Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου ηρθε φλασια για το zelda αν βγει μια μερα στο wii u...να ειναι majoras mask 2 δηλαδη..τι γινεται αν ο γκανον βρει τη μασκα η αν ηταν αυτος που την εφτιαξε..κατι τετοιο!! κυριοι της νιντεντο να με προσλαβετε να σας γραψω και το σεναριο!!

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ για το off topic, αλλα επειδη ο φιλος παραπανω αναφερει το Metroid: Other M και τυχαινει να το παιζω τις τελευταιες μερες, γιατι ειναι τοσο παρεξηγημενο game στους nintendo fans? Μου αρεσει η διαφορετικη προσεγγιση που εχει και το γιαπονεζικο style στο gameplay.

Περιμενω πως και πως metroid για U, με την καλυτερη χρηση του gamepad

• Like 3
Δημοσ.

Παίζω λίγο scribblenauts αυτές τις μέρες. Αν εξαιρέσεις οτι πρέπει να παίζεις 90% στο tablet και "χάνεις" την οθόνη, το game μπορεί να γίνει εντελώς παρανοικό.

ΟΚ παιδικό σε μεγάλο βαθμό αλλα το βλέπω σαν challenge στη φαντασία όταν ο enormous fire stork μεταφέρει τον happy tiny baby kthulu στον προορισμό του. Γενικά με προκαλεί να βρώ τον πιο ηλίιθο τρόπο σκέψης.. και αυτό είναι καλό :P

• Like 2
Δημοσ.

Φαίνεται εξαιρετικό! Για το 2015 σωστά?

Επίσης εάν έχετε παίξει το Zombi U....έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να πάω στη Εκκλησία του St. Patrick για να σώσω ένα κορίτσι...αλλά όταν κάνω hacking door δεν μου ανοίγει η πόρτα.............................Διάβασα ότι είναι bug και ίσως να το αρχίσω από την αρχή ΞΑΝΑ (κάτι που δεν παίζει να το κάνω)...ξέρετε κάτι εσείς ρε παίδες ή να ανοίξω ticket support στην ΡΗΜΑΔΑ την Ubisoft?

Δημοσ.

Φαίνεται εξαιρετικό! Για το 2015 σωστά?

Επίσης εάν έχετε παίξει το Zombi U....έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να πάω στη Εκκλησία του St. Patrick για να σώσω ένα κορίτσι...αλλά όταν κάνω hacking door δεν μου ανοίγει η πόρτα.............................Διάβασα ότι είναι bug και ίσως να το αρχίσω από την αρχή ΞΑΝΑ (κάτι που δεν παίζει να το κάνω)...ξέρετε κάτι εσείς ρε παίδες ή να ανοίξω ticket support στην ΡΗΜΑΔΑ την Ubisoft?

Too scary για μένα! Τον πέτυχε τον σκοπό του το παιχνιδάκι και με έκανε να μην το παίξω. Αυτός είναι και ο λόγος που το μετάνιωσα που πήρα το zombie u pack αν και μου εμεινε το pro controler. Πέθανα κιόλας κάμποσες φορές και έπρεπε να σκοτώνω πάλι τον zombie εαυτό μου για να πάρω το τσαντικό και δε την άντεξα τόση πίεση :P

Πήρα Nintendo για γίνω πάλι παιδί. Τα κατάφερε λοιπόν και η Nintendo να με κάνει να τρομάζω και να διασκεδάζω σαν παιδάκι :D

Αρα λοιπόν εγώ εγκρίνω, πετυχημένος horor τίτλος  :ph34r:

Πάντως ισχύει για τα bugs το έχω ακούσει. Περίμενα πάντως με το update που εχει βγει οτι το διόρθωσαν. Μάλλον όχι.

Απ' ότι έχω διαβάσει γενικά για τα bugs του zombie u, ναι πρέπει να ξεκινήσεις απο την αρχη. Για το συγκεκριμένο bug δεν ξέρω.

Για το Other M δεν ξέρω γιατί το κατηγορούν. Ωραίο μου φαίνεται. Νομίζω πως οι fan του Metroid δεν ξετρελάθηκαν γιατι μάλλον ξέφυγε απο τα συνηθισμένα. Χαζό το βρίσκω αυτό. Μου φαίνεται είναι καλό να πειραματίζονται οι εταιρίες. Όπως για παράδειγμα το MGS Revengence. Ήταν ένα ευχάριστο διάλυμα στο francise ;)

υ.γ. Sonic Boom με τρέλα!!

• Like 1
Δημοσ.

Too scary για μένα! Τον πέτυχε τον σκοπό του το παιχνιδάκι και με έκανε να μην το παίξω. Αυτός είναι και ο λόγος που το μετάνιωσα που πήρα το zombie u pack αν και μου εμεινε το pro controler. Πέθανα κιόλας κάμποσες φορές και έπρεπε να σκοτώνω πάλι τον zombie εαυτό μου για να πάρω το τσαντικό και δε την άντεξα τόση πίεση :P

Πήρα Nintendo για γίνω πάλι παιδί. Τα κατάφερε λοιπόν και η Nintendo να με κάνει να τρομάζω και να διασκεδάζω σαν παιδάκι :D

Αρα λοιπόν εγώ εγκρίνω, πετυχημένος horor τίτλος  :ph34r:

Πάντως ισχύει για τα bugs το έχω ακούσει. Περίμενα πάντως με το update που εχει βγει οτι το διόρθωσαν. Μάλλον όχι.

Απ' ότι έχω διαβάσει γενικά για τα bugs του zombie u, ναι πρέπει να ξεκινήσεις απο την αρχη. Για το συγκεκριμένο bug δεν ξέρω.

Για το Other M δεν ξέρω γιατί το κατηγορούν. Ωραίο μου φαίνεται. Νομίζω πως οι fan του Metroid δεν ξετρελάθηκαν γιατι μάλλον ξέφυγε απο τα συνηθισμένα. Χαζό το βρίσκω αυτό. Μου φαίνεται είναι καλό να πειραματίζονται οι εταιρίες. Όπως για παράδειγμα το MGS Revengence. Ήταν ένα ευχάριστο διάλυμα στο francise ;)

υ.γ. Sonic Boom με τρέλα!!

Οκ! Τελικά όλα εντάξει, έκανα απλά restart το game και όλα μια χαρα! Ναι, το Zombi U είναι ένα από τα καλύτερα zombie games που έχω παίξει. Εάν είχαν προσέξει ΛΙΓΟ τα γραφικά θα μιλάγαμε για φαινόμενο. ΤΟ συνιστώ σε όσους δεν το έχουν btw. Το τελειώνω και μετά με τα μούτρα στο expansion του Assassins Creed 3 και καπάκι Donkey Kong...βλέπω να λιώνω

• Like 3
Δημοσ.

Σορρυ για το off topic, αλλα επειδη ο φιλος παραπανω αναφερει το Metroid: Other M και τυχαινει να το παιζω τις τελευταιες μερες, γιατι ειναι τοσο παρεξηγημενο game στους nintendo fans? Μου αρεσει η διαφορετικη προσεγγιση που εχει και το γιαπονεζικο style στο gameplay.

Περιμενω πως και πως metroid για U, με την καλυτερη χρηση του gamepad

Μπορει να ειμαι απο τους λιγους, αλλα προσωπικα ξετρελαθηκα. Σιγουρα δεν ξεπερναει σε καμια περιπτωση τα Prime(ειδικα το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ πρωτο), αλλα αυτη η αλλαγη - υπερβολη εμενα μου αρεσε.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Λύστε μου μια απορία πλοκς.

Το Wii U στριμάρει Wii games στο τάμπλετ απ' όσο ξέρω, σωστά; Άρα μπορεί να στριμάρει και από το Homebrew Channel του Wii; Συνεπώς μπορεί να στριμάρει και GC games από το Homebrew Channel του Wii στην ταμπλέτα;

Δημοσ.

Λοιπόν κάποιος απο εδω μέσα πρέπει να με αναλάβει και να μου κρατάει τα χέρια. 

Πήγα σήμερα public μπας και πάρω (και καλά) το Tekken (για κανα διπλό) γιατι το έχει προσφορά. Οχι μόνο το πήρα αλλά πήρε το μάτι μου καθώς πέρναγα απο τα μεταχειρισμένα το skyward sword στα 15 ευρω. Ε δεν άντεξα το τσίμπησα και αυτό. Αν και θα πάει για αρκετα πιο μετα.

Τα γατάκια Typhonios και Vag να προσεύχονται να μη βάλω ασύρματο internet :P έχουν να γίνουν μάχες!

• Like 1
Δημοσ.

Skyward Sword στα 15 ευρω??? Τζαμπα το πηρες. Το συγκεκριμενο παιχνιδι μονο θα ανεβαινει οσο παει. Αυτα ειναι τα καλα με τους αμπαλους της Ελλαδας. Θα βρισκουμε τετοια παιχνιδια σε τετοιες τιμες. Προσωπικα ψαχνω την εκδοση μαζι με το wii-mote (μιας και χρειαζομαι ενα) οποτε ας το συνδιασω να παρω και το παιχνιδι και remote σε μια τιμη. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...