Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε μπορεσεις επειδη καιγομαι κ εγω αν μπορεις δωσε κ σε μας την διαδικασια που εχεις βρει απο το μηδεν γιατι μολις ενθουσιαστικα με αυτα που μπορουν να γινουν κ δεν ηξερα.

Οτι θες δωσε youtube links,how to κτλ

επειδη παιζουν θεματακια με τις sd θα παρω μια class 10 32gb α την δοκιμασω γιατι μου κανει προβληματα το wiiflow. βλεπει τα παιχνιδια και δεν ξεκινανε.. εβαλα μια οτι να ναι , μπορει και class 2...

Καλά έκανα τρελή ανακάλυψη. 

Έχετε παίξει καθόλου multiplayer zombie u??

Είναι τρελό παιχνιδάκι. Φοβερό και πολύ έξυπνη ιδέα για διπλό.

Όσοι έχετε το παιχνίδι απο αύριο τηλέφωνο το φιλαράκι σας και Zombie u. Θα περάσετε καλά πιστέψτε με. Δεν είναι .ότι κι ότι 2πλό! :D

Έχει 2 modes. Αυτο με τις σημαίες είναι το ωραίο.

θα φωναξω σημερα φιλο να το δω. παει σε story mode η ειναι απλα multiplayer modes ?

το χω τσιμπησει εδω και 10 μερες , το πηρα απο media markt 25€ ....

• Like 2
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα φωναξω σημερα φιλο να το δω. παει σε story mode η ειναι απλα multiplayer modes ?

Είναι multiplayer modes. Ο ένας έχει την ταμπλέτα και είναι ο King of Zombies προσπαθώντας να κάνει τη ζωή δύσκολη του (φιλου) Survivor ο οποίος παίζει στη τηλεόραση.

Δημοσ.

Το οτι οταν θα βγεί θα ειναι ηδη στα σκαριά και στην κοντά στην κυκλοφορία τους τα πολύ καλύτερα playstation 4 και κανούργιο xbox ειναι το μονο σίγουρο.

Γενικά δεν πιστεύω οτι θα μπορέσει να αντέξει στον ανταγωνισμό των κλασσικών gaming κονσολών άλλωστε νομίζω οτι στην nintendo δεν έχουν τα τελευταία τέτοιο σκοπό προσπαθούν να παρουσιάσουν καινοτόμα πράγματα στοχεύοντας σε αλλο αγοραστικό κοινο και οχι τους σκληροπυρηνικούς gamers να το πω έτσι.

Καλά οι σκληροί gamers θα κάτσουν να παίξουν κονσόλες.κατά την γνώμη μου όταν κάποιος έχει υπολογιστή οι κονσόλες τέτοιου τύπου του είναι άχρηστες.το WiiU παρουσίαζει κάτι καινοτόμο για να αλλάξουν λίγο στυλ.στα 300 ευρουλακια με Zelda μαζί το έχω ήδη τσιμπήσει

Το οτι οταν θα βγεί θα ειναι ηδη στα σκαριά και στην κοντά στην κυκλοφορία τους τα πολύ καλύτερα playstation 4 και κανούργιο xbox ειναι το μονο σίγουρο.

Γενικά δεν πιστεύω οτι θα μπορέσει να αντέξει στον ανταγωνισμό των κλασσικών gaming κονσολών άλλωστε νομίζω οτι στην nintendo δεν έχουν τα τελευταία τέτοιο σκοπό προσπαθούν να παρουσιάσουν καινοτόμα πράγματα στοχεύοντας σε αλλο αγοραστικό κοινο και οχι τους σκληροπυρηνικούς gamers να το πω έτσι.

Καλά οι σκληροί gamers θα κάτσουν να παίξουν κονσόλες.κατά την γνώμη μου όταν κάποιος έχει υπολογιστή οι κονσόλες τέτοιου τύπου του είναι άχρηστες.το WiiU παρουσίαζει κάτι καινοτόμο για να αλλάξουν λίγο στυλ.στα 300 ευρουλακια με Zelda μαζί το έχω ήδη τσιμπήσει!!!πάρτε χαμπάρι κάτι!!τα γραφικά είναι το τελευταίο πράγμα για έναν αληθινό gamer

Καλά οι σκληροί gamers θα κάτσουν να παίξουν κονσόλες.κατά την γνώμη μου όταν κάποιος έχει υπολογιστή οι κονσόλες τέτοιου τύπου του είναι άχρηστες.το WiiU παρουσίαζει κάτι καινοτόμο για να αλλάξουν λίγο στυλ.στα 300 ευρουλακια με Zelda μαζί το έχω ήδη τσιμπήσει!!!πάρτε χαμπάρι κάτι!!τα γραφικά είναι το τελευταίο πράγμα για έναν αληθινό gamer

• Like 1
Δημοσ.

εγω ενα φεγγαρι οταν ειχα παρει το wiiu ξεκινησα το zombie u και το αφησα... εχθες ειπα να το τελειωσω ..... το donkey θα τερματισω μια το dkc returns και μετα το καινουργιο...

• Like 1
Δημοσ.

Ως γνωστον τα digital downloads "παντρευονται" με την κονσολα και οχι με τον λογαριασμο χρηστη (αν κανω λαθος διορθωστε με)

Εχω τις εξης αποριες:

1. Σε περιπτωση που θελει καποιος να κατεβασει ας πουμε το Zelda (digital download) και δεν εχει χωρο στον εσωτερικο "σκληρο" του Wii U τοτε μπορει να το κατεβασει σε εξωτερικο σκληρο;

2. Και εαν υποθεσουμε οτι ο εξωτερικος σκληρος αυτος χαλασει τοτε το παιχνιδι χαθηκε; η μπορει να το ξανακατεβασει σε αλλον σκληρο;

3. Επισης κατα μεσο ορο τι χωρο πιανουν τα υποχρεωτικα install data των παιχνιδιων (εαν υφισταται κατι τετοιο)

4. Τo 8GB εχει τεραστια διαφορα απο το 32 οσον αφορα το περιεχομενο; Γεμιζει ευκολα; 

Δημοσ.

Ως γνωστον τα digital downloads "παντρευονται" με την κονσολα και οχι με τον λογαριασμο χρηστη (αν κανω λαθος διορθωστε με)

Εχω τις εξης αποριες:

1. Σε περιπτωση που θελει καποιος να κατεβασει ας πουμε το Zelda (digital download) και δεν εχει χωρο στον εσωτερικο "σκληρο" του Wii U τοτε μπορει να το κατεβασει σε εξωτερικο σκληρο;

Ναι , μπορει σε εναν οποιοδηποτε εξωτερικο δισκο, ακομα και φλασακι(αλλα δεν συνισταται) , με το μονο κακο οτι το κανει δικο του partition aka Apple)

2. Και εαν υποθεσουμε οτι ο εξωτερικος σκληρος αυτος χαλασει τοτε το παιχνιδι χαθηκε; η μπορει να το ξανακατεβασει σε αλλον σκληρο;

Μπορεις να το ξανακατεβασεις 100% σε οποιον αλλο θες. Οπως και στο 1, εβαλα στικακι πραγμα απαραδεκτο και το μετανιωσα και το ξανακατεβασα σε δισκο.

3. Επισης κατα μεσο ορο τι χωρο πιανουν τα υποχρεωτικα install data των παιχνιδιων (εαν υφισταται κατι τετοιο)

συνηθως απο 1gb (αναλογα την πλατφορμα και το ειδος πραγμα που το ξες ηδη) εως και 10gb που ετυχε σε μενα μεχρι στιγμης...

4. Τo 8GB εχει τεραστια διαφορα απο το 32 οσον αφορα το περιεχομενο; Γεμιζει ευκολα; 

Αν αγαπας το digital download /complilation ναι τα 8gb ειναι λιγα αλλα και ποιος δεν εχει καβατζα να δισκο να κοτσαρει εστω και εξωτερικο αγοραζοντας μια θηκη.  Τα 32gb δεν γεμιζουν ευκολα εφοσον εχεις retail. Ta 32gb συνηθως σου διναν καλυτερο συνδιασμο πακετου(pro controller κλπ ).

Ελπιζω να σε καλυψα

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με τα υποχρεωτικά install data,τα παιχνίδια δε θέλουν install όπως πχ στο PS4 κτλ.

Χώρο στο σκληρό τρώνε μονάχα αν κατεβάσεις κανά DLC.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παιδες.

Το partition του εξωτερικου που δεσμευει δεν με απασχολει. Περισσοτερο με απασχολει το αν θα κρεμονται καλωδια :)

Επειδη ο δισκος θα ειναι εντελως dedicated γινεται ολος ο 250αρης η παραπανω να μπει επανω με dedicated partition εντελως;

Μιλωντας για υποχρεωτικα install data ισως δεν ημουν σαφης εγω. Δεν εννοω τα digital downloads αλλα αυτα που ειναι retail σε δισκακι.

Παραδειγμα αν το Zombi U η το Μαριο 3D κανουν υποχρεωτικο installation αν τα παιζεις απο δισκακι;

• Like 2
Δημοσ.

Παραδειγμα αν το Zombi U η το Μαριο 3D κανουν υποχρεωτικο installation αν τα παιζεις απο δισκακι;

απ'οτι γνωριζω οχι.Με το mario 3d world που εχω δηλαδη δεν κανει install τιποτα.Βαζεις δισκακι και παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...