vag.patrick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ρε μιλημενο ειμαστε??και γω χθες το βραδυ τερματισα το bayonetta... οντως πολυ παιχνιδι, ειπα τωρα να πιασω το GoW - Ascension 3
gkalas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το τερμάτισα την εποχή που βγήκε και περιμένω τη συνέχειά του χρόνια τώρα.Επος.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μεγα bummer...μιας και αποφασισα στο τελος του μηνα που θα πεσει το μαρουλι να παω σε αγορα καποιου τιτλου Zelda (μου ελειψε το σκασμενο) και εχω φαει χοντρο κολλημα σε ποιο να παω. Skyward Sword (μαζι με το controller) Wind Waker HD A link between worlds Δεν μπορω να παρω αποφαση σε ποιο να τα ριξω πρωτα. Δινω ενα βαρος στο Skyward Sword πρωτα αλλα θα εξαρτηθει και πολυ απο την τιμη που το βρισκω. Δεν προκειται να σκασω 100 ευρω δηλαδη για την εκδοση με το controller. Σαν δευτερο εχω το link between worlds αλλα εχω ηδη σε χρηση το 3DS μου απο bravely befault ενω το WW HD θα μαλωνει με το W101 και Metroid Prime 3 για θεση μεσα στο WiiU. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δινω ενα βαρος στο Skyward Sword πρωτα αλλα θα εξαρτηθει και πολυ απο την τιμη που το βρισκω. Δεν προκειται να σκασω 100 ευρω δηλαδη για την εκδοση με το controller. *γκουχ* softmod *γκουχ* 5
vag.patrick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ikaruga να σου ριξω και λινκ αμα θες ρε φιλε....*γκουχ*softmod*γκουχ* confirmed οτι δουλευει απο μενα*γκουχ-γκουχ* 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 γκούχκαιαποεμέναconfirmedγκούχ =ρ
vag.patrick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Skyward sword παιζει νερο χμ χμ χμ soft χμ mod..... 1
klainmaingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Απο story δεν έλεγε και τίποτα. Αλλα γενικότερα το παιχνίδι έχει ένα χαζοστυλάκι που του τεριάζει και είναι ευχάριστο. Απο gameplay όμως τρελό. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να το παίξω στο hard (αν και ανακάλυψα στο τέλος τι κάνουν τα γλυφιτζούρια) γιατι στο Normal σε όλα τα chapter stone award πήρα πλην τεσσάρων που πήρα bronze Το θέμα μου εμένα τώρα είναι άλλο μέχρι να βγεί το bayo.. 101 ή DK. Ψήνομαι απίστευτα και για τα 2. Έχει αρχίσει και μου τριβελίζει τα μυαλά η ιδέα να μην πάρω το mgs gz μιας και δεν έχω παίξει ακόμα το peace walker ωστε να τα πάρω και τα 2 Αμαν βρε Nintendo όλη την ώρα βγάζεις ωραία παιχνιδάκια και δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω Ας μην πώ για τα του Wii γιατι και εκεί χαος οι επιθυμίες μου! DK θα έλεγα. Εγώ είμαι έτοιμος να βάλω παραγγελία ac3 και deus x που τα βρήκα 17pounds μαζί και τα 2 απο thegamecollection και σκέφτομαι να βάλω και το DK μέσα (30 pounds) να ολοκληρωθεί το πακέτο. Λές και το ξερα και το ac3 είναι το μόνο που δεν έχω παίξει απο τη σειρά μιας και βλέπω οτι η wii u έκδοση πάει πολύ καλά απο βαθμολογίες. 1
Vole Maulder Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Η WiiU έκδοση του AC3 έχει πολύ κακή απόδοση, τσέκαρε τα συγκριτικά του Digital Foundry. Παίζει πολύ στα 20 και κάτω fps. Δε θα το συνιστούσα, όσο κι αν σε τρώει να το παίξεις στη συγκεκριμένη κονσόλα.
neratzojuice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 DK θα έλεγα. Εγώ είμαι έτοιμος να βάλω παραγγελία ac3 και deus x που τα βρήκα 17pounds μαζί και τα 2 απο thegamecollection και σκέφτομαι να βάλω και το DK μέσα (30 pounds) να ολοκληρωθεί το πακέτο. Λές και το ξερα και το ac3 είναι το μόνο που δεν έχω παίξει απο τη σειρά μιας και βλέπω οτι η wii u έκδοση πάει πολύ καλά απο βαθμολογίες. Τι λες τώρα? Τρελή προσφορά! 37 ευρώ DK και 57 όλα μαζί αυτά που θες. Ψήθηκα για DK 37 ευρώπουλα. Ξέρεις πόσο έρχονται τα μεταφορικά? Το site αυτό είναι επίφοβο? 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τι λες τώρα? Τρελή προσφορά! 37 ευρώ DK και 57 όλα μαζί αυτά που θες. Ψήθηκα για DK 37 ευρώπουλα. Ξέρεις πόσο έρχονται τα μεταφορικά? Το site αυτό είναι επίφοβο? Μια χαρά είναι το site, από εκεί αγόρασα Mario 3D World (σε προσφορά που το είχε) και ήρθε γρήγορα δίχως θέματα. Τα μεταφορικά είναι £2.00. 2
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ikaruga να σου ριξω και λινκ αμα θες ρε φιλε....*γκουχ*softmod*γκουχ* confirmed οτι δουλευει απο μενα*γκουχ-γκουχ* Ακομα και ετσι να παω και παλι θα πρεπει να σκασω 50άρικο για το Wii-mote plus οποτε αν βρω το παιχνιδι κανα 70-80άρι οκ το χτυπαω σιγουρα original. Οχι 100άρικο ομως.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ακομα και ετσι να παω και παλι θα πρεπει να σκασω 50άρικο για το Wii-mote plus οποτε αν βρω το παιχνιδι κανα 70-80άρι οκ το χτυπαω σιγουρα original. Οχι 100άρικο ομως. Με μπερδεύεις. Έχεις ή δεν έχεις απλά non-plus wiimotes ; Απ' ότι θυμάμαι είχες Wii.
klainmaingr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Η WiiU έκδοση του AC3 έχει πολύ κακή απόδοση, τσέκαρε τα συγκριτικά του Digital Foundry. Παίζει πολύ στα 20 και κάτω fps. Δε θα το συνιστούσα, όσο κι αν σε τρώει να το παίξεις στη συγκεκριμένη κονσόλα. Thanks θα τσεκάρω. Είχα την εντύπωση οτι ήταν καλή έκδοση :| @neratzo ναι μια χαρά site είναι. Η μονη βλακεία που μου έκανε ήταν οτι το άφησε κάτω στο γραμματοκιβώτιο αντι να μου έρθει ειδοποίηση. Αλλιώς ολα μια χαρά κανονικά στην ώρα του.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Με μπερδεύεις. Έχεις ή δεν έχεις απλά non-plus wiimotes ; Απ' ότι θυμάμαι είχες Wii. Κανονικο wii-mote (και Wii) εχω, το Skyward Sword ομως δεν λειτουργει χωρις wii mote plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα