Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 14/2/2014 στις 11:24 ΠΜ, Typhonios είπε

Έβαλα το σωστό link, για δες άλλη μια φορά :-D

:-D    Αυτα ειναι !!   

H Nortec το εχει διαθεσιμο για προπαραγγελια  ??

Ελπιζω να εχει online και να μην μας κανει καμια εκπληξη η ninty ..!!

Δημοσ.
  Στις 14/2/2014 στις 11:28 ΠΜ, telegamesvg είπε

Εδώ είχε online στο Wii, δε νομίζω να παίξει τέτοια "έκπληξη" τώρα.

Δημοσ.
  Στις 14/2/2014 στις 11:28 ΠΜ, telegamesvg είπε

:-D    Αυτα ειναι !!   

H Nortec το εχει διαθεσιμο για προπαραγγελια  ??

Ακόμη η Nortec δεν το έχει ανεβάσει, πιστευω σύντομα να το έχει ως pre order ΑΛΛΑ εάν δεν έχει ONLINE το καλύτερο Mario Kart από εποχή N64 τότε θα το ΣΠΑΣΩ το Wii U. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στο χθεσινό direct, πάνω κάτω ήταν πράγματα που περιμέναμε, ωστόσο ένα X κι ένα MH για μένα είναι αρκετά να με κάνουν να πάρω Wii U. Το Xenoblade Chronicles το λάτρεψα. Όσοι έχουν U και δεν είχαν πριν Wii "επιβάλλεται" να το παίξουν. Τρέχει καμία προσφορά για το U; Γιατί περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του για να το πάρω.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 13/2/2014 στις 9:11 ΜΜ, cortaN@ είπε

Mάλλον μερικοι δεν καταλαβαν τι εννοω...

Δε σε ειρωνεύομαι σε αντίθεση με εσένα. Σε ρώτησα κάτι!

Μου ήρθε επιτέλους το 3d world. Δεν έχω να πώ κάτι.. απλά είμαι ήδη στον 3ο κόσμο και μου λείπουν 1 αστέρι και μία σταμπα (απο τους πρώτους 2) τα οποία θα τα βρώ που θα μου πάει! :D

Κατα τα άλλα το direct απογοητευτικό! Απορώ δε ντράπηκαν να πουν οτι θα βγάλουν "finally" τα παιχνίδια του GBA που είχαν ανακοινώσει πέρυσι τον Ιανουάριο??

Δε λέω δυνατοί τίτλοι αλλα ρπστμ είναι δευτερη χρονιά της κονσόλας και εκεί που θέλουμε να δούμε πώς θα μαζέψεις τα σπασμένα μας λές πράγματα γνωστά.

Τέλος πάντων σημασία έχει να τα βγάλουν όντως μέσα στο 14 αυτα που τάξανε όπως και το Zelda και άμα λάχει και κανά extradaki έκπληξη  και δε θα έχω παράπονο. 

Επίσης με τη μανία μας να παίρνουμε μόνο υπογραφές της Nintendo αδικούνται πολλά άλλα παιχνίδια που βγαίνουν στο Wii U. Μάλλον θα το ακυρώσω το 101(της Νιντεντο δεν είναι?) να τιμήσω τπτ άλλο.

Δημοσ.
  Στις 14/2/2014 στις 7:57 ΜΜ, neratzojuice είπε

Δε σε ειρωνεύομαι σε αντίθεση με εσένα. Σε ρώτησα κάτι!

Μου ήρθε επιτέλους το 3d world. Δεν έχω να πώ κάτι.. απλά είμαι ήδη στον 3ο κόσμο και μου λείπουν 1 αστέρι και μία σταμπα (απο τους πρώτους 2) τα οποία θα τα βρώ που θα μου πάει! :D

Κατα τα άλλα το direct απογοητευτικό! Απορώ δε ντράπηκαν να πουν οτι θα βγάλουν "finally" τα παιχνίδια του GBA που είχαν ανακοινώσει πέρυσι τον Ιανουάριο??

Δε λέω δυνατοί τίτλοι αλλα ρπστμ είναι δευτερη χρονιά της κονσόλας και εκεί που θέλουμε να δούμε πώς θα μαζέψεις τα σπασμένα μας λές πράγματα γνωστά.

Τέλος πάντων σημασία έχει να τα βγάλουν όντως μέσα στο 14 αυτα που τάξανε όπως και το Zelda και άμα λάχει και κανά extradaki έκπληξη  και δε θα έχω παράπονο. 

Επίσης με τη μανία μας να παίρνουμε μόνο υπογραφές της Nintendo αδικούνται πολλά άλλα παιχνίδια που βγαίνουν στο Wii U. Μάλλον θα το ακυρώσω το 101(της Νιντεντο δεν είναι?) να τιμήσω τπτ άλλο.

Αμα κανεις τετοια βλακεια θα μαθω που μενεις να ξες :P

• Like 1
Δημοσ.

κάτι για το bayonetta2 , στο 1 τα ρούχα της ήταν τα μαλιά της, στο 2ο τώρα με την αλλαγή εμφάνισης wtf τι παίζει με τα ρούχα χαχαχα? btw πιστέυω 100% οτι η αλλαγή εμφάνισης της είναι θέμα Nintendo, τώρα έχει ένα χαζο-teen japan look ενω πριν ήταν γυναίκα. 

τέσπα το παιχνίδι είδα το trailer και θερίζει ,δεν με νοιάζει προσωπικά καθόλου η εμφάνιση αλλα η όλη αλλαγή μου βρωμάει apeal to younger audiences...(μέγας iwata) ,αφού δεν βγάλανε και αυτοί καμιά νέα emo bayonetta σαν κάποιους κάποιους πάλι καλά... 

Δημοσ.

Κοίτα κάτι φάσεις "Αχ, μου σκίστηκε η μπλούζα, φαίνεται λίγο το στήθος, αχ, φάνηκε το βρακάκι μου"ακόμη τις έχει! ΧΑΧΑ

Μου αρέσει περισσότερο με κοντά μαλλιά και που φαίνεται σαν υβρίδιο milf/teen. XAXAXA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...