Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το έχω σπάσει , αλλα η λογική λέει πως ναι. Αν έπαιζε και με τα controls του pad και όχι με το wiimote θα ήταν (και) το υπέρτατο emu-machine.

Τελικά μερικές φορές στο ιντερνέτ αρκεί ένα γκουγκλάρισμα!

http://youtu.be/YtgDOYB9EMY

Οκ, παίζουν GC games, αλλά δεν υποστηρίζεται το pad για το χειρισμό δυστυχώς. Και απ' ότι διαβάζω δεν υποστηρίζεται γενικώς ο χειρισμός με το τάμπλετ ούτε στα Wii games. Ξενέρωσα. :/

• Like 2
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι γι'αυτό το πήρα (μεταχειρισμένο!).

Επίσης είναι η limmited edition που έχει και ένα CD μέσα. Χωρίς να ξέρω. Μάλλον είναι αυτο που έχει μαζί με το wii-mote.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν κάποιος απο εδω μέσα πρέπει να με αναλάβει και να μου κρατάει τα χέρια. 

Πήγα σήμερα public μπας και πάρω (και καλά) το Tekken (για κανα διπλό) γιατι το έχει προσφορά. Οχι μόνο το πήρα αλλά πήρε το μάτι μου καθώς πέρναγα απο τα μεταχειρισμένα το skyward sword στα 15 ευρω. Ε δεν άντεξα το τσίμπησα και αυτό. Αν και θα πάει για αρκετα πιο μετα.

Τα γατάκια Typhonios και Vag να προσεύχονται να μη βάλω ασύρματο internet :P έχουν να γίνουν μάχες!

Για ψήσου να σε δω τι φτουράς :) Λέει τρελά το TEKKEN για match.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά μερικές φορές στο ιντερνέτ αρκεί ένα γκουγκλάρισμα!

http://youtu.be/YtgDOYB9EMY

Οκ, παίζουν GC games, αλλά δεν υποστηρίζεται το pad για το χειρισμό δυστυχώς. Και απ' ότι διαβάζω δεν υποστηρίζεται γενικώς ο χειρισμός με το τάμπλετ ούτε στα Wii games. Ξενέρωσα. :/

Ευελπιστώ σε κάποιο mod που να κάνει τα emu να παίζουν με τα controls του pad... Τότε μόνο θα μπώ στον κόπο να το σπάσω.

• Like 1
Δημοσ.

εγω το χα δει αυτο αλλα βαριομουν και συγχρονως φοβομουν να το κανω στο wiiu μιας και εχω και wii.. αλλα με το που ειδα το GC κομματι του , τελειωσε τωρα ξεκινησα διαβασμα για να το κανω...

• Like 1
Δημοσ.

Vag το νου σου γιατι έχω την εντύπωση οτι θές και το cd του gc παιχνιδιού. Δεν είμαι σίγουρος αλλα ψάξε το πρώτα. Φυσικά ενημέρωσέ μας μετά :)

Θέλω να παίξω την τριλογία Metroid Prime και δεν μπορώ. Την τριλογία για το Wii δεν μπορω να τη βρώ πουθενά! Θα εμπιστευθώ τη Nintendo. Μεσα στο 14 θα έχει όλη την τριλογία στο VC :P

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα το vWii το ετοιμασα. γεμισα 100gb και κατεβαζω covers τωρα. τουλαχιστον εχω ολα τα wii και στο wiiu... :D για GC θα ασχοληθω σε λιγακι.αλλα να ενας ακομα σοβαρος λογος που σκιζει η κονσολα....ετσι να τρολλαρω και λιγο...

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα το vWii το ετοιμασα. γεμισα 100gb και κατεβαζω covers τωρα. τουλαχιστον εχω ολα τα wii και στο wiiu... :D για GC θα ασχοληθω σε λιγακι.αλλα να ενας ακομα σοβαρος λογος που σκιζει η κονσολα....ετσι να τρολλαρω και λιγο...

Οποτε μπορεσεις επειδη καιγομαι κ εγω αν μπορεις δωσε κ σε μας την διαδικασια που εχεις βρει απο το μηδεν γιατι μολις ενθουσιαστικα με αυτα που μπορουν να γινουν κ δεν ηξερα.

Οτι θες δωσε youtube links,how to κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έκανα τρελή ανακάλυψη. 

Έχετε παίξει καθόλου multiplayer zombie u??

Είναι τρελό παιχνιδάκι. Φοβερό και πολύ έξυπνη ιδέα για διπλό.

Όσοι έχετε το παιχνίδι απο αύριο τηλέφωνο το φιλαράκι σας και Zombie u. Θα περάσετε καλά πιστέψτε με. Δεν είναι .ότι κι ότι 2πλό! :D

Έχει 2 modes. Αυτο με τις σημαίες είναι το ωραίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...