Typhonios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και ως βλαμένος Nintendo fan, κάνω pre order το ΥΠΕΡΤΑΤΟ http://store.nintendo.co.uk/games-wii-u/mario-kart-8/10879168.html?utm_source=clubnintendo&utm_medium=clubnintendo&utm_campaign=NintendoDirectMail&at=mail&mailname=EN_Event_Mail_WiiU_MarioKart8 1
telegamesvg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Στις 14/2/2014 στις 11:19 ΠΜ, Typhonios είπε Και ως βλαμένος Nintendo fan, κάνω pre order το ΥΠΕΡΤΑΤΟ http://mailing.nintendo-europe.com/public/read_message.jsp;jsessionid=0;apw21?sigreq=-2048860920 Ποιο υπερτατο ??? Μας αφησες με την απορια
Typhonios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Στις 14/2/2014 στις 11:20 ΠΜ, telegamesvg είπε Ποιο υπερτατο ??? Μας αφησες με την απορια Έβαλα το σωστό link, για δες άλλη μια φορά
telegamesvg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Στις 14/2/2014 στις 11:24 ΠΜ, Typhonios είπε Έβαλα το σωστό link, για δες άλλη μια φορά Αυτα ειναι !! H Nortec το εχει διαθεσιμο για προπαραγγελια ?? Ελπιζω να εχει online και να μην μας κανει καμια εκπληξη η ninty ..!!
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το εχω σε τρελη υποληψη το IGN (εκτος απο 2 ατομα που ξερουν για τι μιλανε) αλλα η συζητηση αυτη ειναι αρκετα καλη. http://www.ign.com/videos/2014/02/13/game-scoop-everything-you-need-to-know-about-todays-nintendo-direct
Vole Maulder Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Στις 14/2/2014 στις 11:28 ΠΜ, telegamesvg είπε Ελπιζω να εχει online και να μην μας κανει καμια εκπληξη η ninty ..!! Εδώ είχε online στο Wii, δε νομίζω να παίξει τέτοια "έκπληξη" τώρα.
Typhonios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Στις 14/2/2014 στις 11:28 ΠΜ, telegamesvg είπε Αυτα ειναι !! H Nortec το εχει διαθεσιμο για προπαραγγελια ?? Ελπιζω να εχει online και να μην μας κανει καμια εκπληξη η ninty ..!! Ακόμη η Nortec δεν το έχει ανεβάσει, πιστευω σύντομα να το έχει ως pre order ΑΛΛΑ εάν δεν έχει ONLINE το καλύτερο Mario Kart από εποχή N64 τότε θα το ΣΠΑΣΩ το Wii U. 1
HarryGrey Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στο χθεσινό direct, πάνω κάτω ήταν πράγματα που περιμέναμε, ωστόσο ένα X κι ένα MH για μένα είναι αρκετά να με κάνουν να πάρω Wii U. Το Xenoblade Chronicles το λάτρεψα. Όσοι έχουν U και δεν είχαν πριν Wii "επιβάλλεται" να το παίξουν. Τρέχει καμία προσφορά για το U; Γιατί περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του για να το πάρω. 1
neratzojuice Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Στις 13/2/2014 στις 9:11 ΜΜ, cortaN@ είπε Mάλλον μερικοι δεν καταλαβαν τι εννοω... Δε σε ειρωνεύομαι σε αντίθεση με εσένα. Σε ρώτησα κάτι! Μου ήρθε επιτέλους το 3d world. Δεν έχω να πώ κάτι.. απλά είμαι ήδη στον 3ο κόσμο και μου λείπουν 1 αστέρι και μία σταμπα (απο τους πρώτους 2) τα οποία θα τα βρώ που θα μου πάει! Κατα τα άλλα το direct απογοητευτικό! Απορώ δε ντράπηκαν να πουν οτι θα βγάλουν "finally" τα παιχνίδια του GBA που είχαν ανακοινώσει πέρυσι τον Ιανουάριο?? Δε λέω δυνατοί τίτλοι αλλα ρπστμ είναι δευτερη χρονιά της κονσόλας και εκεί που θέλουμε να δούμε πώς θα μαζέψεις τα σπασμένα μας λές πράγματα γνωστά. Τέλος πάντων σημασία έχει να τα βγάλουν όντως μέσα στο 14 αυτα που τάξανε όπως και το Zelda και άμα λάχει και κανά extradaki έκπληξη και δε θα έχω παράπονο. Επίσης με τη μανία μας να παίρνουμε μόνο υπογραφές της Nintendo αδικούνται πολλά άλλα παιχνίδια που βγαίνουν στο Wii U. Μάλλον θα το ακυρώσω το 101(της Νιντεντο δεν είναι?) να τιμήσω τπτ άλλο.
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=QUzfyDrvnH4 http://www.youtube.com/watch?v=WOrkdPR9Y6Y Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από Millennium 4
vag.patrick Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Στις 14/2/2014 στις 7:57 ΜΜ, neratzojuice είπε Δε σε ειρωνεύομαι σε αντίθεση με εσένα. Σε ρώτησα κάτι! Μου ήρθε επιτέλους το 3d world. Δεν έχω να πώ κάτι.. απλά είμαι ήδη στον 3ο κόσμο και μου λείπουν 1 αστέρι και μία σταμπα (απο τους πρώτους 2) τα οποία θα τα βρώ που θα μου πάει! Κατα τα άλλα το direct απογοητευτικό! Απορώ δε ντράπηκαν να πουν οτι θα βγάλουν "finally" τα παιχνίδια του GBA που είχαν ανακοινώσει πέρυσι τον Ιανουάριο?? Δε λέω δυνατοί τίτλοι αλλα ρπστμ είναι δευτερη χρονιά της κονσόλας και εκεί που θέλουμε να δούμε πώς θα μαζέψεις τα σπασμένα μας λές πράγματα γνωστά. Τέλος πάντων σημασία έχει να τα βγάλουν όντως μέσα στο 14 αυτα που τάξανε όπως και το Zelda και άμα λάχει και κανά extradaki έκπληξη και δε θα έχω παράπονο. Επίσης με τη μανία μας να παίρνουμε μόνο υπογραφές της Nintendo αδικούνται πολλά άλλα παιχνίδια που βγαίνουν στο Wii U. Μάλλον θα το ακυρώσω το 101(της Νιντεντο δεν είναι?) να τιμήσω τπτ άλλο. Αμα κανεις τετοια βλακεια θα μαθω που μενεις να ξες 1
Typhonios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλοκαιράκι έρχεται στην Japan! Bayonetta 2 hitting Japan this summer http://nintendoeverything.com/bayonetta-2-hitting-japan-this-summer/
skanjos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 κάτι για το bayonetta2 , στο 1 τα ρούχα της ήταν τα μαλιά της, στο 2ο τώρα με την αλλαγή εμφάνισης wtf τι παίζει με τα ρούχα χαχαχα? btw πιστέυω 100% οτι η αλλαγή εμφάνισης της είναι θέμα Nintendo, τώρα έχει ένα χαζο-teen japan look ενω πριν ήταν γυναίκα. τέσπα το παιχνίδι είδα το trailer και θερίζει ,δεν με νοιάζει προσωπικά καθόλου η εμφάνιση αλλα η όλη αλλαγή μου βρωμάει apeal to younger audiences...(μέγας iwata) ,αφού δεν βγάλανε και αυτοί καμιά νέα emo bayonetta σαν κάποιους κάποιους πάλι καλά...
Typhonios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα κάτι φάσεις "Αχ, μου σκίστηκε η μπλούζα, φαίνεται λίγο το στήθος, αχ, φάνηκε το βρακάκι μου"ακόμη τις έχει! ΧΑΧΑ Μου αρέσει περισσότερο με κοντά μαλλιά και που φαίνεται σαν υβρίδιο milf/teen. XAXAXA
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ηλπιζα για μια επιβεβαιωση εστω ενος νεου Metroid αλλα που τετοια τυχη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα