neratzojuice Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Γατάκια (με power ups ) εγώ μπήκα ήδη 5ο κόσμο με 90+ ζωές και μου λείπουν ΜΟΝΟ 2 σφραγίδες. Φυσικά χωρις walkthrough, cheats και μαλακίες ! 1
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 δεν κάνω αυτό ακριβώς, δεν έχει να κάνει τόσο με λογική όσο με την ιστορία του παιχνιδιού... είναι σαν να βγάζω απο τον ironman την καρδιά (μπαταρία) και να δουλέυει η στολή κανονικά. είναι λοόπα ,φαίλ . στο 1 που το έχουμε παίξει και οι 2 τα μαλιά τα έχει σαν ρούχα και τα βγάζει για να κάνει σουπερ κινήσεις και γίνονται τα μαλιά τέρατα etc αλλα αυτή τότε δεν φοράει ρούχα ...γιατί? γιατί τα ρούχα έχουν γίνει γιγάντια τέρατα... στο 2 τι θα κάνει με το κοντό μαλί? θα λέει έχω αποθηκέυσει μαλί σε περούκες και θα βγαίνουν απο εκεί τα special monsters etc? η δύναμη της Bayonetta ήταν στα μαλιά της και τα αφαίρεσαν!!!! για όποιο λόγο και αν το κάνανε ,δεν έχει να κάνει με λογική.... αλλα με τα mechanics της character... Ενταξει δεν κανεις αυτο ακριβως αλλα το point ειναι οτι προσπαθεις να βαλεις λογικη σε κατι που δεν χωραει λογικη. Κατα τα αλλα και στο πρωτο αμα δεις οταν ετοιμαζε τις δυναμεις της τα μαλια της κοντεναν αμεσως καθως ηταν ξεβρακωτη ετοιμη να κανει unleash τις δυναμεις της. Δες καλα το πρωτο και θα δεις οτι τα μαλια της αλλαζαν απο μακρια σε κοντα και ξανα πισω. Τωρα εχει μονιμα κοντα μαλια (τα οποια προσωπικα πανω της τα προτιμω, την κανουν να δειχνει classier) και απλα ελεγχει και παλι τα μαλια της ενω τα φοραει σαν "εσαρπα" (ή οπως αλλιως λεγονται αυτες οι γυναικειες παπαριες). Αρα λοιπον σιγουρα δεν αφαιρεσαν τις δυναμεις της. Αν μη τι αλλο μαλλον αυξηθηκε κατα πολυ η δυναμη αυτη βαση του τελευταιου trailer. Πως? Γιατι στο πρωτο αν εκανες summon τις δυναμεις αυτες στην ουσια εχανες τον ελεγχο της ιδιας για να μπορει να ελεγξει τη δυναμη της. Πλεον βλεπω οτι την ελεγχεις πληρως την Bayo και τα μαλια της πολεμανε αυτονομα χωρις να χρειαζεται η ιδια να τα ελεγχει αμεσα.
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Retro/DK = 10 δαγκωτό, χέστηκα τι λέει το Neogaf http://uk.ign.com/articles/2014/02/17/donkey-kong-country-tropical-freeze-review Κοντα επεσες
Typhonios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 http://uk.ign.com/articles/2014/02/17/donkey-kong-country-tropical-freeze-review Κοντα επεσες Τέτοια games να έβγαζε συχνά η Nintendo και θα ήμασταν μια χαρά! Τον Μάιο ξανά με Mario Kart 8...μέχρι τότε λιώσιμο DK/Darksouls 2/Titanfall και RYSE
Millennium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Donkey Kong Country:Tropical Freeze Reviews Destructoid – 10 / 10Game Informer – 9.25 / 10USGamer – 9 / 10EDGE – 7 / 10Eurogamer – 7 / 10GamesRadar – 9.1 / 10Polygon – 8.5 / 10IGN – 9 / 10GameSpot – 6 / 10Joystiq – 4 / 5Polygon – 8.5 / 10GamesRadar – 4 / 5Nintendo Life – 9 / 10DigitalSpy – 4 / 5NintendoWorldReport – 8.5 / 10CVG – 8 / 10 4
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικα και θα το παιξω το παιχνιδι μιας και λατρευω τα DK,αλλα μου εκαναν εντυπωση οι χαμηλες βαθμολογιες απο ορισμενα site οπως του GS. 1
dekulinkgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικα και θα το παιξω το παιχνιδι μιας και λατρευω τα DK,αλλα μου εκαναν εντυπωση οι χαμηλες βαθμολογιες απο ορισμενα site οπως του GS. καλα fulgore ο τυπας απο το gamespot του εβαλε χαμηλη βαθμολογια γιατι ειναι donkey kong και οχι νεο metroid.Αντε να ερθει η παρασκευη. 1
Vole Maulder Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Με EDGE και Eurogamer να του έχουν βάλει 7, δε μου φαίνεται ακραίο το 6. Δε διάβασα το review, και προφανώς δεν έχω παίξει το παιχνίδι, οπότε αυτό που θα πω είναι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά το fun δεν είναι αρκετό από μόνο του για να πάρει ένα παιχνίδι 8 και πάνω. Ο σχεδιασμός των πιστών, η δυσκολία, η διάρκεια, η δημιουργικότητα, η ηχητική επένδυση, όλα αυτά μετράνε. Απ' όσο το έχω δει από βίντεο, ώς τώρα, δε μου φαίνεται τίποτα το ιδιαίτερο. Το Rayman φαίνεται 10 φορές πιο διασκεδαστικό (για να μιλήσουμε για το χαρακτηριστικό που όλοι επικαλείστε σαν να είναι το Α και το Ω και, πάνω απ' όλα, αντικειμενικό Παίξτε το πρώτα και μετά βγάλτε το παιχνιδάρα. 1
Typhonios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Με EDGE και Eurogamer να του έχουν βάλει 7, δε μου φαίνεται ακραίο το 6. Δε διάβασα το review, και προφανώς δεν έχω παίξει το παιχνίδι, οπότε αυτό που θα πω είναι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά το fun δεν είναι αρκετό από μόνο του για να πάρει ένα παιχνίδι 8 και πάνω. Ο σχεδιασμός των πιστών, η δυσκολία, η διάρκεια, η δημιουργικότητα, η ηχητική επένδυση, όλα αυτά μετράνε. Απ' όσο το έχω δει από βίντεο, ώς τώρα, δε μου φαίνεται τίποτα το ιδιαίτερο. Το Rayman φαίνεται 10 φορές πιο διασκεδαστικό (για να μιλήσουμε για το χαρακτηριστικό που όλοι επικαλείστε σαν να είναι το Α και το Ω και, πάνω απ' όλα, αντικειμενικό Παίξτε το πρώτα και μετά βγάλτε το παιχνιδάρα. Είναι Retro, είναι DK, είναι Nintendo, στέκεσαι σε 3 βαθμολογίες που του έδωσαν 7 και 6 ενώ "next gen" τίτλοι μάζευαν τα 4άρια με την σέσουλα και έπαιρναν και για το σπίτι, αγνοείς τα 8.5 και τα 9άρια που έχει μαζέψει μέχρι τώρα, μου λες το Rayman....καλύτερο ως platformer. Παίρνοντας ως γνώμονα το άψογο DK Wii και βλέποντας την HD έκδοση του...έχω μείνει άφωνος και ναι είναι από τώρα παιχνιδάρα και θα το έχουμε την Παρασκευή. Απορώ που δεν είδες την δυσκολία, την διάρκεια και την δημιουργικότητα...μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα review?? Μπαα.... Εμείς θα το πάρουμε βρε αδερφέ και θα πίνουμε νεράκι στην υγειά του και θα περιμένουμε το άψογο Mario Kart 8. Μία hate για τον υδραυλικό και μία για τον γορίλα αλλά όταν μαζεύουν τα 9άρια και τα 10άρια , ξινίζουμε σαν χαλασμένο γιαουρτάκι. 4
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Οπως το εκρινες εσυ απο το βιντεο ετσι το εκριναν και καποιοι ως παιχνιδαρα.Παιχ'το πρωτα και εσυ και μετα πες αν ειναι κατι το ιδιαιτερο. 2
DJTaurus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 @VoleMaulder: Για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Rayman... μόνο και μόνο η αίσθηση χειρισμού του Kong που είναι πιο άμεση, ζωντανή, ομαλή και πάνω απ όλα διασκεδαστική. Και δεν χρειάζεται να παίξω το καινούριο, είναι κάτι που μου το έδωσε και το Country Returns, ένα από τα καλύτερα platform των τελευταίων ετών. Το Rayman το θεωρώ βαρετό για τα γούστα μου ως προς τους μηχανισμούς του... υπερτιμημένο imo μιας και το προωθούν με τα μπούνια επειδή έχει πέσει ξεραΐλα από platform στις άλλες κονσόλες. Anyway αξιόλογο και το Rayman αλλά περί ορέξεως... 1
neratzojuice Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά το λέει ο άνθρωπος δε διαβασε review δεν το έχει παίξει. Την αποψή του λέει. Anyway Vole τo Rayman καλό χρυσό αλλά όσο έχω παίξει στο demo και δεί σε video εχει βιδωμένα πράγματα στο background που κρεμιέσαι και προχωράς. Κατι το οποίο δεν διαφέρει και πολύ απο τα του nes. Διαβασε αυτό http://www.gameover.gr/reviews/item/26903-donkey-kong-country-tropical-freeze αλλά δες και βιντεάκια και θα δείς πόσο πιο ζωντανό platform είναι. Είναι αυτό που λέει και μεσα στο review οτι όλα γύρο χορεύουν. Επίσης σε αυτό το review πόσα μα πόσα δικια έχει για το οτι δεν επρεπε να βγάλουν άλλο platform. Όπως επίσης για τα γραφικά του Wii U. Οι κάτοχοι φαντάζομαι το έχετε νιώσει οτι η κονσόλα είναι δυναμίτης έτσι? Πόσο μάλλον τώρα που one kai ps4 δεν έχουν δείξει ακόμα τα δόντια τους. 1
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Και τοτε πως λεει στους αλλους να το παιξουν πρωτα για να το βγαλουν παιχνιδαρα ενω ο ιδιος το βγαζει μετριατζα χωρις να το εχει παιξει?Εμεις σε πηγαδι κατουρησαμε? 1
mtzs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι κλασσικα ορισμενοι βγαζουν οτιδηποτε φερει σφραγιδα και υπογραφη Ν παιχνιδαρα ΕΠΙΣΗΣ πριν καν το δουνε Ενταξει ειπαμε haters απο τη μια αλλα απ την αλλη και ο fanboysmos εχει και ενα οριο. Αν ανατρεξουμε πισω ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ και διαβασουμε θα δουμε οτι βγηκαν παιχνιδαρες φυσικα πριν καν κυκλοφορησουν τα 101, Pimkin3, Χ, κλπ μονο και μονο επειδη ειναι Ν exclusives. Μπορει να ειναι καθ ολα αξιολογα παιχνιδια δε λεω και να ειναι οντως παιχνιδαρες αλλα αφηστε να τα δουμε πρωτα Εκτος αν σε αυτο το νημα δε σηκωνει καμια κριτικη σε οτι φερει υπογραφη Ν. Ολοι haters Οσον αφορα το συγκεκριμενο Donkey και μενα απο οτι εχω δει ως τωρα μου φαινεται πολυ πιο ζωντανο και fun απο το Rayman, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τιποτα με το παραπανω point.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα