικό Wiimote plus και γενικά ένα Zelda είναι σίγουρα καλοδεχούμενο στη "συλλογή" σου. Στα games σου τελος πάντων. έ κάποια στιγμή αργοτερα το σπας κιολας. Θέλω και εγώ να το κάνω αυτό το κουμάντο. Δε βρίσκω πουθενά Prime Trilogy (σε φυσιολογική τιμή)! αλλα θα μένουν και περισσότερα φράγκα για Wii U games φυσικά! Επιτέλους ενεργοποίησα την prepaid. Για όσους ενδιαφέρονται απο εθνική εφτιαξα και θεωρείται mastercard (virtual card λέγεται). Αρα αγοράζεις ελεύθερα απο απο το eshop. Δια του λόγου το αληθές της έκανα και ένα test drive χθές αγοράζοντας το Trine 2 (προσφορα μέχρι τα μισά του Μάρτη νομίζω)!! Στην αρχή που είμαι και απο το demo ο,τι είχα παίξει, μπορώ να πώ οτι το έχω λατρέψει ήδη το παιχνιδάκι. Μου αρέσει που είναι κάπως σαν επικό παραμύθι με αφηγητή. και εγω εχω απο εθνικη την εθνοcash plus η οποια ειναι maestro αλλα δεν μου την ειχε δεχτει τα χριστουγεννα που δοκιμασα... εσυ την ιδια εχεις η εβγαλες αλλη καρτα?
vag.patrick Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Συμηθως η μαεστρο δεν ειναι για ηλεκτρ. Αγορες.....
Typhonios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έλα σου λέω πάμε για METROID Wii U!!! Retro Studios Talks Up Wii U And Has Been Working On A New Title Since November http://www.nintendolife.com/news/2014/02/retro_studios_talks_up_wii_u_and_has_been_working_on_a_new_title_since_november 3
neratzojuice Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 και εγω εχω απο εθνικη την εθνοcash plus η οποια ειναι maestro αλλα δεν μου την ειχε δεχτει τα χριστουγεννα που δοκιμασα... εσυ την ιδια εχεις η εβγαλες αλλη καρτα? Maestro δεν ψ. Το thegamescollection ας πούμε δέχεται (σπανια περίπτωση βέβαια). Mastercard δεχονται για να μην πώ όλα.. τα περισσότερα eshop συμπεριλαμβανομένου και του Wii U. Στο ζουμί.. πάς εθνική και ζητάς κάρτα για αγορές μέσω internet (virtual card). Θα δηλώσεις έναν σου λογαριασμό (της maestro π.χ.) και αυτοί θα σου δώσουν ενα ΄μπλιμπλίκι που βγάζει κωδικούς και έναν εξαψήφιο αριθμό, που θα χρειαστείς για να φτιάξεις την κάρτα!. Πας σπίτι σου ενεργοποιέις-φτιάχνεις την κάρτα μέσω ιντερνετ (θα σου πούν διαδικασία στο περίπου). Άλλοι κωδικοί που κρατας! Μετα το μόνο που κάνεις είναι να επιλέξεις πόσα λεφτα θα φορτώσεις αυτη την κάρτα με χρέωση 2 ευρώ!! Αλλα είναι mastercard (τη δέχονται οι πάντες) και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 So. Εδώ και τρεις μέρες είμαι κάτοχος Wii U και Super Mario 3D World. Θέλω να μοιραστώ 3-4 σκέψεις για την ως τώρα πρώιμη εμπειρία μου. Καταρχάς για το Super Mario 3D World, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο 3D platformer, μετά από το πρώτο Mario Galaxy. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και αριστεύει σε όλα τα σημεία. Όσοι παίζετε single-player, σας προτείνω να το παρατήσετε άμεσα. Βρείτε παρέα να το παίξετε οπωσδήποτε. Μιλάμε για εξωπραγματική εμπειρία. Έχω φτάσει στον 3ο κόσμο μαζί με το έτερον ήμισυ και σχεδόν σε κάθε πίστα λιώνουμε στα γέλια. Pure fun, όχι αστεία. Όσον αφορά τη γενικότερη εμπειρία που έχω αποκομίσει από την κονσόλα, δεν θα την χαρακτηρίσω «λειψή» σε καμία περίπτωση καθώς έχω αρκετές επιλογές σε games για την ώρα -τίτλοι που έχουν σειρά είναι WW, DK, Pikmin 3, Mario+Luigi U, Wonderful 101, Ducktales, πιθανόν να κάνω ένα revisit στο Deus Ex για να δω πως είναι με το Gamepad και φυσικά το ανυπέρβλητο Earthbound-, θα την χαραστήριζα όμως «bittersweet», επειδή είμαι λίγο προβληματισμένος για το μέλλον της κονσόλας. Στεναχωριέμαι ελαφρώς, επειδή το Wii είχε καμιά 50αριά must-play exclusive τίτλους και πολύ φοβάμαι ότι χωρίς 3rd-party support το Wii U δύσκολα θα φτάσει τους 25-30. Θα δούμε, μακάρι να διαψευστώ. 4
LIVAS_GR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Maestro δεν ψ. Το thegamescollection ας πούμε δέχεται (σπανια περίπτωση βέβαια). Mastercard δεχονται για να μην πώ όλα.. τα περισσότερα eshop συμπεριλαμβανομένου και του Wii U. Στο ζουμί.. πάς εθνική και ζητάς κάρτα για αγορές μέσω internet (virtual card). Θα δηλώσεις έναν σου λογαριασμό (της maestro π.χ.) και αυτοί θα σου δώσουν ενα ΄μπλιμπλίκι που βγάζει κωδικούς και έναν εξαψήφιο αριθμό, που θα χρειαστείς για να φτιάξεις την κάρτα!. Πας σπίτι σου ενεργοποιέις-φτιάχνεις την κάρτα μέσω ιντερνετ (θα σου πούν διαδικασία στο περίπου). Άλλοι κωδικοί που κρατας! Μετα το μόνο που κάνεις είναι να επιλέξεις πόσα λεφτα θα φορτώσεις αυτη την κάρτα με χρέωση 2 ευρώ!! Αλλα είναι mastercard (τη δέχονται οι πάντες) και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ωραια ευχαριστω για την ενημερωση....
gkalas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 So. Εδώ και τρεις μέρες είμαι κάτοχος Wii U και Super Mario 3D World. Θέλω να μοιραστώ 3-4 σκέψεις για την ως τώρα πρώιμη εμπειρία μου. Καταρχάς για το Super Mario 3D World, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο 3D platformer, μετά από το πρώτο Mario Galaxy. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και αριστεύει σε όλα τα σημεία. Όσοι παίζετε single-player, σας προτείνω να το παρατήσετε άμεσα. Βρείτε παρέα να το παίξετε οπωσδήποτε. Μιλάμε για εξωπραγματική εμπειρία. Έχω φτάσει στον 3ο κόσμο μαζί με το έτερον ήμισυ και σχεδόν σε κάθε πίστα λιώνουμε στα γέλια. Pure fun, όχι αστεία. Όσον αφορά τη γενικότερη εμπειρία που έχω αποκομίσει από την κονσόλα, δεν θα την χαρακτηρίσω «λειψή» σε καμία περίπτωση καθώς έχω αρκετές επιλογές σε games για την ώρα -τίτλοι που έχουν σειρά είναι WW, DK, Pikmin 3, Mario+Luigi U, Wonderful 101, Ducktales, πιθανόν να κάνω ένα revisit στο Deus Ex για να δω πως είναι με το Gamepad και φυσικά το ανυπέρβλητο Earthbound-, θα την χαραστήριζα όμως «bittersweet», επειδή είμαι λίγο προβληματισμένος για το μέλλον της κονσόλας. Στεναχωριέμαι ελαφρώς, επειδή το Wii είχε καμιά 50αριά must-play exclusive τίτλους και πολύ φοβάμαι ότι χωρίς 3rd-party support το Wii U δύσκολα θα φτάσει τους 25-30. Θα δούμε, μακάρι να διαψευστώ. Φίλε μου πέρα απο τη ξηρασία τους πρώτους μήνες πλέον το μηχάνημα έχει βρει τον δρόμο του.Δυστυχως είναι ενας δρόμος χωρίς 3rd parties αλλά τουλάχιστον με διαμαντάκια.Αυτη τη στιγμή κάποιος που θα αγοράσει την κονσόλα θα έχει ως exclusives τα Mario - Luigi U, Zombi u, wonderful 101,3d world, Donkey Kong, Pikmin 3 και δε βάζω το επικό wind waker μιας και κάποιος μπορεί να το έχει παιζει στον κυβο ή το monster hunter.Η κονσόλα αυτη τη στιγμή αξίζει πολλά. Αν η Nintendo ρίξει στα 200 ευρώ τότε ο κόσμος θα αρχίσει να αγοράζει πολύ περισσότερο. Εγω παντως ξέρω κόσμο που περιμένει να το πάρει οπως και ενας φίλος που τερματίζουμε οπου να'ναι το 3d world μαζι και έχει ps4 που δεν το έχει δουλέψει πάνω απο 10 ωρες. 2
Typhonios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 So. Εδώ και τρεις μέρες είμαι κάτοχος Wii U και Super Mario 3D World. Θέλω να μοιραστώ 3-4 σκέψεις για την ως τώρα πρώιμη εμπειρία μου. Καταρχάς για το Super Mario 3D World, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο 3D platformer, μετά από το πρώτο Mario Galaxy. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και αριστεύει σε όλα τα σημεία. Όσοι παίζετε single-player, σας προτείνω να το παρατήσετε άμεσα. Βρείτε παρέα να το παίξετε οπωσδήποτε. Μιλάμε για εξωπραγματική εμπειρία. Έχω φτάσει στον 3ο κόσμο μαζί με το έτερον ήμισυ και σχεδόν σε κάθε πίστα λιώνουμε στα γέλια. Pure fun, όχι αστεία. Όσον αφορά τη γενικότερη εμπειρία που έχω αποκομίσει από την κονσόλα, δεν θα την χαρακτηρίσω «λειψή» σε καμία περίπτωση καθώς έχω αρκετές επιλογές σε games για την ώρα -τίτλοι που έχουν σειρά είναι WW, DK, Pikmin 3, Mario+Luigi U, Wonderful 101, Ducktales, πιθανόν να κάνω ένα revisit στο Deus Ex για να δω πως είναι με το Gamepad και φυσικά το ανυπέρβλητο Earthbound-, θα την χαραστήριζα όμως «bittersweet», επειδή είμαι λίγο προβληματισμένος για το μέλλον της κονσόλας. Στεναχωριέμαι ελαφρώς, επειδή το Wii είχε καμιά 50αριά must-play exclusive τίτλους και πολύ φοβάμαι ότι χωρίς 3rd-party support το Wii U δύσκολα θα φτάσει τους 25-30. Θα δούμε, μακάρι να διαψευστώ. Έχει ψωμί το Wii U 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα