neratzojuice Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 και απορούσα τι διάβολο είναι αυτό! Καλα εγω που δεν είχα Wii με βλέπώ να το κάνω 1η κονσόλα . Μονο Zelda το τελευταίο διάστημα. Τρελό κόλλημα. Μετα ακολουθεί 3D world που μάλλον θα πάει παράλληλα με Zelda γιατι δε το βλέπω να τελειώνει σύντομα. Μετα Metroid και απο μήνα λογικά 101 μαζί με ένα Zelda ή SS ή WW. Αν έχω τελειώσει με τα προαναφερθέντα φυσικά. 1
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ είμαι για να ξαναξεκινήσω για πολλοστή φορά το Α link to the past στο VC soonish όταν τελειώσει το Super mario 3d world. Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο απο παιχνίδια till now. Δε προλαβαίνωωωωωω. Και είναι και μεγάλα τα άτιμα δεν είναι άντε κάτσε 6-7 ώρες να τελειώσεις ένα campaign και πάρε το next... Θα έλεγα πάνε πρώτα Skyward sword γιατί το gap στα γραφικά με το wind waker (λόγω ανάλυσης) είναι πολύ μεγάλο. 1
neratzojuice Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω τέτοια θέματα με τα γραφικά σε francise που μου αρέσουν. Γενικά όμως αν είναι κάτι το οποίο δεν το ξέρω και πάω να πιάσω πρώτη επαφή με αυτό ε δε θα παίξω του ps1 game. Πάντως του NES/SNES game δε θα καθόμουν να σπάσω το κεφάλι μου για να το τερματίσω και ας είναι απο τα αγαπημένα μου fancise. Πρόσφατα μάλιστα έπαιξα ένα παιχνιδάκι (street gangs) του nes που κυριολεκτικά το έλιωνα μικρός. Ε δεν άντεξα πάνω απο μισάωρο. Για παράδειγμα το link to the past που θα παίξεις σίγουρα θα το τερματιζα με καμια βοήθεια απο youtube. Μη μπερδεύεστε δεν είμαι τόσο αρχαιολογία όσο το nes απλά οι γονείς μου μου πήραν nes αντι για snes που κυκλοφορούσε τότε για να ζηλεύω 1
telegamesvg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Θα έλεγα πάνε πρώτα Skyward sword γιατί το gap στα γραφικά με το wind waker (λόγω ανάλυσης) είναι πολύ μεγάλο. Παιζω SS αυτη την περιοδο , μιας και δεν το ειχα παιξει οταν βγηκε στο Wii. Aνετα την παιρνει την Nintendo να επανακυκλοφορησει σε HD remake π.χ ολα τα Zelda οπως εκανε με το WW , σε λογικοτερη ομως τιμη αυτη τη φορα. Ειναι ολα παιχνιδαρες και αν γινουν σε High Definition, φαινονται σαν καινουρια !! 1
NickTG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως του NES/SNES game δε θα καθόμουν να σπάσω το κεφάλι μου για να το τερματίσω και ας είναι απο τα αγαπημένα μου fancise. Πολλά παιχνίδια του SNES θα μπορούσαν άνετα να βγουν τώρα σαν καινούρια και να σαρώσουν στα reviews. Κρίμα να τα χάσεις. 1
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Παιζω SS αυτη την περιοδο , μιας και δεν το ειχα παιξει οταν βγηκε στο Wii. Aνετα την παιρνει την Nintendo να επανακυκλοφορησει σε HD remake π.χ ολα τα Zelda οπως εκανε με το WW , σε λογικοτερη ομως τιμη αυτη τη φορα. Ειναι ολα παιχνιδαρες και αν γινουν σε High Definition, φαινονται σαν καινουρια !! +1000 Εγώ έχω πεί μόνο hd remake να κάνει 10-20 wii τίτλους θα βαράμε όλοι τα $@# μας στον τοίχο. 1
Typhonios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Παιζω SS αυτη την περιοδο , μιας και δεν το ειχα παιξει οταν βγηκε στο Wii. Aνετα την παιρνει την Nintendo να επανακυκλοφορησει σε HD remake π.χ ολα τα Zelda οπως εκανε με το WW , σε λογικοτερη ομως τιμη αυτη τη φορα. Ειναι ολα παιχνιδαρες και αν γινουν σε High Definition, φαινονται σαν καινουρια !! Το επόμενο Zelda στο Wii U τελικά θα είναι στα χνάρια του SS , εικαστικά πάντα...σκεφτόμουν σήμερα το πρωί τι ΣΚΑΣΜΟ games έχω για το 2014... Donkey Kong ,Mario Kart, Super Smash Bros,Bayonetta 2, X συν όλα τα υπόλοιπα που ΔΕΝ έχω πάρει Pikmin 3, Wonderful 101, Super Mario 3d World!!!!!!!!!!!!....χρόνος μηδέν!
neratzojuice Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ και εγώ με τα λεγόμενά σας. Ορίστε και ένα ελληνικό reveiw του WW απο τους unboxholics Typhonios μπορείς να μας δώσεις κάποια πηγή που να λέει για το Zelda του Wii U. To περίμενα διαφορετικό αλλά, δε με χαλάει και έτσι. Εχω φάει ήδη πολύ μαυρίλα απο τον Link του TP.
gkalas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-vCkwAqzB3g 1
Typhonios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Νέα κονσόλα..αλλά πότε?? http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2014/02/04/there-will-be-a-new-nintendo-console-but-when/?partner=yahootix
panther_512 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Είναι γνωστό ότι η Νιντέντο σχεδιάζει τα νέα σύστηματά της από το καιρό που πρωτοκυκλοφορούν τα προηγούμενα. Και έτσι κάνουν και οι υπόλοιποι. Το κομμάτι της παρουσίασης του Iwata που επέλεξε να αναπτύξει ο αρθρογράφος, πιό πολύ έχει να κάνει με την επιβεβαίωση της Νιντέντο στους μετόχους ότι δεν θα εγκαταλείψουν τη δημιουργία hardware, παρά με οτιδήποτε άλλο. 2
gkalas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια τη νεα τους κονσολα σχεδιαζουν και η ms με τη sony απο τωρα.Μη ψαρωνετε με τετοια δημοσιευματα.Οπως λεει και ο Panther απλα τονισαν οτι δεν εγκαταλειπουν το hw κομματι. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2014 από gkalas 1
Typhonios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ρε μολις ξαπλωσα το λες? σε ειδα στο τεκενκ μπιηκα.πως παιζουμε online μαζι??? Θα κάνω create match σήμερα και εάν σε πετύχω Online σου στέλνω invite μαζί με έναν κωδικό που θα βάλεις για Private match. Simple as that! Δεν κρατηθηκα και το τσίμπησα το Tekken με 15 Ευρώ προσφορά από Public και δεν το μετάνιωσα
pigos23 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σημερα παρελαβα το wiiu μου πισω απ τον γερμανο.Δεν μου δωσανε τελικα καινουρια κονσολα Γυρναω σπιτι την βαζω στο ρευμα κ τρεμωντας το χερι μου χαχα την αναψα κ ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ χαχαχα μονο που δεν αναψαμε καπνογονο στο σπιτι (για να πω την αληθεια μου παντα θα εχω ενα φοβο με τοσα που εχω περασει) Το καλο τουλαχιστον ειναι οτι δεν χρειαστηκε το τεραστιο update οπως η προγουμενη.... Σας ευχαριστω ολους για τα κουραγια κ τις συμβουλες Οσοι με ειχατε πριν ως panosm διαγραψτε το κ καντε με add pls τωρα ως panosm81 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2014 από pigos23 1
vag.patrick Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Θα κάνω create match σήμερα και εάν σε πετύχω Online σου στέλνω invite μαζί με έναν κωδικό που θα βάλεις για Private match. Simple as that! Δεν κρατηθηκα και το τσίμπησα το Tekken με 15 Ευρώ προσφορά από Public και δεν το μετάνιωσα εγω ειμαι μεσα οποτε, κανω update το ac4 οποτε κανε invite.. Σημερα παρελαβα το wiiu μου πισω απ τον γερμανο.Δεν μου δωσανε τελικα καινουρια κονσολα Γυρναω σπιτι την βαζω στο ρευμα κ τρεμωντας το χερι μου χαχα την αναψα κ ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ χαχαχα μονο που δεν αναψαμε καπνογονο στο σπιτι (για να πω την αληθεια μου παντα θα εχω ενα φοβο με τοσα που εχω περασει) Το καλο τουλαχιστον ειναι οτι δεν χρειαστηκε το τεραστιο update οπως η προγουμενη.... Σας ευχαριστω ολους για τα κουραγια κ τις συμβουλες κ ευχομαι να μην ξανα γραψω σε αυτο το topic Οσοι με ειχατε πριν ως panosm διαγραψτε το κ καντε με add pls τωρα ως panosm81 μεγεια και αντε καλο παιχνιδι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα