Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι λένε για X, νέους χαρακτήρες ssbb, fire emblem και φυσικά full on mario kart.

Μακάρι να κάτσει και κάποια ανακοίνωση για metroid ή ένα μικρό triforcάκι σε μία γωνία για να droolάρουμε με ανυπομονησία.

Η αλήθεια είναι οτι η nintendo χρειάζεται ανακοινώσεις αυτή τη στιγμή οπότε δε θα μου έκανε εντύπωση να δούμε κάτι εντυπωσιακό. Μη ξεχνάτε είναι 41 λεπτά direct, το μεγαλύτερο direct μέχρι τώρα. Fingers crossed αν και εντάξει ρεαλιστικά δε περιμένω τρομερά πράγματα.

• Like 2
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο Sheik. Αν υπαρχει metroid στα σκαρια για το WiiU τοτε δεν θα ξερουμε τιποτα γι αυτο πριν το 2015. Απο την αλλη δεν ειναι καθολου απιθανο να δουμε καμια συνεχεια 2D στο 3DS. Απο την αλλη ενα ρεαλιστικο πραγμα που θελω να δω ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια ημερομηνια κυκλοφοριας του SMT4 για Ευρωπη. FFS το γαμησαν και ψοφησε με την καθυστερηση του συγκεκριμενου γαματου τιτλου. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μην εθελοτυφλειτε. Η Retro μολις τελειωσε το DK, ακομα και να ξεκινησε αμεσα την αναπτυξη νεου Metroid, αυτο θα ειναι σε εντελως πρωιμη φαση, ουτε κωδικας παιζει να μην εχει γραφτει ακομα.

1% πιθανοτητα απλα να ανακοινωθει οτι ξεκινησε η αναπτυξη που κι αυτο χλωμο το βρισκω, δεν υπαρχει λογος τοσο νωρις να ανακοινωθει ενα παιχνιδι που θα δουμε σε 2 χρονια απο τωρα(το λιγοτερο).

Είχε πέσει πάντως πληροφορία ότι παράλληλα ψιλοεργαζόταν και σε άλλο IP και έχει βγάλει πρόσφατα αγγελίες για game designer κτλπ. Ότι κάτι ψήνει κάτι ψήνει η Retro. Θα δούμε σήμερα στο Direct...ευελπιστώ σε νέο game ή νέα πληροφορία για το Hyrule Warriors.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη το Wii U  δεν εχει στην ουσια κανενα σοβαρο παιχνιδι για ορισμενα ειδη  , οπως τα racing και τα αθλητικα .

Αυτο που μας κραταει ειναι η αγαπη μας για την nintendo , οι δικες της αποκλειστικοτητες και φυσικα το οτι παιρνεις μια κονσολα που μπορεις να παιξεις παιχνιδια   NES, Super Nes , DS , Megadrive, N64  κ.λ.π

• Like 1
Δημοσ.

racing/αθλητικά τα σιχαίνομαι προσωπικά αν και το Project C.A.R.S θα κυκλοφορήσει για Wii U.

Πάντα αγόραζα Nintendo για τα exclusives και όχι για τα multiplatform.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον για να κανω μια λιστα με καποια ρεαλιστικα πραγματα που περιμενω να ανακοινωσουν σαν εξτρα με τα υπολοιπα που περιμενουμε. 

- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ημερομηνια κυκλοφοριας SMT4 για Ευρωπη. 

- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παιχνιδια GC και GBA μεσω virtual console.

- Προφανως καποιο franchise που θα εχει δωθει σε τριτο (παραδειγμα F-Zero στην AM2 της Sega). 

- Καποιο νεο IP ειτε για wiiU ειτε για 3DS απο first/second party. 

Ρεαλιστικα = θα μπορουσαν να γινουν ευκολα αλλα οπως παντα δεν γινονται. 

• Like 2
Δημοσ.

Ψαχνω να βρω το zombi u πακετο φτηνα

Την εχω ψαξει τη δουλεια με το Zombi U bundle, επεδη το δινουν σχετικα φθηνα και μια πολυ καλη πηγη (που προφανως δε μπορω να αναφερω) με ενημερωσε πως εχουν υψηλοτερο failure rate απο νεοτερα bundles (και φυσικα η παραγωγη των bundles αυτων εχει σταματησει πλεον) και προσπαθουν να τα δωσουν φθηνοτερα στην αγορα (να ξεφορτωθουν το στοκ).

Αποψη μου και σε αλλους που ψαχνονται για Wii U αυτη την περιοδο, μην επενδυσετε στα παλαιοτερα bundles, προτιμηστε καποιο νεοτερο, που η ημερομηνια παραγωγης του αρχισε αργοτερα απο το Μαρτιο 2013. Φυσικα τα νεοτερα bundles ειναι και πιο ακριβα, ισως τοτε χρειαστει να περιμενετε λιγο ακομα να πεσουν οι τιμες...οπως κανω εγω.

Εξαλλου μετα την φετινη E3 θα εχουμε πολλες αλλαγες με το X1 να παιρνει τα πανω του. Αυτο μπορει να οδηγησει σε πτωση τιμης του Wii U.

P.S.: Αν καποιος θελει να αγορασει καποιο Wii U premium bundle μαζι με controller, καλη επιλογη ειναι το Monster Hunter Bundle που ξεκινησε να παραγεται νεοτερα απο το Zombie U premium (η απο το Nintendolands premium).

• Like 2
Δημοσ.

Την εχω ψαξει τη δουλεια με το Zombi U bundle, επεδη το δινουν σχετικα φθηνα και μια πολυ καλη πηγη (που προφανως δε μπορω να αναφερω) με ενημερωσε πως εχουν υψηλοτερο failure rate απο νεοτερα bundles (και φυσικα η παραγωγη των bundles αυτων εχει σταματησει πλεον) και προσπαθουν να τα δωσουν φθηνοτερα στην αγορα (να ξεφορτωθουν το στοκ).

Αποψη μου και σε αλλους που ψαχνονται για Wii U αυτη την περιοδο, μην επενδυσετε στα παλαιοτερα bundles, προτιμηστε καποιο νεοτερο, που η ημερομηνια παραγωγης του αρχισε αργοτερα απο το Μαρτιο 2013. Φυσικα τα νεοτερα bundles ειναι και πιο ακριβα, ισως τοτε χρειαστει να περιμενετε λιγο ακομα να πεσουν οι τιμες...οπως κανω εγω.

Τι εννοεις με το failure rate? Όσον αφορά την αγορά ή την ποιότητα κατασκευής τους?

Δημοσ.

Κι εγώ το έχω σκίσει , κάτι κολλήματα τα τρώει να πω την αλήθεια πάντως....Πτώση τιμής του Wii U δεν παίζει με την καμία για την επόμενη διετία, η τιμή είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Πουθενά δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. Δε ξέρω ποια είναι η πηγή αλλά δε ξέρει τι λέει. Τόσα άτομα ξέρω και απο άλλα φόρουμ και δεν έχει αναφερθεί πουθενά κάποιο πρόβλημα με το bundle.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...