kajwbtfe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εχω παραγγειλει και εγω απο Γερμανο ενα Wii U(δεν αντεξα)και το περιμενω απο αυριο μεχρι Παρασκευη ηθελα να ρωτησω αν το update xπου χρειαζεται την πρωτη φορα ειναι μεγαλο και αν το premium πακετο εχει και χειριστηριο μεσα πλην της ταμπλετας.
pigos23 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 χειριστηριο ποτε δεν ειχε η premium εκδοση Update δεν χρειαζετε...
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 χειριστηριο ποτε δεν ειχε η premium εκδοση Update δεν χρειαζετε... ??? Δεν είχε pro controller μέσα? Η έκδοση του Zombie U, είχε σίγουρα. Update, no? Πώς? Αφού αρκετά πράγματα (youtube, πχ), απλά αρνούνται να λειτουργήσουν.
vag.patrick Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) η premium με το zombieu ειχε κανονικα. Ρε σεις εχει κανεις θεμα με το surround setting στο wiiu? εχω smart tv samsung και δε παιζει το surround σωστα.... Υ.γ : Pvag85 vs HadesGr : 2-1 @ Tekken Tag Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2014 από vag.patrick 2
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω samsung εχω και το παιζει σωστα κανονικοτατα. Με τι εισαι συνδεμενος? Απευθειας στην τηλεοραση ή εισαι με κανενα ενισχυτη και ηχοσυστημα?
vag.patrick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 με hdmi απευθειας..απ οτι διαβασα σε ξενο site παιζει θεμα με το AC3 & 4 το γυριζεις απο surround / stereo και παιζει κανονικα. οπως και εγινε... αλλα παρατηρησα οτι και μεσα απο το sample που εχει στις ρυθμισεις το surround το χανει η τηλεορασει σε ενα σημειο... δε ξερω γιατι , ενω σε bluray player και αλλες συσκευες παιζει κανονικα...τι να πω ... 1
Typhonios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 η premium με το zombieu ειχε κανονικα. Ρε σεις εχει κανεις θεμα με το surround setting στο wiiu? εχω smart tv samsung και δε παιζει το surround σωστα.... Υ.γ : Pvag85 vs HadesGr : 2-1 @ Tekken Tag Χμμμ...κανένα θέμα με το Surround και έχω κι εγώ Smart TV Samsung...ρε είσαι αρκετά καλός στο Τekken...για πάμε ένα match αύριο το βράδυ!
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Χμμμ δεν εχω σχεση με τα AC οποτε δεν μπορω να σου πω κατι. Στα παιχνιδια του Wii ομως και του WiiU παιζει νορμαλ και χωρις προβληματα απο αυτα που εχω. Υποθετω λοιπον οτι ειναι συγκεκριμενα τα AC που εχουν αυτο το προβλημα.
vag.patrick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ρε μη με κανετε τετοια.... να παρει , δε νομιζω να ναι η οθονη..... typhonios εσυ στο τεκκεν το δοκιμασες?βασικα οταν μπορειτε καντε ενα τσεκ και ακουστε τα samples απο στερεο και μετα απο surround...θα καταλαβετε τι εννοω (μαλλον) εκτος και αν δεν εχει διαφορα που τοτε κατι εχω εγω.. :S
neratzojuice Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μπήκα σήμερα ιντερνετ με το wii u να τσεκάρω το eshop του wii και θέλω να σας κάνω μία ερώτηση. Θέλω να πάρω το street gangs και δεν γράφει πόσο κάνει. Γράφει κάτι points. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακριβώς είναι αυτα τα points. Επίσης vag τι καλιτέχνεις είσαι ρε φίλε; Όπως και klainmaingr 1
vag.patrick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 τα points μετονομαζονται σε ευρω. δε θυμαμαι τι παιζει ακριβως.. μπορεις να βρεις στο ιντερνετ ποσοι ποντοι ειναι αναλογα σε ευρω, εγω πηρα κατι απο το nintendo club uk που εκανα registration και τους εχω και καθονται.... καλλιτεχνης εννοεις για τα messages στο miiverse?
neratzojuice Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Όντως το σκότωσα και ναι για το miiverse λέω. Ενα κωδικό που δίνουν με τα παιχνίδια για το nintendo club δεν μπορούμε να τον κάνουμε τίποτα?
vag.patrick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ορθογραφια και φαφαρια..σιγα .... Κανε register τα παιχνιδια που εχεις και παρε καρτες με ποντους απο το νιντεντο κλαμπ...εγω ετσι εκανα γιατι κατι αλλο δε μπορουσα να απαρω...
neratzojuice Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μα στο nintendo club δεν έχει την Ελλάδα. Πρωτη επιλογή με το που μπαίνεις στο site είναι να επιλέξεις χώρα. Μήπως εννοείς μέσω του Wii U να κάνω κάτι?
vag.patrick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 οχι..στο αγγλικο θα κανεις λογαριασμο για να εκμεταλλευτεις αυτο που αγορασες..το μονο που αξιζει ειναι η ποντοι για το shop του wii.τα αλλα κατι κουκλακια και τετοια μονο αγγλια παραδιδονται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα