Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι για το bayonetta2 , στο 1 τα ρούχα της ήταν τα μαλιά της, στο 2ο τώρα με την αλλαγή εμφάνισης wtf τι παίζει με τα ρούχα χαχαχα? btw πιστέυω 100% οτι η αλλαγή εμφάνισης της είναι θέμα Nintendo, τώρα έχει ένα χαζο-teen japan look ενω πριν ήταν γυναίκα. 

τέσπα το παιχνίδι είδα το trailer και θερίζει ,δεν με νοιάζει προσωπικά καθόλου η εμφάνιση αλλα η όλη αλλαγή μου βρωμάει apeal to younger audiences...(μέγας iwata) ,αφού δεν βγάλανε και αυτοί καμιά νέα emo bayonetta σαν κάποιους κάποιους πάλι καλά... 

Ρε καφτη ή εσυ εισαι γκαβος ή εγω εχω μεγαλη φαντασια. Παλι  τα μαλια της ειναι οι δυναμεις της.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χμμμ στο neogaf λενε οτι το gamespot εβαλε 5 στο donkey kong tropical freeze.Δεν μου φαινεται απιθανο(λογω gamespot)
Kαλα αμα ισχυει τελικα ο βαθμος ειναι για πολλα γελια.Απο το preview του παιχνιδιου καταληγει στο εξης "Sometimes fun just isn't enough for me"............
Ενταξει τι αλλο να πουμε.Δηλαδη παιζω ενα παιχνιδι ειναι διασκεδαστικο αλλα......
Οτι ναναι

Δημοσ.

Mario Kart 8 Accelerates to Number One on Amazon Japan

Top 10 in the UK

http://www.nintendolife.com/news/2014/02/mario_kart_8_accelerates_to_number_one_on_amazon_japan

Bayonetta 2 launches in Japan this Summer

http://wiiudaily.com/2014/02/bayonetta-2-launches-in-japan-this-summer/

Ποιος έλεγε για αόριστες ημερομηνίες κυκλοφορίας των games.

/pwnedhard

Δημοσ.

Ρε καφτη ή εσυ εισαι γκαβος ή εγω εχω μεγαλη φαντασια. Παλι  τα μαλια της ειναι οι δυναμεις της.

πως γίνονται τα μαλιά της ρούχα της εφόσον τα έχει κοντά?παλιά ήταν ενωμένα και έφτιαχναν το φόρεμα, τώρα που είναι κοντά πως γίνονται ρούχα??? εκτός αν έχει chest hair ή τρίχες στην πλάτη και φτιάχνει τα ρούχα χαχαχα. απο τα βίντεο και τις εικόνες που έχω δει ναι μεν φοράει μάυρα ρούχα αλλα τα μαλιά της δεν ενόνονται με αυτά...

Δημοσ.

πως γίνονται τα μαλιά της ρούχα της εφόσον τα έχει κοντά?παλιά ήταν ενωμένα και έφτιαχναν το φόρεμα, τώρα που είναι κοντά πως γίνονται ρούχα??? εκτός αν έχει chest hair ή τρίχες στην πλάτη και φτιάχνει τα ρούχα χαχαχα. απο τα βίντεο και τις εικόνες που έχω δει ναι μεν φοράει μάυρα ρούχα αλλα τα μαλιά της δεν ενόνονται με αυτά...

Ρε εχεις κολλησει στο κεφαλι της και στα κοντα μαλια. Δες τι φοραει απο το λαιμο και κατω. Δες τα μανικια της. Τα μαλια της πλεον εχουν μορφη εσαρπας (ή οπως αλλιως λεγονται αυτες οι γυναικειες μαλακιες) και απλα μπορει να τα ελεγχει at will αρκει να ειναι πανω της. Οποτε η στολη της και οι δυναμεις της παλι απο τα μαλια της ειναι. Απλα αυτη τη φορα δεν βρισκονται αμμεσα στο κεφαλι της. 

Δημοσ.

Ρε εχεις κολλησει στο κεφαλι της και στα κοντα μαλια. Δες τι φοραει απο το λαιμο και κατω. Δες τα μανικια της. Τα μαλια της πλεον εχουν μορφη εσαρπας (ή οπως αλλιως λεγονται αυτες οι γυναικειες μαλακιες) και απλα μπορει να τα ελεγχει at will αρκει να ειναι πανω της. Οποτε η στολη της και οι δυναμεις της παλι απο τα μαλια της ειναι. Απλα αυτη τη φορα δεν βρισκονται αμμεσα στο κεφαλι της. 

αστείο αυτο που γράφεις, ναι πάλι μαλιά της είναι αλλα τώρα είναι περούκα ένα πράγμα χαχα, αν δεν βρίσκονται στο κεφάλι τότε γιατί μαλιά μιλάμε? μιλάμε για τρίχες μετά ,μασχάλη/πλάτη δεν έχει σημασία χαχαχα, μπούρδες δλδ, δεν έχει λογική αυτό το πράγμα, αν ήταν ενωμένα να πω εντάξει αλλα τώρα απλά ελέγχει τρίχες απο το πουθενά χαχαχα. εντάξει δεν θα παίξεις Bayonetta για την ιστορία ,ήταν που ήταν κιτς εντελώς ,θεωρώ οτι κάνανε μια βιαστική κίνηση γιατί "κάποιοι" το επέβαλαν. βρωμάει η δουλειά.

btw δεν με χαλάει η νέα εμφάνιση(ίσα ίσα μαρέσει το teen look) απλά δεν ταίριαζε στο concept της δύναμης της συγκεκριμένης κοπέλας πως να το κάνουμε.το παιχνίδι είπα οτι φαίνεται καταπληκτικό ε? must play.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που εγραψες τωρα ξερεις τι μου θυμισε ε? Μου θυμισε κατι μπασμενα οταν επαιζα WoW που προσπαθουσαν να βαλουν λογικη και ρεαλισμο σε αυτο που επαιζαν. "Μα πως ειναι δυνατον ενα γομαρι με 2-handed weapon να μην μπορει να φαει μια αρκουδα?" Προσπαθεις να βαλεις λογικη στο BAYONETTA? 

Δημοσ.

Αυτο που εγραψες τωρα ξερεις τι μου θυμισε ε? Μου θυμισε κατι μπασμενα οταν επαιζα WoW που προσπαθουσαν να βαλουν λογικη και ρεαλισμο σε αυτο που επαιζαν. "Μα πως ειναι δυνατον ενα γομαρι με 2-handed weapon να μην μπορει να φαει μια αρκουδα?" Προσπαθεις να βαλεις λογικη στο BAYONETTA? 

δεν κάνω αυτό ακριβώς, δεν έχει να κάνει τόσο με λογική όσο με την ιστορία του παιχνιδιού... είναι σαν να βγάζω απο τον ironman την καρδιά (μπαταρία) και να δουλέυει η στολή κανονικά. είναι λοόπα ,φαίλ . στο 1 που το έχουμε παίξει και οι 2 τα μαλιά τα έχει σαν ρούχα και τα βγάζει για να κάνει σουπερ κινήσεις και γίνονται τα μαλιά τέρατα etc αλλα αυτή τότε δεν φοράει ρούχα ...γιατί? γιατί τα ρούχα έχουν γίνει γιγάντια τέρατα... στο 2 τι θα κάνει με το κοντό μαλί? θα λέει έχω αποθηκέυσει μαλί σε περούκες και θα βγαίνουν απο εκεί τα special monsters etc? η δύναμη της Bayonetta ήταν στα μαλιά της και τα αφαίρεσαν!!!! για όποιο λόγο και αν το κάνανε ,δεν έχει να κάνει με λογική.... αλλα με τα mechanics της character...

Δημοσ.

δεν κάνω αυτό ακριβώς, δεν έχει να κάνει τόσο με λογική όσο με την ιστορία του παιχνιδιού... είναι σαν να βγάζω απο τον ironman την καρδιά (μπαταρία) και να δουλέυει η στολή κανονικά. είναι λοόπα ,φαίλ . στο 1 που το έχουμε παίξει και οι 2 τα μαλιά τα έχει σαν ρούχα και τα βγάζει για να κάνει σουπερ κινήσεις και γίνονται τα μαλιά τέρατα etc αλλα αυτή τότε δεν φοράει ρούχα ...γιατί? γιατί τα ρούχα έχουν γίνει γιγάντια τέρατα... στο 2 τι θα κάνει με το κοντό μαλί? θα λέει έχω αποθηκέυσει μαλί σε περούκες και θα βγαίνουν απο εκεί τα special monsters etc? η δύναμη της Bayonetta ήταν στα μαλιά της και τα αφαίρεσαν!!!! για όποιο λόγο και αν το κάνανε ,δεν έχει να κάνει με λογική.... αλλα με τα mechanics της character...

Μην ¨μαλώνετε¨ για τα μαλλιά ρε παιδιά! Εγώ πιστεύω ότι στην final version η Βayo θα έχει ξούρα το κεφάλι ενώ μακριές τρίχες από την μύτη και τα αυτιά θα ξεπροβάλλουν, κάνοντας όλη την βρωμοδουλειά με τα mechanics! XAXAX

• Like 2
Δημοσ.

εγω ξεκινησα εχθες να αξιοποιω την συλλογη με τα games μου και ειπα να πιασω το bayoneta που ειναι και επικαιρο και εχω μεινει με ανοιχτο το στομα γιατι το χα αφησει νωρις για καποιο αλλο παιχνιδι....τεσπα, platinum games ... μια απο τις αγαπημενες μου εταιρειες πλεον γιατι μου δωσε ατοφιο και βαρβατο καταιγιστικο gameplay..Στα του τοπικ τωρα, εμενα μ αρεσει και ετσι η κα*λονετα...

Δημοσ.

Καλά vag και εγώ το ίδιο κάνω και καταλήγω να παίζω 5 παιχνίδια παράλληλα :P

Σε λίγες μέρες για παράδειγμα παίζει να βγάλω τρελή λίστα στο the now playing thread.

Ε το Bayonetta είναι ένα απο αυτά γιατι είχα laggarei σε μια γαμημένη σαύρα-φίδι.

Skanjo το κοντό μαλλί τις μεγαλώνει τις γυναίκες. Ρώτα καμια μάνα-γκόμενα-σύζυγο να δείς τι θα σου πει. Μου κάνει και εμένα για milfaki που λέει και ο typhonios.

Επίσης στο πρώτο Bayonetta ναι μεν είχε μακριά μαλλιά αλλά μάκραιναν κ άλλο. Οπότε που είναι το παράλογο να μακραίνουν και τώρα που είναι κοντά? 

Ωραία κουβέντα πιάσαμε :D 

Δημοσ.

Παιδες παιζω μαζι με φιλο το mario 3d world.Εννοειται οτι παμε για ολα τα αστερια και τις σφραγιδες.Τετοιο καψιμο δεν εχω ξαναφαει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...