ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Τοσο καιρο μπορει να το εχω αλλα χρειαζομαι και την καταλληλη προετοιμασια για να παιξω. Ουτε καν test drive δεν το εκανα ακομα. Και ναι στο παιχνιδι ακομα εισαι σχετικα αρχη, εχεις δρομο ακομα.
neratzojuice Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 χαχα σε καταλαβαίνω. Πέραν του ελεύθερου χρόνου που μπορεί να χρειάζεσαι, δε θες να σε απασχολούν και άλλα games παράλληλα. Έτσι έχω παρατήσει το TLOU και Ni No Kuni
pigos23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια μια γρηγορη απαντηση οσοι μπορειτε να βοηθησετε: Δεν εχω παιξει ποτε mass effect,προσφατα πηρα το 1 στο xbox,θα αγορασω κ το 2 απο public κ θελω να σας ρωτησω αν αξιζει να παρω στο wiiu το 3 μιας κ το εχω βρει 10 euro ή να το παρω κ αυτο στο xbox μιας κ εχω διαβασει οτι μπορεις να μεταφερεις τα save σου απο το 1 στο 2 κ στο 3 επηρεαζοντας στην ουσια κ το story κτλ
Vole Maulder Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Να το πάρεις κι αυτό στο Χμποχ, εννοείται. Και για τα saves και επειδή είναι η καλύτερη έκδοση στις κονσόλες. 2
vag.patrick Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ρε αν κ οφτοπικ,ποσα chapters ειναι το bayonetta??? Sent from my lumia 625
dekulinkgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον επαιξα σημερα donkey kong.Οπως το περιμενα πολυ καλος τιτλος μεχρι στιγμης.Μεχρι τον αρχηγο του 2ου κοσμου εφτασα.Αυριο θα ξανα παιξω. 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ρε αν κ οφτοπικ,ποσα chapters ειναι το bayonetta??? Sent from my lumia 625 Δεν θυμαμαι ακριβως, νομιζω 27.
lak10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 το U ξερει κανεις τ συμβολιζει γιατι το εβαλε η nintendo? Θα μπορουσε να το κανει Wii 2 αν και να σας πω την αμαρτια πορτιμουσα το Revollution που λεγοταν αρχικα το Wii 1
vag.patrick Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ninja gaiden 3 razors edge 10€ απο public..... 2
neratzojuice Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Έφυγε για αγορά και αυτό! Ρε συ το google τα λέει όλα. 16 chapters + πρόλογο + επίλογο + κάτι άλλο νομίζω. Είμαι chapter 8. Εσυ που είσαι vag? Επίσης πόσο δίλημμα είναι 101 vs DK?? Ποιό να πάρω? Γενικά τείνω στο DK μιας και θα το τσιμπήσω το Ninja Gaiden και έχω σκοπό να τερματίσω και το bayonetta.
vag.patrick Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εγω ειμαι στο 10 αλλα πολυ χαλαρα σε σημειο που κρατιεμαι να μην το αφησω γιατι ενω σκιζει το game ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! με κουραζει αυτο το massive fighting all time ρε γμτ...σε σημειο που σε μπουκωνει και ξεχνιεσαι απο το στορυ...ναι μεν δεν εχω κανει skip κανενα cutscene αλλα και παλι με βραχυκυκλωσε...αλλα σκιζει , σκιζει , σκιζει...!!! ολα με την σειρα και το 101 ειναι δυσκολο και εχει πολυ κουμπι, το DK ειναι χαρμα, απ οτι ειδα γιατι ακομα ζελατινατο ειναι το NG 3 εχει ακομα πολλα παιχνιδια μπροστα του...
matrixgeo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 που το είδατε το ninja gaiden 3 razors edge 10€, κοιτάζω και είναι στα 35
neratzojuice Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εγω ειμαι στο 10 αλλα πολυ χαλαρα σε σημειο που κρατιεμαι να μην το αφησω γιατι ενω σκιζει το game ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! με κουραζει αυτο το massive fighting all time ρε γμτ...σε σημειο που σε μπουκωνει και ξεχνιεσαι απο το στορυ...ναι μεν δεν εχω κανει skip κανενα cutscene αλλα και παλι με βραχυκυκλωσε...αλλα σκιζει , σκιζει , σκιζει...!!! ολα με την σειρα και το 101 ειναι δυσκολο και εχει πολυ κουμπι, το DK ειναι χαρμα, απ οτι ειδα γιατι ακομα ζελατινατο ειναι το NG 3 εχει ακομα πολλα παιχνιδια μπροστα του... Ναι αλλα 10 ευρώ! Μα εκεί είναι το νόημα στο να παίζεις 5 παιχνίδια παράλληλα όπως κάνω εγώ Έχω ξεκινήσει bayonetta, zelda, mgs PW, Mario 3d. Βρίσκεις κανα κοινό μεταξύ τους? Ο,τι μου κάνει κέφι παίζω και δεν καταπιέζομαι. Για διασκέδαση είναι άλλωστε. Το bayonetta σκεψου το είχα παρατήσει γιατι με είχε κουράσει η τόση ένταση και να χάνω Ε τώρα έχω μόνο όρεξη για Bayo Αν και παίζει να καταπιεστώ για το Zelda γιατι είμαι στις 68 ώρες και μάλλον πως τελειώνει τωρα κοντά. Edit: ρε συ που το είδες 10 ευρώ το ninja gaiden? 35 λέει
vag.patrick Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Σορρυ, μεταχειρο το πηρα ρε, απο το public στο κοσμος το εμπορικο σαλονικα. Sent from my lumia 625
dekulinkgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εχοντας φτασει πλεον στο 4ο κοσμο του tropical freeze να πω τις εντυπωσεις μου.Λοιπον υπεροχα γραφικα,ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουσικη (thx david wise),φοβερα επιπεδα.Ειναι ποιο μεγαλα σε σχεση με το returns αλλα δεν κουραζουν καθολου.Δεν ξερω βεβαια αμα θα ξεπερασει το returns,καθως για μενα το returns ειναι το κλαυτερο 2d platform που εχω παιξει ποτε,αλλα σαν συνεχεια ειναι παρα πολυ ωραιο.Τωρα μπαινω και στο κομματι που για μενα παντα χανουν ολα τα 2d platforms,τα underwater levels.Για να δουμε.Παντως ανυπομονω για το επομενο project της Retro!!Ελπιζω να ειναι star fox ή metroid. και για οσους τελειωσανε τον 1ο κοσμο,απλα απιστευτη μουσικη ..https://www.youtube.com/watch?v=ybEwzEbYxW8 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα