moumias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 το call of duty αν κανει καλυτερες πωλησεις απο τo μαριο ειναι γιατι πολυ απλα ο κοσμος εχει χασει την παιδικη του αθωωτητα,ευχαριστηση για παιχνιδι,του αρεσει να σκοτωνει κλπ...συγκρινεις μαριο με cod..τους χαρακτηρες του μαριο να βαλεις με τα power ups του χωρις οπλα απο το cod περισσοτερες πωλησεις θα κανει!! αλλο μαριο,αλλο τα αλλα παιχνιδια...ας παει απατο το wiiu(λεμε τωρα) εχει βγαλει παλι ενα γαματο 3d world,donkey kong,bayoneta κλπ ερχονται...μολις βγει zelda παλι χαμος θα γινει και αυτα παλι θα εχεις να θυμασαι σε λιγα χρονια,οχι τα call of duty!! 3
Alithinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Τι γίνεται ρε παιδιά άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνετε ? Δε μίλησα πουθενά για θέμα ποιότητας ούτε ευχαρίστησης που σου δίνει το κάθε παιχνίδι,ούτε είπα ότι το Cod είναι καλύτερο απ το Mario. Αυτά δεν ξέρω από που τα έβγαλες. Εγώ αναφέρθηκα στη πολιτική της Nintendo να μην αφήνει άλλες εταιρίες να βγάζουν τα παιχνίδια τους κοντά στις ημερομηνίες κυκλοφορίας των first party παιχνιδιών της. Κάτι που το κάνει από κόμπλεξ που έχει να μην δει σε ένα chart κάποιο παιχνίδι που να μην έχει φτιάξει η ίδια πιο ψηλά στο top10. 4
neratzojuice Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Οι ιστορίες που θέλουν την Nintendo να θέλει να αποφασίζει η ίδια πότε θα κυκλοφορήσουν τα 3rd party games στις κονσόλες της και όχι οι ίδιοι οι 3rd parties γιατί φοβάται ότι θα δει το Call of Duty να κάνει πιο πολλές πωλήσεις απ τον Mario σε σύστημα της και ντρέπεται,είναι άλλο φρούτο. Δεν διαφωνώ κάπου. Δεν το θεωρώ όμως αυτό που λές παρεξηγήσιμο για τη Nintendo. H Nintendo φτιάχνει τα δικά της παιχνίδια και εκτός αυτού φτιάχνει και τη δικιά της κονσόλα για να παίζουν αυτά τα παιχνίδια. Θα ήταν παρεξηγήσιμο αν στην αγορά έβγαινε με προφίλ κονσολοεταιρίας (δηλαδή η δουλεία που κάνει είναι να φτιαχνει κονσόλες) Εγώ μπορεί να το βλέπω ως απαίσια κίνηση της Nintendo (δεν ξέρουν απο επιχειρήσεις κλπ) γιατι δε με συμφέρει. Αλλα η αλήθεια αυτή είναι.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Σαφώς και αυτές οι κινήσεις παίζουν τεράστιο ρόλο στο 3rd party support. Δε λες τίποτα σε κανέναν και βγάζεις κάτι χωρίς καν να ενημερώσεις ? Μηδενικό support. (WiiU) Πηγαίνεις και τους χτυπάς τη πόρτα και τους λες την ιδέα σου ακούγωντας και τι θέλουν ? Καλό support. (PS4/XBOX ONE) Τους καλείς σε event όπου τους ταίζεις gourmet,τους λύνεις όλες τις απορρίες και ακούς το τι θέλουν,και τους δίνεις και τα devkits τσάμπα πριν φύγουν απ τη πόρτα ? Άριστο support. (Steam) Οι ιστορίες που θέλουν την Nintendo να θέλει να αποφασίζει η ίδια πότε θα κυκλοφορήσουν τα 3rd party games στις κονσόλες της και όχι οι ίδιοι οι 3rd parties γιατί φοβάται ότι θα δει το Call of Duty να κάνει πιο πολλές πωλήσεις απ τον Mario σε σύστημα της και ντρέπεται,είναι άλλο φρούτο. Η Nintendo έχει μια ιδιομορφία που δεν την έχουν ούτε η MS, ούτε η Sony, ούτε η Valve (πλέον). Είναι πρωτίστως S/W εταιρεία (ίσως ο πιο μεστός-ολοκληρωμένος dev αυτή τη στιγμή) με ότι αυτό συνεπάγεται. Στην προκείμενη συνεπάγεται απλά και ξάστερα ότι δεν ενδιαφέρεται για το 3rd-party support. Παίζει μόνη της στο μηχάνημά της και όποιος γουστάρει ακολουθεί. Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την τακτική, αλλά αυτή είναι η τακτική που ακολουθεί η Ν. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή στις αγγελίες οι πωλητές για ακόμα μια φορά το παίζουν ξύπνιοι και πουλάνε used κονσόλες σε τιμές καινούριας και επειδή είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω Wii U Premium από τον Γερμανό στα 220 ευρώ (η καλύτερη ευρωπαϊκή τιμή atm απ' όσο έχω ψάξει) έχω μια απορία: Τα Wii games στα upscaled 1080p του Wii U (σε Full HD τηλεόραση μιλάω πάντα, όχι στο controller) φαίνονται καλύτερα, χειρότερα ή τα ίδια με τα Wii games στο Wii σε Full HD τηλεόραση συνδεδεμένη με component καλώδιο; 1
vag.patrick Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πανω κατω τα ιδια απο τα λιγα που ειδα , ισως λιγο καλυτερα....
ikaruga24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή στις αγγελίες οι πωλητές για ακόμα μια φορά το παίζουν ξύπνιοι και πουλάνε used κονσόλες σε τιμές καινούριας και επειδή είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω Wii U Premium από τον Γερμανό στα 220 ευρώ (η καλύτερη ευρωπαϊκή τιμή atm απ' όσο έχω ψάξει) έχω μια απορία: Τα Wii games στα upscaled 1080p του Wii U (σε Full HD τηλεόραση μιλάω πάντα, όχι στο controller) φαίνονται καλύτερα, χειρότερα ή τα ίδια με τα Wii games στο Wii σε Full HD τηλεόραση συνδεδεμένη με component καλώδιο; Ελαφρα καλυτερα.
kajwbtfe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή στις αγγελίες οι πωλητές για ακόμα μια φορά το παίζουν ξύπνιοι και πουλάνε used κονσόλες σε τιμές καινούριας και επειδή είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω Wii U Premium από τον Γερμανό στα 220 ευρώ (η καλύτερη ευρωπαϊκή τιμή atm απ' όσο έχω ψάξει) έχω μια απορία: Τα Wii games στα upscaled 1080p του Wii U (σε Full HD τηλεόραση μιλάω πάντα, όχι στο controller) φαίνονται καλύτερα, χειρότερα ή τα ίδια με τα Wii games στο Wii σε Full HD τηλεόραση συνδεδεμένη με component καλώδιο; 219 εχει.Το οηρα πριν μια εβδομαδα και εχω λιωσει στο Mario 3d World.Απλα κοιτα σε ποιο καταστημα το εχουν γιατι δεν το εχουν οιλοι και εμενα μου το αργησανε να το φερουν και αναγκαστηκα να παω σε αλλο που το ειχε ετοιμοπαραδοτο. 2
Typhonios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 http://uk.ign.com/articles/2014/02/26/wii-u-lifetime-sales-overtake-xbox-360-in-japan 1080p and 60fps -Bayo 2 http://www.ign.com/videos/2014/02/26/bayonetta-2-did-you-miss-me-trailer-60fps 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το player του IGN ειναι για το αναθεμα. Δειτε το καλυτερο απευθειας απο το site της platinum για να γουσταρετε. http://platinumgames.com/games/bayonetta-2/ 1
Typhonios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 http://www.fool.com/investing/general/2014/02/25/could-2014-be-the-year-the-wii-u-finds-its-audienc.aspx
neratzojuice Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πω Typhonie συγχρονίστηκες απιστευτα. Εχθές τερμάτισα το Bayonetta και έχω τρελαθει να ψάχνω πραγματα για το 2 στο ιντερνετ. Τι παιχνιδάρα απιστευτη ήταν αυτή? Το είχα παρατήσει αλλα οταν το έπιασα 2η φορά το ένιωσα καλυτερα το game και το πήγα ζουμί. Παράτησα ό,τι άλλο έπαιζα Πώρωση τα ξυλίκια και επικότατα bossfights. Όσον αφορά το 2 τα γραφικά του φαίνονται φανταστικά. Τρομερά χρώματα. Πραγματικά τώρα αναμένω πως και πως!! 2
klainmaingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πω Typhonie συγχρονίστηκες απιστευτα. Εχθές τερμάτισα το Bayonetta και έχω τρελαθει να ψάχνω πραγματα για το 2 στο ιντερνετ. Τι παιχνιδάρα απιστευτη ήταν αυτή? Το είχα παρατήσει αλλα οταν το έπιασα 2η φορά το ένιωσα καλυτερα το game και το πήγα ζουμί. Παράτησα ό,τι άλλο έπαιζα Πώρωση τα ξυλίκια και επικότατα bossfights. Όσον αφορά το 2 τα γραφικά του φαίνονται φανταστικά. Τρομερά χρώματα. Πραγματικά τώρα αναμένω πως και πως!! ^^ Και γω το τερμάτισα πρίν 1-2 μέρες για hype/προετοιμασία για το 2. Χάος! 2
neratzojuice Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Απο story δεν έλεγε και τίποτα. Αλλα γενικότερα το παιχνίδι έχει ένα χαζοστυλάκι που του τεριάζει και είναι ευχάριστο. Απο gameplay όμως τρελό. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να το παίξω στο hard (αν και ανακάλυψα στο τέλος τι κάνουν τα γλυφιτζούρια) γιατι στο Normal σε όλα τα chapter stone award πήρα πλην τεσσάρων που πήρα bronze Το θέμα μου εμένα τώρα είναι άλλο μέχρι να βγεί το bayo.. 101 ή DK. Ψήνομαι απίστευτα και για τα 2. Έχει αρχίσει και μου τριβελίζει τα μυαλά η ιδέα να μην πάρω το mgs gz μιας και δεν έχω παίξει ακόμα το peace walker ωστε να τα πάρω και τα 2 Αμαν βρε Nintendo όλη την ώρα βγάζεις ωραία παιχνιδάκια και δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω Ας μην πώ για τα του Wii γιατι και εκεί χαος οι επιθυμίες μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα