Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια games που λέμε οτι παίζουμε/υπάρχουν/θα έρθουν τόσο καιρό δηλάδη, ενώ βγάζετε την κονσόλα useless :P

I don't get it.. Αν δεν είναι στο software το πρόβλημα τότε που είναι...

Και μη πέις πάλι για το υπέροχο tablet. Πραγματικά το πόσο χρηστικό είναι το tablet πέραν του remote gaming για κάποιον που βλέπει streams, δε μπορείς να φανταστείς. Αν είχε και καλή μπαταρία..

τα έχω πει άποιρες φορές, το πρόβλημα είναι value for money, η τιμή και το οτι είναι second console (αν όχι 4th μετά απο main console/pc/handheld) για τον περισσότερο κόσμο,οπότε η τιμή πρέπει να είναι στον πάτο για να πουλήσει ή έστω να μην έχει πρόσφατο ανταγονισμό. κανείς δεν θ πάρει wii u αν δεν έχει ps4 πρώτα...(μέσος gamer όχι Nintendo fan και ούτε άτομο που του περισσέυουν για 3-4 κονσόλες)

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου καλα τα λες, εχει ξαναειπωθει πολλες φορες οτι πολλοι την εχουχε για δευτερη κονσολα.

εγω παιζω στο pc κυριως που πλεον οι τιμες ειναι χώμα με 100+ παιχνιδια σε Steam, Origin &  Uplay.

με εκνευριζουνε αυτοι που λενε οτι ειναι πολλα τα λ7 για την κονσολα,

η κονσολα ειναι σε απιστευτη τιμη για αυτα που προσφερει

και μην ξεχναμε οτι:

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΝΙΝΤΥ EVER!!!!!!!!!!!!!

Απο την αλλη ακουω μαπες και μπαμιες περι διαχρονικης αξιας των παιχνιδιων επειδη δεν πεφτουνε οι τιμες με την καμμια ουτε και μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα οπως στις αλλες 2 εταιριες χωρις να συμπεριλάβω το pc gaming.

ειναι λαθος οι τιμες που εχουνε στα παιχνιδια ας τις ριξουνε να αγορασουμε να βγαλουνε και απο εκει.

(Να πω οτι δεν το εχω παρει ακομα αλλα οταν βγει το DK θα λυγίσω με κανα 60αρι  ευροπουλα λογικα, και δεν ειμαι ουτε Xboχ, PS ή Valve fanboy - GAMER ειμαι και θα ηθελα να παιζω περισοτερα παιχνιδια σε μια εταιρια που ηταν η προσωπική μου στρατα στο gaming)

Δημοσ.

τα έχω πει άποιρες φορές, το πρόβλημα είναι value for money, η τιμή και το οτι είναι second console (αν όχι 4th μετά απο main console/pc/handheld) για τον περισσότερο κόσμο,οπότε η τιμή πρέπει να είναι στον πάτο για να πουλήσει ή έστω να μην έχει πρόσφατο ανταγονισμό. κανείς δεν θ πάρει wii u αν δεν έχει ps4 πρώτα...(μέσος gamer όχι Nintendo fan και ούτε άτομο που του περισσέυουν για 3-4 κονσόλες)

Ο μέσος gamer και ο hardcore gamer καλύτερα να προτιμήσει το PC και ως κονσόλα με διαμάντια exclusives το Wii U.

Αυτο ειναι το μονο σοβαρο προβλημα του tablet. Η μπαταρια. Πρεπει οπως και δηποτε να εχεις πριζα κοντα σου. Περιμενω σε καποια φαση καποια third party σοβαρη εταιρια να βγαλει καποια μεγαλη μπαταρια (οπως αυτες του 3DS) που να κραταει με ανεση 10ωρο. Αφου με 1500Mha κραταει περιπου 4 ωρες τοτε μια μπαταρια 3.5-4κ θα μπορει να κραταει 10ωρο με σχετικη ανεση χωρις να βαλει και πολυ εξτρα βαρος στο tablet. 

Εν το μεταξυ ακομα ουτε απο το σελοφαν δεν εχω βγαλει το W101. Ακομα δεν βρηκα σοβαρο χρονο και διαθεση να το βαλω και να ασχοληθω μαζι του μιας και εχω πολυ μπερδεμενο ωραριο τις τελευταιες μερες. Πιστευω ομως Πεμπτη που εχω το ρεπουδακι μου (αν δεν γινει παλι καμια μαλακια) να το ευχαριστηθω οπως πρεπει. 

Μπορείς να αγοράσεις μπαταρία με τρελή διάρκεια , δες το site της Nortec , επίσης σε είδα live στο ΜΗ3...για να πετσώσουμε κάνα monster παρέα :)

φιλε μου καλα τα λες, εχει ξαναειπωθει πολλες φορες οτι πολλοι την εχουχε για δευτερη κονσολα.

εγω παιζω στο pc κυριως που πλεον οι τιμες ειναι χώμα με 100+ παιχνιδια σε Steam, Origin &  Uplay.

με εκνευριζουνε αυτοι που λενε οτι ειναι πολλα τα λ7 για την κονσολα,

η κονσολα ειναι σε απιστευτη τιμη για αυτα που προσφερει

και μην ξεχναμε οτι:

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΝΙΝΤΥ EVER!!!!!!!!!!!!!

Απο την αλλη ακουω μαπες και μπαμιες περι διαχρονικης αξιας των παιχνιδιων επειδη δεν πεφτουνε οι τιμες με την καμμια ουτε και μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα οπως στις αλλες 2 εταιριες χωρις να συμπεριλάβω το pc gaming.

ειναι λαθος οι τιμες που εχουνε στα παιχνιδια ας τις ριξουνε να αγορασουμε να βγαλουνε και απο εκει.

(Να πω οτι δεν το εχω παρει ακομα αλλα οταν βγει το DK θα λυγίσω με κανα 60αρι  ευροπουλα λογικα, και δεν ειμαι ουτε Xboχ, PS ή Valve fanboy - GAMER ειμαι και θα ηθελα να παιζω περισοτερα παιχνιδια σε μια εταιρια που ηταν η προσωπική μου στρατα στο gaming)

Well said!

• Moderators
Δημοσ.

κανείς δεν θ πάρει wii u αν δεν έχει ps4 πρώτα...(μέσος gamer όχι Nintendo fan και ούτε άτομο που του περισσέυουν για 3-4 κονσόλες)

Υπάρχουν και οι PC gamers. Πιο πιθανό είναι να κοιτάξουν πρώτα προς Nintendo μεριά και μετά προς Sony.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν και οι PC gamers. Πιο πιθανό είναι να κοιτάξουν πρώτα προς Nintendo μεριά και μετά προς Sony.

Titanfall, Evil Within, Dying Light, Dark Souls 2, Call of Duty και άλλα τόσα και περισσότερα...ναι θα τα έχω και στο PC μου...το Mario όμως και το DK όχι. Όμως και η SONY/MS πρόκειται τέλη 2014 και το 2015 να βγάλει διαμάντια , μέχρι τότε δεν βρίσκω λόγο να σκάσεις 500 + Ευρώ για PS4/XONE. Η γνώμη μου πάντα

Δημοσ.

Ο μέσος gamer και ο hardcore gamer καλύτερα να προτιμήσει το PC και ως κονσόλα με διαμάντια exclusives το Wii U.

Αν ο μεσος gamer παιζει πολυ σιγουρα θα παει σε pc (πανω των 15-20 ωρών την εβδομαδα)

1. γιατι οι κονσολες δεν ''φτουρανε'' τοσες ωρες - εχουνε μεινει στα χερια μου 4 κονσολες sony.

2. γιατι εχουνε φθηνα παιχνιδια - αν υπαρχει καποιος που ακομα κατεβαζει πειρατικα με τοσες προσφορες ειναι μαπας.

Δεν το συζυταω για Hardcore / FPS Hunters!!!!!

Δημοσ.

Ελα τωρα με τα PS Slim γελαει ο κοσμος.

Ειδα το Saturn στην υπογραφη σου, αλλη μεγαλη κονσολα που αδικήθηκε απο την ιστορια...

• Moderators
Δημοσ.

Titanfall, Evil Within, Dying Light, Dark Souls 2, Call of Duty και άλλα τόσα και περισσότερα...ναι θα τα έχω και στο PC μου...το Mario όμως και το DK όχι. Όμως και η SONY/MS πρόκειται τέλη 2014 και το 2015 να βγάλει διαμάντια , μέχρι τότε δεν βρίσκω λόγο να σκάσεις 500 + Ευρώ για PS4/XONE. Η γνώμη μου πάντα

Εμ, μην παρεξηγηθώ, PC gamer είμαι πρωτίστως (και μάλιστα είχα προ-παραγγείλει PS4 χωρίς να έχω WiiU, άσχετα με το αν ακύρωσα στην πορεία την προ-παραγγελία) και στη δεδομένη στιγμή διαφωνώ με την αγορά οποιασδήποτε next-gen κονσόλας. Τα PS4/X1 χρειάζονται τίτλους ακόμα, ενώ το πρόβλημα του WiiU δεν είναι η τιμή του.Για μένα το μεγάλο πρόβλημά του είναι ότι δεν μου έχει δείξει ακόμα το πραγματικό potential του. Θέλω να δω 3-4 τίτλους ακόμα για να κρίνω αν αξίζει να το τσιμπήσω ή όχι.

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή οι μοναδικές επιλογές ενός core gamer είναι να παραμείνει σε PC ή/και να πάρει PS3 ή 3DS (εάν δεν έχει ήδη).

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο με το PS3 slim έχω κάνει τέτοια χρήση και ακόμα δουλεύει μια χαρά.

Ενα περιεργο πραγμα οταν περναγε η εγγυηση τα slim παραδίδανε στα χερια μου.

NickTG εσυ που εχεις ας πουμε αρκετες κονσολες δεν σου την δινει οταν σκας τα 2πλα για τα games τις Ν ???

Δημοσ.

Όχι ιδιαίτερα. Γενικά δεν με ενοχλεί να πληρώνω για κανένα παιχνίδι αν αξίζει.

Επίσης μιας και αγοράζω ελάχιστα παιχνίδια με το που βγουν γλυτώνω πολλά από τις άλλες κονσόλες και το PC.

Δημοσ.

δεν νομίζω και εγώ πλέον Pc gamer είμαι πιο πολύ ,χάνει πολλά παιχνίδια ένας που έχει Pc/wii u ,σκέψου στο Pc ακόμα παρακαλάνε για gtav, που να βγούν και uncharted4/mgs etc ,πιο πολύ χαμένος βγαίνεις αν δεν έχεις ps4 παρά wii u σε σχέση με τους συνολικούς τίτλους που θα παίξεις σε όλη τη γενιά (έστω και αν για τα μουλτι είναι 1 χρόνο νωρίτερα απο το Pc.)

Δημοσ.

δεν νομίζω και εγώ πλέον Pc gamer είμαι πιο πολύ ,χάνει πολλά παιχνίδια ένας που έχει Pc/wii u ,σκέψου στο Pc ακόμα παρακαλάνε για gtav, που να βγούν και uncharted4/mgs etc ,πιο πολύ χαμένος βγαίνεις αν δεν έχεις ps4 παρά wii u σε σχέση με τους συνολικούς τίτλους που θα παίξεις σε όλη τη γενιά (έστω και αν για τα μουλτι είναι 1 χρόνο νωρίτερα απο το Pc.)

PC gamer δεν χάνει σε τίποτα, GTA θα παίξω μέσα στο 2014 άλλωστε και θα το αγοράσω φθηνότερα (ήδη το κάνεις pre order στο amazon) Τώρα για το Uncharted κτλπ, ε πρέπει να υπάρχει ένας δύο τίτλοι exclusive για να δικαιλογηθεί η αγορά της κονσόλας (PS4,XONE, Wii U). Άρα τι έχουμε? Καλύτερα γραφικά στο PC, μισή τιμή ο τίτλος μέσω Steam, μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων. Σου έγραψα ένα ΜΙΚΡΟ Δείγμα από τα multiplatform που έχει το PC και άλλα τόσα έρχονται. 500 + Ευρώ για Uncharted, no thanks.

Προτιμώ 250 Ευρώπουλα και να έχω WWHD, Pikmin 3, Zombi U, Donkey Kong , Super Mario 3d και το Titanfall στο PC. Παρά το Titanfall στο ΧΟΝΕ με 30 fps και πετσοκομμένες "προσθήκες".

Δημοσ.

Ελα τωρα με τα PS Slim γελαει ο κοσμος.

Ποιος κόσμος γελάει με τα slim και για τι πράγμα; Να έλεγες για τα πρώτα 360 και ίσως για τα phat ps3 να έλεγα ΟΚ. Μια ζωή σε κονσόλες παίζω κυρίως, με μέσο όρο 20 ώρες τη βδομάδα, η μόνη που μου έχει μείνει στα χέρια ήταν το 360, επειδή το είχα πάρει νωρίς. Αφού μου το άλλαξαν μέσα στο '08 έχει δουλέψει περισσότερο από κάθε άλλη κονσόλα που είχα κι ακόμα κρατάει. Οπως και το PS3 Slim μου από το '09. 

ΥΓ: Κατάφερε να γίνει και το Wii U topic "PC vs consoles". Achievement unlocked! Πρέπει να βγάλει badges το insomnia γι' αυτό το πράγμα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...