Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ιδιο εβγαλε και το newegg... αλλα δε ξερω κατα ποσο στελνει ελλαδα...νερατζο , εχει ξεφυγει εδω και καιρο...δε ξεφυγε τωρα.εγω αφησα λιγο το  wiiu  αν και αυριο παω να παρω το mh3 να παιξω λιγο και απο αυτο....

Για ψήσου για κάνα co-op στο ΜΗ3...με τις βλακείες που ανακοινώνει η Nintendo έχω θολώσει

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ψήσου για κάνα co-op στο ΜΗ3...με τις βλακείες που ανακοινώνει η Nintendo έχω θολώσει

επειδη το ειδα σε προσφορα στο eshop στα 35.00€ θα το τσιμπησω κουτατο στα 39€ αυριο και ξεκιναμε.. μεσα ειμαι να ξες.

κριμα millenium..

• Like 1
Δημοσ.

Πω με έψηνε να το πάρω στα 35 ευρώπουλα. Επειδή όμως ήδη έχω πολύ πράμα και κάθετε οπώς επίσης για να παίξω online mh3, θα χρειαστώ και ένα access point (το αυτό σου μέσα nintendo που δεν έχεις ethernet B) ), θα πάει για αρκετά πιο μετα το παιχνιδάκι αυτό!

Το mario έχει online? ή κανα co op μέσω internet?

Δημοσ.

Δε νομιζω να εχει...αλλα εχει πραμα να παιξεις....θα τοα παρω τωρα που εχω λεφτα το mh3 αλλα παιζω τωρα ni no kuni ρε γμτ..δε μπορεις να το αφησεις αυτο....

Δημοσ.

Πήρε φωτιά σήμερα το Wii U  :-D

Στο Twilight Princess όχι μόνο συνήθισα το χειρισμό που το έλεγα unplayable. Εκλεισα 6ωρο B)

Είναι το πρώτο 3D Zelda που παίζω και παρ'όλο που περίμενα διαφορετική αίσθηση, μπορώ να πώ οτι είναι ZELDA. Σε μεταφέρει στον κόσμο του.

Επόμενοι βασικοί στόχοι λοιπόν Skyward Sword και Wind Waker να ετοιμάζεται και το έδαφος για Zelda U !!

Κατι το οποίο έμαθα σήμερα και με ενθουσίασε είναι οτι το Wii U απο το μενου του Wii μπορεί να μπαίνει στο eshop του Wii. Τέλειο??

Για πείτε μου λοιπόν εκτός απο Nintendo 64 games (νομίζω) τι άλλο extra έχει το eshop του  Wii?

Μα τι κονσόλα αδάμας είναι τούτη? :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ δυστυχώς έχω παίξει μόνο το minish cup οπου μου έχει μείνει μόνο το κουτί γιατι έχασα την κασέτα και το Phantom Hourglass.

Εκτός αν λές τα Zelda των οικιακών κονσολών που είπα είναι το 1ο μου.

Είναι μικρό το Skyword Sword? Γιατι το Twilight μάλλον είναι τεράστιο (περίεργο :P) αφου στις 8 ώρες που είμαι τώρα έπαιξα τον πρώτο σοβαρό αρχηγό  και πήρα την πρώτη μου καρδούλα.

• Like 1
Δημοσ.

Το twilight princess χωρις να κανεις τιποτε αλλο εκτος απο την κεντρικη ιστορια πιανει περιπου 60 ωρες και ναι ειναι το μεγαλυτερο σε διαρκεια Zelda ever. Βαση των λεγομενων ομως και το Skyward Sword δεν παει και πολυ πισω οταν μιλαμε για περιπου 50 ωρες για την κεντρικη ιστορια. 

• Like 2
Δημοσ.

Καταιγισμός απο μηνύματα μου και ζητάω συγνώμη αλλα ΔΕΝ μπορώ!!

Μπορεί και να σας είναι γνωστό αυτό.

Wind Waker HD is a "Test Case" for New Zelda Wii U Title

"[...]  Zelda games take at least three years to complete. At the same time, I’m getting pushed to release them quicker but the users are expecting bigger experiences. [...]"

• Like 1
Δημοσ.

To νέο Zelda Wii U τελικά δεν θα μοιάζει με το Tech Demo που έχουμε δει, έχουν ανακοινώσει ότι εικαστικά θα είναι συνέχεια του Skyward Sword.

Δημοσ.

ένα πολύ ωραίο thread για τα wii u games

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=743320

μια χαρά πλέον το software του wii u για κονσόλα 1 έτους.δεν είναι εκεί το πρόβλημα ,τουλάχιστον για μένα.

Τα ίδια games που λέμε οτι παίζουμε/υπάρχουν/θα έρθουν τόσο καιρό δηλάδη, ενώ βγάζετε την κονσόλα useless :P

I don't get it.. Αν δεν είναι στο software το πρόβλημα τότε που είναι...

Και μη πέις πάλι για το υπέροχο tablet. Πραγματικά το πόσο χρηστικό είναι το tablet πέραν του remote gaming για κάποιον που βλέπει streams, δε μπορείς να φανταστείς. Αν είχε και καλή μπαταρία..

Δημοσ.

Αυτο ειναι το μονο σοβαρο προβλημα του tablet. Η μπαταρια. Πρεπει οπως και δηποτε να εχεις πριζα κοντα σου. Περιμενω σε καποια φαση καποια third party σοβαρη εταιρια να βγαλει καποια μεγαλη μπαταρια (οπως αυτες του 3DS) που να κραταει με ανεση 10ωρο. Αφου με 1500Mha κραταει περιπου 4 ωρες τοτε μια μπαταρια 3.5-4κ θα μπορει να κραταει 10ωρο με σχετικη ανεση χωρις να βαλει και πολυ εξτρα βαρος στο tablet. 

Εν το μεταξυ ακομα ουτε απο το σελοφαν δεν εχω βγαλει το W101. Ακομα δεν βρηκα σοβαρο χρονο και διαθεση να το βαλω και να ασχοληθω μαζι του μιας και εχω πολυ μπερδεμενο ωραριο τις τελευταιες μερες. Πιστευω ομως Πεμπτη που εχω το ρεπουδακι μου (αν δεν γινει παλι καμια μαλακια) να το ευχαριστηθω οπως πρεπει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...