Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεις με το failure rate? Όσον αφορά την αγορά ή την ποιότητα κατασκευής τους?

Mάλλον μερικοι δεν καταλαβαν τι εννοω...

Καταρχην να ξεκαθαρισω πως η Ninty σε ολα τα προιοντα της εχει πολυ χαμηλο failure rate, που σε ολες τις περιπτωσεις αγγιζει το <1 %

Απο κει και περα, τα launch μοντελα μιας κονσολας στις περισοτερες περιπτωσεις επισης ειναι "prone" σε μεγαλυτερο failure rate (αυτο γινεται γενικα με ολα τα προιοντα), π.χ. μπορει το failure rate να κυμαινεται στο ~2 %. Οταν λεω failure rate δεν εννοω να χαλασει η κονσολα μετα απο 3-4 μηνες, αλλα σε βαθος χρονου να βγαλει προβλημα. Το ιδιο πραγμα εχει γινει και με τα πρωτα PS3 και 360, οπως οι περισσοτεροι γνωριζουν. Αλλα δεν χαλασε κανενος το PS3 μετα απο 3 μηνες, χαλασε μετα απο 1-2 χρονια τουλαχιστον.

Η πληροφορηση μου μου λεει πως η συγκεκριμενη παρτιδα Zombie U bundle που ειναι σε πολυ χαμηλη τιμη εχει γινει flag απο τη Nintendo οτι εχει υψηλοτερο failure rate (>5%) και αυτο σημαινει πως περισσοτερες κονσολες σε βαθος χρονου θα παρουσιασουν προβλημα. Ειναι λογικο λοιπον να θελει η N να ξεφορτωθει το στοκ του bundle "ξεπουλωντας" σε χαμηλοτερη τιμη.

Εξαλλου, δε σας κανει περιεργο το γεγονος πως νεοτερα bundles (που κατασκευαστικα κοστιζουν, εστω και κατι λιγοτερο) εχουν τιμη αποκτησης μεγαλυτερη απο το παλαιοτερο Zombie U bundle που ειναι εκ φυσεως ακριβοτερο λογω του οτι συμπεριλαμβανει τον Pro Controller ?  Τα μαθηματικα δε βγαινουν ..

Εγω εδωσα την πληροφορια που εχω (οπως και αλλες φορες εχω αναφερθει εμμεσα εδω σε disclosed infos), τη δινω με επιφυλαξη, ο καθενας τωρα πραττει αναλογως, τα ζυγιζει και αποφασιζει. Εξαλλου ενα υψηλοτερο failure rate δε συνεπαγεται αμεσα πως ΟΛΕΣ οι κονσολες θα παρουσιασουν προβλημα. Και παλι οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σας ..

Δημοσ.

Δεν υπηρξε εκπληξη και ουτε περιμενα για να πω την αληθεια.Το μονο παρηγορο ειναι οτι τα παιχνιδια που περιμενω δειχνουν ακομα καλυτερα.

Δημοσ.

Παπάρια μάντολες κιόλας...ΟΚ! Το DK είναι έπος και το έχουμε κάνει pre order, είπαν Super Smash Bros μέσα στο 2014 , το "X" είναι ΜΑΜΑΤΟ αλλά κι αυτό μέσα στο 2014, Bayonetta 2 ΕΠΟΣ αλλά μέσα στο 2014...

ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ παιχνίδια για το 3DS και για το Wii U, τα ίδια και τα ίδια...α , και games στο Wii U από το Gameboy Advance...

Για να δούμε Ε3 φέτος...έχουν υποσχεθεί παρουσίαση του Zelda Wii U.

Συνεχίζει ο Iwata και κάνει παπαριές...καιρός να πάρει πόδι.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια εκπληξη, το Bayo 2, DK και το X ομως εστω και αυτο το λιγο που εδειξαν τα εσπασαν. Για να λεμε και του στραβου το δικιο ομως για ως το τελος του Μαη ειναι παρα πολυ δυνατο line-up. Το ενα γαματο game πισω απο το αλλο ειναι. Αν και το direct απο μονο του δεν αποτελει το "τελος" γιατι ηδη ξερουμε οτι γινονται διαφορα νεα γνωστα και μετα το direct σιγουρα περιμενα ημερομηνια κυκλοφοριας για SMT4 αυτη τη φορα. Αν δεν το ειδαμε και εδω καλα κρασια, μαλλον απο Σεπτεμβρη (και μαλλον για Νοεμβρη) την κοβω τη δουλεια. 

Δημοσ.

Καμια εκπληξη, το Bayo 2, DK και το X ομως εστω και αυτο το λιγο που εδειξαν τα εσπασαν. Για να λεμε και του στραβου το δικιο ομως για ως το τελος του Μαη ειναι παρα πολυ δυνατο line-up. Το ενα γαματο game πισω απο το αλλο ειναι. Αν και το direct απο μονο του δεν αποτελει το "τελος" γιατι ηδη ξερουμε οτι γινονται διαφορα νεα γνωστα και μετα το direct σιγουρα περιμενα ημερομηνια κυκλοφοριας για SMT4 αυτη τη φορα. Αν δεν το ειδαμε και εδω καλα κρασια, μαλλον απο Σεπτεμβρη (και μαλλον για Νοεμβρη) την κοβω τη δουλεια. 

Ναι, το Bayo2 και το X φάνηκαν απίστευτα καλά και τα γραφικά καταπληκτικά...αρκετά καλύτερα από την τελευταία φορά που τα παρουσίασαν...αλλά δώσε μας κάτι ρε γαμώτο..ένα hint για Metroid ή Starfox ή Pokemon Stadium Wii U..κάτι...μία Pic ρε γαμώτο μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...