Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ΥΓ: Κατάφερε να γίνει και το Wii U topic "PC vs consoles". Achievement unlocked! Πρέπει να βγάλει badges το insomnia γι' αυτό το πράγμα χαχα οχι νομιζω οτι ειναι το μονο topic που δεν χωράει fanboyζζζζμους. ουτε προσπαθησε κανεις να πει ποια κονσολα ειναι καλυτερη απο ποια. βασικα ειναι το μονο topic που διαβαζω ωραια πραγματα. εγω το εχω πει και το ξαναλεω μακαρι να ειχαμε και κονσολα Sega
Typhonios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 χαχα οχι νομιζω οτι ειναι το μονο topic που δεν χωράει fanboyζζζζμους. ουτε προσπαθησε κανεις να πει ποια κονσολα ειναι καλυτερη απο πια. βασικα ειναι το μονο topic που διαβαζω ωραια πραγματα. εγω το εχω πει και το ξαναλεω μακαρι να ειχαμε και κονσολα Sega Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί...Sega console...pure f*cking respect!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 την εχω καημό μιας και ημουνα παντα Ν απο εποχη snes & δεν ειχα την χαρα να εχω καμμια της κονσολα
neratzojuice Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μα κάποια πράγματα τα λέμε ξανά και ξανά και αναλωνόμαστε όλη την ώρα. Αμα λοιπον θές 2 κονσόλες: 1) Θα πάς και θα διαλέξεις ποιά exclusives θέλεις: του PC, Sony ή MS?? Εχουν να σου προσφέρουν ακριβώς το ίδιο πράγμα (εκτός αμα παίζεις strategy κλπ του PC) 2) Μετα άμα γουστάρεις Ninty πάς και παίρνεις και ένα Wii U. Ειναι απλά τα πράγματα Αμα δε γουστάρεις πάει στο διάβολο αστο! Μη το πάρεις. Είτε έχεις PC είτε xbox είτε playstation είσαι μια χαρά μη λέμε οτι νά ναι τωρα. Πραγματικά γελάω με όποιον κατηγορεί το Wii U και παρ'όλα αυτά πήρε για 2η κονσόλα π.χ. το 360 μετα το ps3 KAI το ανάποδο. Αμα θέλετε μία κονσόλα το είπαμε και το ξαναείπαμε και το ξαναματαείπαμε. Πατε στο Νο 1 Οσον αφορά το Wii U NAI τα αξίζει τα λεφτά του γιατί όχι μόνο έχεις πρωτοποριακό (αμα δε σας αρέσει τότε, διαφορετικό) χειρισμό-games αλλά έχεις και 15 κονσόλες μέσα σε μία. Virtual console. Επίσης οι τίτλοι τις Nintendo σου προσφέρουν ξεκάθαρα περισσότερες ώρες gameplay. Πειτε με fanboy κολλημένο αλλα τουλάχιστον εγώ μετά απο κάποια χρόνια θα τσιμπήσω και ένα ps4 και θα ξέρω για πιο λογο το πήρα όπως και το Wii U. Και ΌΧΙ δε θα πάω στο thread του xbox να αρχίσω να λέω για το hardware του κλπ κλπ μειονεκτήματα του. Θα έλεγα κρίμα που δεν έχω την πολυτέλεια να έχω και 3η κονσόλα για τον τάδε τίτλο. Γιατι? Γιατι είδα τι είχε η αγορά στα games... ΩΠ μου αρέσει αυτό και αυτο.. τα πηρα.. τελείωσε.. έκανα την επιλογή μου με βάση την τσέπη μου και τα γούστα μου. Όλοι ξέρουμε τα αρνητικά/θετικά κάθε εταιρίας πόσο μάλλον τα αρνητικά του Wii U. Δε γίνεται άλλωστε να μην τα ξέρουμε τα αρνητικά του Wii U. Φούντωσα Achievement unlocked! Τεσπα τουλάχιστον τη δευτερη θέση ως οικιακή κονσόλα δεν μπορεί να της την πάρει καμία άλλη εταιρία. Όποιος μετα το ps4-xbox one πάει και πάρει xbox one-ps4 δε θα έπρεπε να ασχολείται καν με το thread του Wii U γιατι πολύ απλά δε του αρέσoυν τα games της Nintendo. Simple. 8
vag.patrick Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 typhonios θυμησε μου ποιο ειναι το nintendo id σου, για ΜΗ3 δλδ... νερατζο ολα καλα ρε φιλε, τα παμε πολλες φορες μην αναλωνεσαι τσαμπα, η νιντεντο παρα τα λεγομενα της αρχικα που ειναι καθαρα λογοι μαρκετινγκ οτι θα παει και στο γενικοτερο συνολο των gamers , δε παυει να ναι μοναδικη σε αυτο που κανει και ωρες ωρες δειχνει οτι δεν καταλαβαινει ουτε η ιδια ποια ειναι...τεσπα ολα good λεφτα να χουμε να ξοδευουμε και πρωτα απ ολα υγεια να λιωνουμε 1
Typhonios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 typhonios θυμησε μου ποιο ειναι το nintendo id σου, για ΜΗ3 δλδ... νερατζο ολα καλα ρε φιλε, τα παμε πολλες φορες μην αναλωνεσαι τσαμπα, η νιντεντο παρα τα λεγομενα της αρχικα που ειναι καθαρα λογοι μαρκετινγκ οτι θα παει και στο γενικοτερο συνολο των gamers , δε παυει να ναι μοναδικη σε αυτο που κανει και ωρες ωρες δειχνει οτι δεν καταλαβαινει ουτε η ιδια ποια ειναι...τεσπα ολα good λεφτα να χουμε να ξοδευουμε και πρωτα απ ολα υγεια να λιωνουμε Με έχεις κάνει ήδη add : HadesGR, για πες μέχρι τώρα εμπειρία? Δεν τα σπάει το game? Εθισμός τρελός όμως
neratzojuice Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Η πλάκα είναι οτι το άμυρο το Wii U έχει μόνο ένα thread. Ούτε στα Vs consoles δε το έχουνε χαχαχα. Γιατι δεν είναι next gen! Ρε μάγκες φτιάξτε ένα thread "Why you should NOT buy a Wii U" να εκτονωθεί εκεί μέσα ο κόσμος να μπορούμε και εμείς εδώ να μιλάμε free. edit: ok το σταματάω! 1
vag.patrick Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Με έχεις κάνει ήδη add : HadesGR, για πες μέχρι τώρα εμπειρία? Δεν τα σπάει το game? Εθισμός τρελός όμως κοιτα σαν παιχνιδι ειναι ωραιο σιγουρο.. εγω απλα καταστραφηκα, εκαψα και ελιωσα το μυαλο μου η οπως αλλιως θες πεστο και αλλαξα πολη , πηγα και πηρα ενα quest , να την βγαλω καθαρος λεει σε 50 minutes.. και βαρουσα κανα 20λεπτο μια γαμι*λα αρκουδα να πουμε....σου λεω καταστραφηκα....το σταματησα γιατι δεν επιασα το νοημα... 1
telegamesvg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Tα πραγματα ειναι απλα .. Αν καποιον τον ενδιαφερουν τα games και ειδικα οι αποκλειστικοτητες,η κονσολα με τις περισσοτερες αυτη τη στιγμη ειναι το Wii U η οποια ερχεται πλεον σε καταπληκτικη τιμη και οπως ειπε και καποιος αλλος φιλος προηγουμενως ειναι πολλες κονσολες σε μια.(ΝES, SNES, Gamecube, Wii , DS κ.λ.π) Δεν μπορω να καταλαβω τελικα τι θελουμε , πανομοιοτυπα σε χαρακτηριστικα μηχανηματα για να γινει η δουλεια των developers ποιο ευκολη ? Τοτε "σκοτωνουμε" οποιαδηποτε προσπαθεια καινοτομιας , γιατι η καινοτομια προυποθετει ρισκο . Τοτε ποιος ο λογος για παραπανω απο μια κονσολα , αφου ολες το ιδιο θα ειναι ? 3
Typhonios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 κοιτα σαν παιχνιδι ειναι ωραιο σιγουρο.. εγω απλα καταστραφηκα, εκαψα και ελιωσα το μυαλο μου η οπως αλλιως θες πεστο και αλλαξα πολη , πηγα και πηρα ενα quest , να την βγαλω καθαρος λεει σε 50 minutes.. και βαρουσα κανα 20λεπτο μια γαμι*λα αρκουδα να πουμε....σου λεω καταστραφηκα....το σταματησα γιατι δεν επιασα το νοημα... Eτοιμάσου για co-op να δεις το true power του ΜH3...Περίμενε να σου στείλω κάνα invite, επίσης όσοι έχετε το Tekken για πάμε για λιώσιμο
vag.patrick Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ρε μολις ξαπλωσα το λες? σε ειδα στο τεκενκ μπιηκα.πως παιζουμε online μαζι???
gkalas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 κανείς δεν θ πάρει wii u αν δεν έχει ps4 πρώτα...(μέσος gamer όχι Nintendo fan και ούτε άτομο που του περισσέυουν για 3-4 κονσόλες) Εγω προφανως εχω καποιο προβλημα που εχω wii u χωρις ps4.Το ξαναλεω,το ps4 δεν υπαρχει κανενας λογος να το παρει καποιος αυτη τη στιγμη.Παιχνιδια δεν εχει ποσο μαλλον exclusives.PC και wii u ειναι η καλυτερη επιλογη για καποιον.Εχεις ενα μηχανημα δυναμιτη για τα multiplatforms και ενα μηχανημα με πολυ καλα exclusives.
vag.patrick Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η ουσια ειναι οτιαπο δω και περα με τηνα ρχιτεκτονικη που διαλεξαν για να βολεψουν τους 3rd parties θα αλλαξουν τα πραγματα κατα πολυ.το pc δε θα χει να ζηλεψει τπτ περαν των excl. titles των αλλων δυο.ευω προσωπικα που δεν εχω ιδιαιτερο θεμα και φυσικα τις κονσολες τις γουσταρω ολες. Το ps4. Δε θα με κανει να το παρω ο uncharted 4 κλπ κλπ...500€ για bundle προφανως για εν παιχνιδι οταν ολα τα υπολοιπα τα βρισκω σε αλλες δυο τουλαχιστον πλατφορμες...gkala οπως το λες λιγοιο αναλυτικα, το wiiu αυτη την στιγμη λεει σε σχεση με τις αλλες δυο λογω τιτλων εφοσον εχεις και ενα ps3/360....αλλιως ηδη χανεις πολλα.και φαντασου οτι εγω υποστηριζω νιντυ παρα πολυ, απλα πρεπει να βλεπουμε γενικοτερα και οχι οπως τ βλεπουμε για μας 1
gkalas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εχω και 360 και ps3 και θα πάρω και τις άλλες 2 μεχρι τα Χριστούγεννα. Γενικά παίρνω τα πάντα γιατί δε μπορώ να χανω κανένα παιχνίδι που μου αρέσει. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη αγορά είναι πάντα ως δεύτερη κονσόλα ενα wii u.Αν θες μια μόνο κονσόλα και να παίξεις πολλά παιχνίδια πας και τσιμπάς ενα ps3 ή ενα x360 και είναι άρχοντας. 1
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Για όσους θέλατε νεκρό το pad: "In the short-term, Nintendo will focus on thoroughly enriching the value of the most significant feature of Wii U, the Wii U GamePad." "Offer software titles that are made possible because of the GamePad." http://www.nintendo.co.jp/ir/en/library/events/140130/index.html Full use of NFC λέει. Τi διάολο ρε nintendo γαμώ τη ψυχή. Αυτή η μούτσα το τετραγωνάκι κάτω απο το σταυρό είναι NFC δηλαδή;TIL υπάρχει αντίστοιχο skylanders με pokemon το οποίο λειτουργεί επάνω στο pad.... Επίσης για όσους έχετε όρεξη για διάβασμα το Q&A μετά απο την παρουσίασηhttp://www.nintendo.co.jp/ir/en/library/events/140130qa/index.html Μόνο ένα generic app για smartphonesΕνιαίο OS σε όλες τις συσκευές.Προσπάθεια για ευκολότερη μετάβαση απο τη μία συσκευή στην άλληΗ μείωση τιμής δεν είναι πανάκεια.Εννιαίο ninty account (ξεκινώντας με το nnid τώρα)Συνδυασμός handheld/console.Περισσότερες χρήσεις για το padΣυντηρητική διανομή των IPCasuals->Sales->Third party interest (όπως γίνεται κάπως με το 3ds απο ότι λέει και έγινε με το Wii παλίοτερα)Dedicated hardware and more. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα