Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσο καιρο μπορει να το εχω αλλα χρειαζομαι και την καταλληλη προετοιμασια για να παιξω. Ουτε καν test drive δεν το εκανα ακομα. Και ναι στο παιχνιδι ακομα εισαι σχετικα αρχη, εχεις δρομο ακομα. 

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχα σε καταλαβαίνω. Πέραν του ελεύθερου χρόνου που μπορεί να χρειάζεσαι, δε θες να σε απασχολούν και άλλα games παράλληλα.

Έτσι έχω παρατήσει το TLOU και Ni No Kuni

Δημοσ.

Παιδια μια γρηγορη απαντηση οσοι μπορειτε να βοηθησετε:

Δεν εχω παιξει ποτε mass effect,προσφατα πηρα το 1 στο xbox,θα αγορασω κ το 2 απο public κ θελω να σας ρωτησω αν αξιζει να  παρω στο wiiu το 3 μιας κ το εχω βρει 10 euro ή να το παρω κ αυτο στο xbox μιας κ εχω διαβασει οτι μπορεις να μεταφερεις τα save σου απο το 1 στο 2 κ στο 3 επηρεαζοντας στην ουσια κ το story κτλ

Δημοσ.

Λοιπον επαιξα σημερα donkey kong.Οπως το περιμενα πολυ καλος τιτλος μεχρι στιγμης.Μεχρι τον αρχηγο του 2ου κοσμου εφτασα.Αυριο θα ξανα παιξω.

• Like 1
Δημοσ.

το U ξερει κανεις τ συμβολιζει γιατι το εβαλε η nintendo? Θα μπορουσε να το κανει Wii 2 αν και να σας πω την αμαρτια πορτιμουσα το Revollution που λεγοταν αρχικα το Wii

• Like 1
Δημοσ.

Έφυγε για αγορά και αυτό!  Ρε συ το google τα λέει όλα. 16 chapters + πρόλογο + επίλογο + κάτι άλλο νομίζω.

Είμαι chapter 8. Εσυ που είσαι vag?

Επίσης πόσο δίλημμα είναι 101 vs DK?? Ποιό να πάρω? Γενικά τείνω στο DK μιας και θα το τσιμπήσω το Ninja Gaiden και έχω σκοπό να τερματίσω και το bayonetta.

Δημοσ.

εγω ειμαι στο 10 αλλα πολυ χαλαρα  σε σημειο που κρατιεμαι να μην το αφησω γιατι ενω σκιζει το game ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! με κουραζει αυτο το massive fighting all time ρε γμτ...σε σημειο που σε μπουκωνει και ξεχνιεσαι απο το στορυ...ναι μεν δεν εχω κανει skip κανενα cutscene αλλα και παλι με βραχυκυκλωσε...αλλα σκιζει , σκιζει , σκιζει...!!! ολα με την σειρα και το 101 ειναι δυσκολο και εχει πολυ κουμπι, το DK ειναι χαρμα, απ οτι ειδα γιατι ακομα ζελατινατο ειναι :D το NG 3 εχει ακομα πολλα παιχνιδια μπροστα του...

Δημοσ.

εγω ειμαι στο 10 αλλα πολυ χαλαρα  σε σημειο που κρατιεμαι να μην το αφησω γιατι ενω σκιζει το game ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! με κουραζει αυτο το massive fighting all time ρε γμτ...σε σημειο που σε μπουκωνει και ξεχνιεσαι απο το στορυ...ναι μεν δεν εχω κανει skip κανενα cutscene αλλα και παλι με βραχυκυκλωσε...αλλα σκιζει , σκιζει , σκιζει...!!! ολα με την σειρα και το 101 ειναι δυσκολο και εχει πολυ κουμπι, το DK ειναι χαρμα, απ οτι ειδα γιατι ακομα ζελατινατο ειναι :D το NG 3 εχει ακομα πολλα παιχνιδια μπροστα του...

Ναι αλλα 10 ευρώ!

Μα εκεί είναι το νόημα στο να παίζεις 5 παιχνίδια παράλληλα όπως κάνω εγώ :P

Έχω ξεκινήσει bayonetta, zelda, mgs PW, Mario 3d. Βρίσκεις κανα κοινό μεταξύ τους? Ο,τι μου κάνει κέφι παίζω και δεν καταπιέζομαι. Για διασκέδαση είναι άλλωστε.

Το bayonetta σκεψου το είχα παρατήσει γιατι με είχε κουράσει η τόση ένταση και να χάνω :P Ε τώρα έχω μόνο όρεξη για Bayo

Αν και παίζει να καταπιεστώ για το Zelda γιατι είμαι στις  68 ώρες και μάλλον πως τελειώνει τωρα κοντά.

Edit: ρε συ που το είδες 10 ευρώ το ninja gaiden? 35 λέει

Δημοσ.

εχοντας φτασει πλεον στο 4ο κοσμο του tropical freeze να πω τις εντυπωσεις μου.
Λοιπον υπεροχα γραφικα,ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουσικη (thx david wise),φοβερα επιπεδα.Ειναι ποιο μεγαλα σε σχεση με το returns αλλα δεν κουραζουν καθολου.Δεν ξερω βεβαια αμα θα ξεπερασει το returns,καθως για μενα το returns ειναι το κλαυτερο 2d platform που εχω παιξει ποτε,αλλα σαν συνεχεια ειναι παρα πολυ ωραιο.Τωρα μπαινω και στο κομματι που για μενα παντα χανουν ολα τα 2d platforms,τα underwater levels.Για να δουμε.Παντως ανυπομονω για το επομενο project της Retro!!Ελπιζω να ειναι star fox ή metroid.

και για οσους τελειωσανε τον 1ο κοσμο,απλα απιστευτη μουσικη ..https://www.youtube.com/watch?v=ybEwzEbYxW8

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...