Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινω να δεις το bundle με το Monster Hunter 3 ultimate. 

Μπα δεν με πολυαγγίζει σαν παιχνίδι. Το έχω στο 3DS και έχω ασχοληθεί ελάχιστα.

Τείνω προς το WW bundle, που αυτή τη στιγμή παίζει στα 299 και έχει και extra συλλεκτική αξία. Αν αγοράσω ξεχωριστά και το pro controller βγαίνει φθηνότερα από το MH3 bundle.

Τελικά, Wii games με την ταμπλέτα μπορούν να παιχτούν; Τουλάχιστον όσα υποστήριζαν και Classic/GC controller;

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δε γινεται...ουτε το μενου δε μπορεις καλα καλα να διαχειριστεις απο την ταμπλετα...

? Τι εννοεις ? Εγω μια χαρα παιζω στην ταμπλετα ολα μου τα παιχνιδια απο το Wii. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

? Τι εννοεις ? Εγω μια χαρα παιζω στην ταμπλετα ολα μου τα παιχνιδια απο το Wii. 

Το Mario Kart του Wii ας πούμε, μπορούσες να το παίξεις και με Wiimote και με GC controller.

Μπορείς να το παίξεις στο Wii U στην ταμπλέτα (ή στην TV) χρησιμοποιώντας τα controls της ταμπλέτας;

Δημοσ.

Το Mario Kart του Wii ας πούμε, μπορούσες να το παίξεις και με Wiimote και με GC controller.

Μπορείς να το παίξεις στο Wii U στην ταμπλέτα (ή στην TV) χρησιμοποιώντας τα controls της ταμπλέτας;

Επειδη καταλαβα εξαρχης την ερωτηση σου για αυτο κ το γραψα.....

Δημοσ.

εεε μια μερα,λογικα αυριο θα μας ερθει ;) Αλλα γαμωτη εχει και το basket αυριο να δω ποτε θα κατσω να παιξω.

21.02 μου εχουν πει από Nortec, λες να έρθει σήμερα 20/02 το DK??

Δημοσ.

κουφαλες εγω εφυγα στο mediamarkt να το παρω, 49,90€ σε μια ωρα και κατι θα χω τον γοριλα... :D

Καταραμένεεεεεεεεεεεεεεεε!! Που να την πάρει την NORTEC! Αύριο μου είπαν εμένα!!! Άντε καλό λιώσιμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...