mtzs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ευχαριστω για τiς απαντησεις κυριοι Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2014 από mtzs
dekulinkgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=767927 Για να δουμε.Μεσανυχτα για μας.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πόσο σπέρνει το Mario 3d World. 3
gkalas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το παιζω διπλο με εναν φιλο.Το κλαμα που εχουμε ριξει δε λεγεται. 1
neratzojuice Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι θέλετε να με hyparete? Σε 3 μέρες θα το έχω στα χέρια μου Το zelda δε θα το τελειώσω πότε! Είμαι στις 42 ώρες και δε το κόβω να τελειώνει σύντομα! Το έχω λιώσει όμως δεν παίζει να το παρατήσω τώρα για το Μαριο. 1
vag.patrick Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα μπορει να μ πει κανεις το φαρμακο για να μην παραταω το ενα game πισω απ το αλλο χωρις να τςρματισω???
Typhonios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ninja Gaiden 3,must buy παίδες, τα σπάει And my body isnt ready για το σημερινό Nintendo Direct!
klainmaingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω παιδες. Το partition του εξωτερικου που δεσμευει δεν με απασχολει. Περισσοτερο με απασχολει το αν θα κρεμονται καλωδια Επειδη ο δισκος θα ειναι εντελως dedicated γινεται ολος ο 250αρης η παραπανω να μπει επανω με dedicated partition εντελως; Μιλωντας για υποχρεωτικα install data ισως δεν ημουν σαφης εγω. Δεν εννοω τα digital downloads αλλα αυτα που ειναι retail σε δισκακι. Παραδειγμα αν το Zombi U η το Μαριο 3D κανουν υποχρεωτικο installation αν τα παιζεις απο δισκακι; "One of us, one of us, gooble gobble one of us" Ninja Gaiden 3,must buy παίδες, τα σπάει And my body isnt ready για το σημερινό Nintendo Direct! Πως χρησιμοποιεί το tablet? Το έχω παρατημένο στη μέση για το 360 και αν έχει κάτι αξιόλογο δε θα με χαλούσε να το δοκιμάσω και στο WiiU. Βέβαια επειδή είναι τεχνικό παιχνίδι νομίζω οτι το pro controller θα είναι μονόδρομος οπότε δε φαντάζομαι να αξίζει το switch. 1
Typhonios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 "One of us, one of us, gooble gobble one of us" Πως χρησιμοποιεί το tablet? Το έχω παρατημένο στη μέση για το 360 και αν έχει κάτι αξιόλογο δε θα με χαλούσε να το δοκιμάσω και στο WiiU. Βέβαια επειδή είναι τεχνικό παιχνίδι νομίζω οτι το pro controller θα είναι μονόδρομος οπότε δε φαντάζομαι να αξίζει το switch. Σε θέμα γραφικών/framerate είναι καλύτερη έκδοση του Ninja Gaiden 3 ανεξαρτήτου κονσόλας. Για το tablet τώρα, μην φανταστείς κάτι το super wow, μπορείς να το παίξεις εξ'ολοκλήρου στο tablet, έχει shortcuts για combo moves /super moves, skill tree/weapons κτλπ. Eάν το βρεις με 20 Ευρώ από Public , το είχε προσφορά πρόσφατα τσίμπα το, διαφορετικά ΔΕΝ αξίζει 35 Ευρώ εάν το έχεις ήδη στο 360.
klainmaingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλα ναι 35 δεν έδινα ούτως η άλλως. Ούτε 20 tbh. Αν το βρώ με κάνα 10ρικο όπως το darksiders τότε κάτι μπορεί να γίνει Btw a link to the past στο vc, πολύ ωραία εμπειρία με το tablet και τα save states κτλ. Είναι που είναι παιχνιδάρα, αυτό το χαλαρό gaming στο pad το κάνει πιο εύκολο να "φεύγει" σε ελεύθερο χρόνο. Βλέπω να τιμάω το vc γενικότερα για αυτό το λόγο. 1
Typhonios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλα ναι 35 δεν έδινα ούτως η άλλως. Ούτε 20 tbh. Αν το βρώ με κάνα 10ρικο όπως το darksiders τότε κάτι μπορεί να γίνει Btw a link to the past στο vc, πολύ ωραία εμπειρία με το tablet και τα save states κτλ. Είναι που είναι παιχνιδάρα, αυτό το χαλαρό gaming στο pad το κάνει πιο εύκολο να "φεύγει" σε ελεύθερο χρόνο. Βλέπω να τιμάω το vc γενικότερα για αυτό το λόγο. 10αρικο το Darksiders 2?? Που ?? Το τσίμπαγα έτσι για υποστήριξη της Nintendo ,γιατί το έχω στο PC. Σήμερα είμαι overhyped για το New Direct
ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλα μην εισαι και πολυ overhyped, ξερουμε τι θα δουμε. Παρουσιαση για κυκλοφοριες μεχρι το τελος της ανοιξης θα δουμε. Αυτο σημαινει Donkey Kong, Mario Kart 8 και μαλλον Shash Bros για WiiU. Για 3DS δεν βλεπω να κυκλοφορει κατι "μεγαλο". Τωρα ενταξει nintendo ειναι αυτη, μπορει να μας δειξει καμια εκπληξουλα αλλα γενικα μην κρατας ψηλα το hype.
Typhonios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλα μην εισαι και πολυ overhyped, ξερουμε τι θα δουμε. Παρουσιαση για κυκλοφοριες μεχρι το τελος της ανοιξης θα δουμε. Αυτο σημαινει Donkey Kong, Mario Kart 8 και μαλλον Shash Bros για WiiU. Για 3DS δεν βλεπω να κυκλοφορει κατι "μεγαλο". Τωρα ενταξει nintendo ειναι αυτη, μπορει να μας δειξει καμια εκπληξουλα αλλα γενικα μην κρατας ψηλα το hype. Μάλλον τα λες καλά αλλά μακάρι να δούμε και στο τέλος Retro/Metroid.... Παίδες καλό site με τιμές ΧΑΜΗΛΕΣ : http://www.base.com/buy/product/rayman-legends-wii-u/dgc-raylwiiu.htm
dekulinkgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 δεν ζηταω πολλα.Νεο metroid,νεο star fox.Kαι μετα το τελος του direct να εχει βγει demo του dkc:tr στο eshop.Δεν μπορω να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα. 1
sheik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια μην εθελοτυφλειτε. Η Retro μολις τελειωσε το DK, ακομα και να ξεκινησε αμεσα την αναπτυξη νεου Metroid, αυτο θα ειναι σε εντελως πρωιμη φαση, ουτε κωδικας παιζει να μην εχει γραφτει ακομα. 1% πιθανοτητα απλα να ανακοινωθει οτι ξεκινησε η αναπτυξη που κι αυτο χλωμο το βρισκω, δεν υπαρχει λογος τοσο νωρις να ανακοινωθει ενα παιχνιδι που θα δουμε σε 2 χρονια απο τωρα(το λιγοτερο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα