gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι κλασσικα ορισμενοι βγαζουν οτιδηποτε φερει σφραγιδα και υπογραφη Ν παιχνιδαρα ΕΠΙΣΗΣ πριν καν το δουνε Δε διαφωνω αλλα ακομα περισσοτεροι τα βγαζουν μουφα πριν τα δουνε και αυτο ειναι γεγονος.Παντα πρεπει να παιξεις ενα παιχνιδι για να καταλαβεις ποσο καλο ειναι. 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το πρωτο parody ειναι ακομα καλυτερο και ποιο αστειο απο το δευτερο. Ειδικα οι τελευταιες ατακες που λεει μου εφυγαν τα σαλια και το τσαι απο στομα. 2
HarryGrey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι κλασσικα ορισμενοι βγαζουν οτιδηποτε φερει σφραγιδα και υπογραφη Ν παιχνιδαρα ΕΠΙΣΗΣ πριν καν το δουνε Συμφωνώ αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τη Nintendo, το ίδιο γίνεται και με Naughty Dog, Santa Monica κτλ Κατά τα άλλα μπήκα να μοιραστώ μια σκέψη μου. Το wii u είναι η μόνη κονσόλα που δεν έχει συνδρομή για δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα όπως το games with gold ή το ps plus. Μήπως να το σκεφτόντουσαν σοβαρά εκεί στη Ν να κάνουν κάτι τέτοιο; Κι αν δεν θέλουν να δίνουν δικά τους καινούρια first party που η τιμή τους παραμένει υψηλή για αρκετό καιρό ας κάνουν συμφωνίες με τρίτους. Τώρα που το σκέφτομαι ένα game από τρίτους κι ένα δικό τους παλιότερο(snes, gameboy advance etc) κάθε μήνα θα είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ ωραία βιβλιοθήκη "σύγχρονη" αλλά και "retro" ταυτόχρονα όπου θα κάλυπτε και αυτούς που θέλουν να παίξουν ότι καινούριο βγαίνει αλλά και τους "νοσταλγούς" που θέλουν να παίζουν τα δικά της παιχνίδια. Και πριν πεταχτεί κάποιος και μου πει είδαμε και το ps vita που δίνει με το plus δωρεάν παιχνίδια, να πω ότι επειδή της βγήκε με το 3ds δεν σημαίνει ότι θα της βγει και στο u. Τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι βέβαια πολλά όπως έχουν αναφερθεί εδώ και καιρό στο forum όμως σίγουρα κάτι τέτοιο θα ήταν ένα μεγάλο συν για μια κονσόλα που δεν τα πάει καθόλου καλά στις πωλήσεις. 1
Typhonios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι κλασσικα ορισμενοι βγαζουν οτιδηποτε φερει σφραγιδα και υπογραφη Ν παιχνιδαρα ΕΠΙΣΗΣ πριν καν το δουνε Ενταξει ειπαμε haters απο τη μια αλλα απ την αλλη και ο fanboysmos εχει και ενα οριο. Αν ανατρεξουμε πισω ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ και διαβασουμε θα δουμε οτι βγηκαν παιχνιδαρες φυσικα πριν καν κυκλοφορησουν τα 101, Pimkin3, Χ, κλπ μονο και μονο επειδη ειναι Ν exclusives. Μπορει να ειναι καθ ολα αξιολογα παιχνιδια δε λεω και να ειναι οντως παιχνιδαρες αλλα αφηστε να τα δουμε πρωτα Εκτος αν σε αυτο το νημα δε σηκωνει καμια κριτικη σε οτι φερει υπογραφη Ν. Ολοι haters Οσον αφορα το συγκεκριμενο Donkey και μενα απο οτι εχω δει ως τωρα μου φαινεται πολυ πιο ζωντανο και fun απο το Rayman, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τιποτα με το παραπανω point. Όταν κάποιος κρίνει ή παραθέτει μία άποψη ως δομημένη και καθοριστική χωρίς ΚΑΝ να έχει παίξει το παιχνίδι..συγνώμη αλλά είναι flame μέχρι αηδίας. Όλοι μας το έχουμε κάνει κατά καιρούς αλλά όχι κατ'επανάληψη. Δεν είναι θέμα fanboysmou αλλά επαφής με την πραγματικότητα.
mtzs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 H N δεν εχει αναγκη κανενα PSPlus η Gold η κατι αναλογο Εχει ενα τεραστιο (+) σε σχεση με τις αλλες κονσολες. Το backwards compatibility. Και δε μιλαω για μια γενια πισω αλλα για 2 και 3 και 4 γενιες. Λεμε δεν εχει παιχνιδια το U αλλα ξερεις τι θα γινοταν αν εβαζε μερικα δυνατα Hit απο τα παλια με το καλημερα στην τεραστια βιβλιοθηκη που διαθετει; Χαμος θα γινοταν. Δως μου Ζελντα SNES με 1,5-3 (και ολα τα καλα του SNES). Δως μου Windwaker με 5 ευρω. Κανε 2-3 τετοια δωρακια ανα εξαμηνο. Βγαλε τη κονσολα launch με παιχνιδια gameboy η SNES δωρο (κατι που δε σου φερνει χασουρα γιατι ολοι τα παιζουν ακομη και σε κινητοταμπλετες με τα emulators που κυκλοφορουνε επισημα) Αλλα αμα εχεις στο μυαλο σου το αρμεγμα βλεπε (Windwaker HD) τι περιμενεις Αρμεγμα αντι για σωστη προωθηση του προϊοντος. Ακομη και τωρα να το κανει ξερεις ποσους νοσταλγους θα αρπαξει με αυτη τη κινηση; Αλλα που μυαλο. 2
Vole Maulder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κλασικά, ορισμένοι διαβάζουν ό,τι θέλουν απλώς για να γράψουν αυτό που θέλουν να γράψουν. Δεν έχω βγάλει ποτέ μου παιχνίδι ούτε μούφα ούτε παιχνιδάρα πριν κυκλοφορήσει, ούτε έχω εκφράσει ποτέ "δομημένη και καθοριστική" άποψη χωρίς να έχω παίξει ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου το τόνισα κιόλας. Αλλά φαίνεται πως η ειρωνία της αντίδρασής σας - που αυτό ήταν και το point μου με αυτό που είπα για το Rayman, επειδή ήμουν 100% σίγουρος ότι θα τσιμπήσετε κάποιοι - σας διαφεύγει. Αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή όλοι στη διάθεσή μας είναι promo υλικό. Το τελευταίο πράγμα με βάση το οποίο μπορεί να κρίνει κανείς με ασφάλεια ένα παιχνίδι. Διαφωνεί κανείς σε αυτό; Τα ίδια λέγατε και για το Sonic, και τελικά όλοι μετριότητα το έβγαλαν. Δε λέω ότι θα είναι μετριότητα και το DK, αλλά αυτή η νοοτροπία να βγαίνουν πορίσματα για τα παιχνίδια πριν τα τα παίξετε και μετά να κράζετε ως hater όποιον δεν τα βγάζει αριστουργήματα στα reviews του ή λέει απλώς "ψυχραιμία, ας βγει πρώτα και το κρίνουμε" δεν προωθεί τίποτα το εποικοδομητικό. 1
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Kαι στο ξαναλεω οτι και εσυ κανεις το ιδιο,το βγαζεις μετριο χωρις να το εχεις παιξει.Κραζεις για κατι που κανεις και εσυ ο ιδιος.Εμεις στην τελικη θα το παιξουμε,εσυ θα το παιξεις? 1
HarryGrey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Vole Maulder αν αναφέρεσαι σε μένα δεν έχω διαβάσει καν τι έχεις γράψει κ συμφωνώ με αυτά που λες τώρα. Το σχόλιο μου ήταν καθαρά στο mtzs που είπα ότι συμφωνώ μαζί του αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο τη Ν. mtzs στην προκειμένη περίπτωση το u χρειάζεται κάτι τέτοιο περισσότερο απ όλες τις άλλες κονσόλες που πουλάνε σαν τρελές. Αν δεν έχει ανάγκη το U κάτι τέτοιο, ποιος το έχει το ps4 που πουλάει σαν τρελό; κι όμως δίνει και τα δωρεάν παιχνίδια του. Γενικά καμία κονσόλα δεν έχει ανάγκη να δίνει δωρεάν παιχνίδια, αλλά είναι ένα μεγάλο συν ειδικά στην περίπτωση το u που έχει μείνει πολύ πίσω στις πωλήσεις. Κι αυτό σου το λέει άτομο που πούλησε το ps3 του και έμεινε με το 360 παρ όλο που το ps3 έδινε πολύ περισσότερο καιρό πριν δωρεάν παιχνίδια και πιο καινούρια με το plus παρ όλα αυτά ήταν "κατώτερο" (προσωπική άποψη χωρίς να θέλω να δημιουργήσω vs και να βγω εκτός θέματος) σχεδόν σε όλους τους τομείς από το 360. Το ξαναλέω όμως στην περίπτωση του u μόνο θετικά θα μπορούσε να λειτουργήσει κάτι τέτοιο (όπως θετικά λειτούργησε και με το ps3) και ίσα ίσα επειδή έχει και backwards compatibility αυτός θα ήταν και ο καλύτερος τρόπος "διαφήμισης" του.
Vole Maulder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 HarryGrey, όχι δεν αναφερόμουν σε εσένα, στον Τυφώνιο αναφερόμουν κυρίως, που και έκανε quote το post μου και δε διάβασε τι έγραφα Kαι στο ξαναλεω οτι και εσυ κανεις το ιδιο,το βγαζεις μετριο χωρις να το εχεις παιξει.Κραζεις για κατι που κανεις και εσυ ο ιδιος.Εμεις στην τελικη θα το παιξουμε,εσυ θα το παιξεις? Δεν το βγάζω μέτριο. Εχοντας μια εικόνα του πόσο εύκολα βάζουν ή όχι υψηλές βαθμολογίες κάποια σάιτ, είπα ότι εφόσον 2 συγκεκριμένα σάιτ του έβαλαν 7, δε μου φαίνεται ακραίο το 6 (έχοντας γράψει εκατοντάδες φορές σε αυτό το φόρουμ πόσο διαφωνώ με τη χρήση της κλίμακας του 10 μόνο στα 4 τελευταία νούμερα από πολλά σάιτ, αλλά κι από το κοινό τους, που ό,τι δει κάτω από 8 το θεωρεί θάψιμο). Τα υπόλοιπα είναι δικά σας λογικά άλματα. Και ναι, κάποια στιγμή θα το παίξω κι εγώ, όπως έχω παίξει κι όλα τα υπόλοιπα που σχολιάζω στο Wii. Μην τσουβαλιάζεις. Και ναι, για τα γούστα μου μου αρέσει περισσότερο το Rayman, ακόμα κι από τα SMG, και δεν έχει καθόλου να κάνει ούτε με την κονσόλα ούτε με την εταιρεία.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Έχω αρχίσει να ψήνω ένα Wii U τις τελευταίες μέρες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιό bundle να αγοράσω. :/ Δεν πρόλαβα την προσφορά του ιταλικού amazon (130 ευρώ το basic πακέτο), αφού την έτρεξαν για μισή ώρα χθες το βράδυ οι τραγικοί τύποι. Δεδομένου ότι ενδιαφέρομαι κυρίως για digital games και μου είναι αδιάφορο το NintendoLand τι προτείνετε οι κάτοχοι; Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα και το pro controller, αλλά δεν καίγομαι κιόλας, μπορεί να τσιμπήσω το pro commander της Nyko. 1
Typhonios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Έχω αρχίσει να ψήνω ένα Wii U τις τελευταίες μέρες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιό bundle να αγοράσω. :/ Δεν πρόλαβα την προσφορά του ιταλικού amazon (130 ευρώ το basic πακέτο), αφού την έτρεξαν για μισή ώρα χθες το βράδυ οι τραγικοί τύποι. Δεδομένου ότι ενδιαφέρομαι κυρίως για digital games και μου είναι αδιάφορο το NintendoLand τι προτείνετε οι κάτοχοι; Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα και το pro controller, αλλά δεν καίγομαι κιόλας, μπορεί να τσιμπήσω το pro commander της Nyko. Εκείνο το οποίο θεωρώ ΜΕGA UBER EPIC FAIL στο Wii U είναι ότι τα triggers είναι digital....εννοώ....ειλικρινά τι είχαν στο νιονιό τους και έβαλαν digital triggers στο gamepad????????????????????????????? Περίμενε τον Μάιο να βγει κάνα bundle με Super Mario Kart 8.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εκείνο το οποίο θεωρώ ΜΕGA UBER EPIC FAIL στο Wii U είναι ότι τα triggers είναι digital....εννοώ....ειλικρινά τι είχαν στο νιονιό τους και έβαλαν digital triggers στο gamepad????????????????????????????? Περίμενε τον Μάιο να βγει κάνα bundle με Super Mario Kart 8. Όχι μωρέ, ας περιμένω το Δεκέμβριο του 2015 καλύτερα να πάρω bundle μαζί με το Zelda U. Ποιό Μάιο ρε, τι λες.
vag.patrick Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 mario kart 8 bundle δε παιζει κατω απο 300€. βρες ενα premium 32gb malthador... τωρα σε τι τιμη η bundle δε ξερω να σου πω ακριβως αν δεν ψαξω, εγω εχω το zombiu bundle...το χα παρει πατην αρχη, αρα δεν εχω να σου πω κατι απο τιμη....
Typhonios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Όχι μωρέ, ας περιμένω το Δεκέμβριο του 2015 καλύτερα να πάρω bundle μαζί με το Zelda U. Ποιό Μάιο ρε, τι λες. ΧΑΧΑΧ! Ε πάρτο τώρα!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Όχι μωρέ, ας περιμένω το Δεκέμβριο του 2015 καλύτερα να πάρω bundle μαζί με το Zelda U. Ποιό Μάιο ρε, τι λες. Εγω θα σου προτεινω να δεις το bundle με το Monster Hunter 3 ultimate. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα