vag.patrick Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εχει ημιχρονο....δε ξερω αν θα παιξω σημερα...το πιο πιθανο παιδες....αλλα το σ/κ θα καω....πρεπει να τελειωσω το bayoneta ρε γμτ.... Sent from my lumia 625 1
gkalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 To Bayonetta τελειωσε το.Ειναι επικο παιχνιδι. 1
skanjos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εχει ημιχρονο....δε ξερω αν θα παιξω σημερα...το πιο πιθανο παιδες....αλλα το σ/κ θα καω....πρεπει να τελειωσω το bayoneta ρε γμτ.... Sent from my lumia 625 λιώσε το bayonetta 1,, αν σου αρέσει μέχρι να βγει το bayonetta 2 μπορείς να παίξεις το vanquish ή το παιχνίδι με το γρηγορότερο combat που θυμάμαι (fastst input) το zone of the enders 2 (ακόμα περιμένουμε kojima...) 1
vag.patrick Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αυτα τα games γουσταρω.... Αλλα παντα μολις αρχισω να γουσταρω κατι βγαινει καποιο αλλο που θελω να λιωσω.......αλλα πεισμωωσα και το πιθηκι θα το παιξω μετα 1
Typhonios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις παρέλαβα το DK από Nortec.....θα το λιώσω σήμερα και ήδη είπα στην σύζυγο να πάει να κάνει Zumba και να με αφήσει στην ησυχία μου. ΑΛΛΑ η αγαπητή Nortec ξέχασε να με ενημερώσει ότι δεν θα μου έστελνε κάτι μαγνητάκια DK διότι το είχα κάνει 2 μήνες pre order.... Έφαγαν ξεχέσιμο να πω την αλήθεια και είναι η δεύτερη φορά που κάνουν λάθος. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν απόθεμα να μου στείλουν άλλα...θα μου πείτε κάνεις ντόρο για μαγνητάκια ρε ψηλέ?? Δεν είναι τα μαγνητάκια αλλά ότι πρέπει να τηρούν , το κερατό μου δηλαδή, τα συμφωνηθέντα. 3
dekulinkgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 αντε typhonios καλο λιωσιμο.Εγω περιμενω ακομη,κατα τις 2 συνηθως το φερνει το courier αμα κρινω απο τα παλιοτερα games που εχω παραγγειλει απο Nortec.Tωρα για τα μαγνητακια σε ειχαν ενημερωσει οτι τα ειχες προλαβει?Εμενα οταν με πηραν για επιβεβαιωση παραγγελιας μου ειπαν οτι δεν ειχα προλαβει
Typhonios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) αντε typhonios καλο λιωσιμο.Εγω περιμενω ακομη,κατα τις 2 συνηθως το φερνει το courier αμα κρινω απο τα παλιοτερα games που εχω παραγγειλει απο Nortec.Tωρα για τα μαγνητακια σε ειχαν ενημερωσει οτι τα ειχες προλαβει?Εμενα οταν με πηραν για επιβεβαιωση παραγγελιας μου ειπαν οτι δεν ειχα προλαβει Δεν μου είχαν πει τίποτα και το αναγνώρισαν....εντάξει είναι η δεύτερη φορά που μου κάνουν λαλακία...την τρίτη θα ακούσουν τα σχολιανά τους Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2014 από Typhonios
dekulinkgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) εε τοτε βλακεια τους οντως.Περιμενουμε εντυπωσεις. Ηρθε το donkey kong!!To βραδυ ομως θα ασχοληθω. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2014 από dekulinkgr 1
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θέλω να πιστεύω ότι μεχρι την αλλη παρασκευή θα μου έχει έρθει απο το ζαννι. 2
Typhonios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις τελείωσα το island 2 στο DK...οκ...το παιχνίδι απλά είναι απίστευτο, ένα από τα καλύτερα platform games από εποχή SNES...εάν συνεχίσει με ΑΥΤΗΝ την ποιότητα games, την οποία έχει ξεκινήσει από το Super Mario 3D World και ενσωματώσει σε μεταγενέστερους τίτλους και την χρήση του μοναδικού gamepad...τότε το Wii U θα πάρει σίγουρα τα πάνω του. Η Retro είναι μοναδική και ελπίζω να μην την αφήσει να φύγει όπως έκανε με την Rare. 5
neratzojuice Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις τελείωσα το island 2 στο DK...οκ...το παιχνίδι απλά είναι απίστευτο, ένα από τα καλύτερα platform games από εποχή SNES...εάν συνεχίσει με ΑΥΤΗΝ την ποιότητα games, την οποία έχει ξεκινήσει από το Super Mario 3D World και ενσωματώσει σε μεταγενέστερους τίτλους και την χρήση του μοναδικού gamepad...τότε το Wii U θα πάρει σίγουρα τα πάνω του. Η Retro είναι μοναδική και ελπίζω να μην την αφήσει να φύγει όπως έκανε με την RarmE Με έχετε κωλοψήσει να το αγοράσω!! Θα πάω απο μήνα να το πάρω στα public που έχω 15 ευρώ έκπτωση τον Μαρτη. Ελπιζω να έχει κανα φυλλαδιάκι της προκοπής μέσα. Γιατι το 3d world μία παπάτζα είχε και το cd. Με ξενέρωσε.
vag.patrick Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παλι ουτε την ζελατινα δεβ εχω βγαλει...
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παλι ουτε την ζελατινα δεβ εχω βγαλει... Και εγω ακομα το W101 στη ζελατινα μεσα ειναι...
neratzojuice Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω ακομα το W101 στη ζελατινα μεσα ειναι... WTF!! Το έχεις πόσο καιρό!! Εγω δεν μπορώ τα ανοίγω και ας μην προλαβαίνω να τα παίξω. Έστω ένα test drive! Πάντως με ψήσατε και για το bayonetta που το είχα παρατήσει σε μια σαυρα που με σκότωνε συνέχεια. Χωρις να θυμάμαι κουμπιά την εφαγα με την πρώτη. Ελεος ! Πορώθηκα πάλι. Μεταμορφώθηκα για πρώτη φορά. Ξέρετε αν είμαι στις αρχές ακόμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα