Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτά που διαβάζω εδώ είναι αστεία πραγματικά, "όποιος δεν έχει wii u δεν μπορεί να κρίνει την νιντέντο για τις κινήσεις της" ,όποιος κράζει την κονσόλα είναι Hater της νιντέντο ,η κονσόλα δια μαγείας κάνει 200ε σε προσφορές(κάποιοι μπερδέυουν τα 200ε με τις 220λίρες που μάλλον δεν ξέρουν την διαφορά ευρό λίρας αγγλίας και πετάνε το 200ρικο έτσι σκέτο για να ακούγεται όμορφο,ναι 200 ,τι 200 δραχμές.....). 

πολλοί κράζουν οτι οι xbox fanboys, είναι οι χειρότεροι, άλλοι οτι sony fanboys, όλοι τα ίδια είναι ,δεν βγάζεις συνεννόηση ,τα πιο απλά πράγματα και με facts προσπαθούν να τα αλλάξουν και τα βγάζουν εκτός πραγματικότητας γιατί έτσι τους βολέυει ,για να δεχτούν οτι η αγορά που κάνανε είναι μαμάτη... αν εσάς ή οποιοσδήποτε είναι ευχαριστημένος απο την αγορά του τότε δεν πέφτει λόγος σε τρίτους, πχ άλλος αγοράζει iphone στα 800ε ,είναι λάθος? για μένα ναι ,για το 90% του κόσμου ναι, για τον ίδιο ? όχι.  το ίδιο γίνεται με το wii u ,ο κόσμος έχει μιλήσει με το πορτοφόλι του, δεν την στηρίζει την κονσόλα γιατί δεν βλέπει value και αυτό είναι fact, πετάξτε όσα zombie u/zelda/mario παιχνίδια για value θέλετε, αν δεν ανέβουν οι πωλήσεις σημαίνει οτι η πλειοψηφεία του κόσμου πιστέυει οτι δεν έχει value η αγορά atm για αυτούς.αλλα χωρίς αυτούς η κονσόλα πεθαίνει ,αν δεν έχει πεθάνει ήδη μην τα ξαναλέμε.

• Like 3
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Για το superetroid πραγματικά δεν ξέρω γιατι τον κατηγορείται. Δεν κάνει επαγγελματική δουλειά. Τις απόψεις του λέει απλά. Δεν τις εχει προβάλει ποτέ ως αντικειμενικές. Δείτε βίντεό του και μετα κρίνετε. Btw το GTA V το εχω παρατήσει και λιώνω valkyria chronicles. Όλοι.. ΟΛΟΙ όμως μου λένε "τι μλκιες κάθεσε και παίζεις". Γουστα είναι αυτα :P</p>

<p> </p>

<p>Για τη διαφωνία που έχετε. Αυτο που βλέπω είναι οτι η διαφωνία υπήρξε στην τιμή. Μετα το χώσιμο απο τα "fanboys" είπατε για τα wii fit-apps-παπάτζες που νομίζω οτι όλοι τα κατηγορήσαμε. Επομένως εκεί σας έχασα τελείως.</p>

<p>Πιο λιανά οι μέν λένε είναι φθηνό το Wii U, οι δε απαντάνε με skroutz</p>

<p>Οι μεν απαντάνε ξανα λέγοντας κατηγορείται συνέχεια τη Ν, οι δε απαντάνε <strong>Wii fit-apps κλπ</strong></p>

<p><span style="font-size:14px;">Μα όλοι τα κατηγορήσαμε. </span></p>

<p> </p>

<p>Δεν είδα κάποιον να σχολιάζει αυτά που εμένα με έκαναν και χάρηκα:</p>

<p> </p>

<p>"<span style="color:rgb(70,70,70);font-family:verdana, arial, helvetica, clean, sans-serif;font-size:12.800000190734863px;">Unfortunately, as the current situation of Wii U shows, we have not been able to fully communicate the value of the GamePad [...] </span><span style="color:rgb(70,70,70);font-family:verdana, arial, helvetica, clean, sans-serif;font-size:12.800000190734863px;">In order to do this, it is obvious that. </span><span style="color:rgb(70,70,70);font-family:verdana, arial, helvetica, clean, sans-serif;font-size:12.800000190734863px;"><strong>Our top priority</strong> task this year is to offer software titles that are made possible because of the GamePad."</span></p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Για την τιμή λοιπόν πιστεύω οτι 270 με 300 είναι πολύ καλά. Παιδιά είναι μια παιχνιδομηχανή. Μη ζητάτε παράλογα πράγματα.</p>

<p>Ο καθένας επιλέγει τι θα πάρει. Εχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο με iphone ιστορίες και να κλαίει για ΔΕΗ ΟΤΕ. (δεν κάνω επιθεση σε κανένανα.. αυτό παρατηρώ στην Ελλάδα εδω και κάμποσα χρόνια , στους κύκλους μου τουλάχιστον)</p>

Btw ο βασιλης πλεον δουλευει για την σονυ..

Δημοσ.

μα δεν ειπε κανεις οτι αυτα που γραφεις σκαντζο δεν ισχυουν, απλα μην μιλαμε για ειδος πολυτελειας και την τιμη του.Μας/σας αρεσει η οχι το gaming ειναι πολυτελεια. ειτε απο αγγλια ειτε απο ελλαδα θελει λεφτα για να το παρεις.Η σονυ μας καλομαθε με το plus . να την δω στο ps4 τι θα κανει τωρα. Συμφωνω οτι πολλοι δε το αγοραζουν γιατι δεν εχει καλη τιμη(εμενα δε μ αφορα , το πηρα απο την πρωτη μερα) , ομως δεν μ αρεσει να μιλανε εκ του ασφαλους για το τι ειναι η τι δεν ειναι η κονσολα. ειναι σαν να παω εγω και να λεω οτι μαλακια εχω διαβασει η δει σε φορα , σελιδες με review και youtube και να το παιζω και γνωστης του ps4. Γενικα ρε φιλε εμενα ξες τι με χαλαει?με χαλαει ασχετα τα λαθη της, να βλεπω κοσμο να μη λεει κουβεντα για το ps4 που θα μας δωσει παιχνιδι και το ξαναγραφω κιολας, της προκοπης , τον Μαρτιο..Οχι οτι εχω κατι με την σκονυ για αυτο, ξεφτιλα ειναι αλλα δικαιωμα της. Εγω ηδη ετοιμαζομαι μηπως παω αυριο και παρω και το ps4 , γιατι τωρα εχω λεφτα..Δε μιλαω για εδω μεσα , γενικα μιλαω, δε βλεπω κανεναν να μιλαει για την σονυ που θα κλεισει η κονσολα της 6μηνο και βασιζεται σε multiplatform και μου δινει exclusive το flow...ασε τα killzone sf & knack...επικοινωνουμε??εχεσα εγω το πλανο της για τους επομενους μηνες.Τα ιδια ειναι για ολες τις εταιρειες και κανουν ολοι πανω κατω τα ιδια, το θεμα ειναι οτι μας φαινονται μονο της νιντεντο.

Δημοσ.

αυτά που διαβάζω εδώ είναι αστεία πραγματικά, "όποιος δεν έχει wii u δεν μπορεί να κρίνει την νιντέντο για τις κινήσεις της" ,όποιος κράζει την κονσόλα είναι Hater της νιντέντο ,η κονσόλα δια μαγείας κάνει 200ε σε προσφορές(κάποιοι μπερδέυουν τα 200ε με τις 220λίρες που μάλλον δεν ξέρουν την διαφορά ευρό λίρας αγγλίας και πετάνε το 200ρικο έτσι σκέτο για να ακούγεται όμορφο,ναι 200 ,τι 200 δραχμές.....). 

πολλοί κράζουν οτι οι xbox fanboys, είναι οι χειρότεροι, άλλοι οτι sony fanboys, όλοι τα ίδια είναι ,δεν βγάζεις συνεννόηση ,τα πιο απλά πράγματα και με facts προσπαθούν να τα αλλάξουν και τα βγάζουν εκτός πραγματικότητας γιατί έτσι τους βολέυει ,για να δεχτούν οτι η αγορά που κάνανε είναι μαμάτη... αν εσάς ή οποιοσδήποτε είναι ευχαριστημένος απο την αγορά του τότε δεν πέφτει λόγος σε τρίτους, πχ άλλος αγοράζει iphone στα 800ε ,είναι λάθος? για μένα ναι ,για το 90% του κόσμου ναι, για τον ίδιο ? όχι.  το ίδιο γίνεται με το wii u ,ο κόσμος έχει μιλήσει με το πορτοφόλι του, δεν την στηρίζει την κονσόλα γιατί δεν βλέπει value και αυτό είναι fact, πετάξτε όσα zombie u/zelda/mario παιχνίδια για value θέλετε, αν δεν ανέβουν οι πωλήσεις σημαίνει οτι η πλειοψηφεία του κόσμου πιστέυει οτι δεν έχει value η αγορά atm για αυτούς.αλλα χωρίς αυτούς η κονσόλα πεθαίνει ,αν δεν έχει πεθάνει ήδη μην τα ξαναλέμε.

Βασικα το μηχανημα το ιδιο δεν μπορει να κρινει, οχι την Nintendo και τις κινησεις της. Οι κινησεις της Nintendo ειναι μακρια απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια του χωρου εκει εξω ειτε hardware ειτε software developer. Δεν κολυμπαει μαζι με τους υπολοιπους, πως να το κανουμε τωρα δηλαδη? 

Τωρα για το οσο ο κοσμος και καλα δεν βλεπει value στο συστημα ειναι και λιγο πλασματικο. Καλως ή κακως υπαρχει και το πρακτικο του ζητηματος. Το WiiU δεν διαφερει σε τιποτα απο τις προηγουμενες κονσολες της Nintendo (εκτος του Wii) σε οτι αφορα την δημοτικοτητα και απηχηση που εχει. 

http://www.ign.com/articles/2014/01/29/these-are-nintendos-lifetime-hardware-and-software-numbers

Βλεπεις κατι σε αυτες τις πωλησεις που να μοιαζουν ανα τα χρονια? Οι περισσοτεροι εκει εξω θελουν να μετατρεψουν την Nintendo σε κατι που δεν ειναι (και δεν προκειται να γινει ποτε) και την συγκρινουν παλι με εταιριες που ουδεμια σχεση εχουν ουτε απο αποψη προιοντων αλλα ουτε και απο αποψη πολιτικης και στοχων εταιριας. Παραδειγμα η Sony μας ειχε ζαλησει τον ερωτα με το 3D στο PS3 για να μπορει να πουλαει και 3D τηλεορασεις και εξαρτηματα. Στο PS4 το 3D εγινε γαργαρα τη στιγμη που ως ισχυροτερο μηχανημα θα επρεπε να το δουλεψουν ακομα περισσοτερο. 

Δημοσ.

Αυτο που διαβάζεις εδω μεσα skanjo και σου φαίνεται αστείο είναι απλή λογική. Εγω για μοτοσυκλετες θα μιλησω σοβαρά με κάποιον που έχει οδηγήσει πολλές και έχουν περάσει απο την κατοχή του κάποιες και οχι με εναν που δεν έχει οδηγήσει τη μηχανή και την κράζει ασταμάτητα. Σε καθε τομέα κανείς δε θα έπαιρνε στα σοβαρά κάποιον που κράζει ανελέητα χωρίς να έχει δοκιμάσει. Προτιμώ να μιλάω με αληθινούς gamers και οχι με άτομα που κράζουν ολη την ώρα. Φίλος που έχει την κονσόλα και κράζει κάθομαι να συζητήσω γιατί έχει προσωπική εμπειρία και ξέρω οτι ασχολήθηκε, με άλλους που δεν έχουν και κράζουν δεν ασχολούμαι. Δεν είναι τόσο ακραίο.

Δημοσ.

ikaruga, η νιντέντο μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με το 3d στο 3ds,μετά στο wii u που είναι πιο ισχυρή κονσόλα τπτ, τα ίδια μπορείς να πεις και εκεί αλλα όχι double standards, ξέρουμε και οι 2 οτι το 3d ήταν fad της εποχής, ούτε η Nintendo ούτε η sony θα ξανασχοληθούν.

όσον αφορά το οτι το wii u είναι ίδια κονσόλα με τις παλιότερες της νιντέντο ,για πες για ποιά κονσόλα λες ,γιατί διαφέρει απόλες

nes-δεν χρειάζονται λόγια

snes-most powerfull at the point

n64-most powerfull at the point

gamecube-πιο δυνατό απο το ps2 σε απίστευτα προσιτή τιμή

wii-αδύναμο μεν αλλα με απίστευτο κοντρόλερ ,zelda launch title και 250ε launch price

wii u-αδύναμο,χωρίς games, με ένα pad που ο κόσμος δεν γουστάρει και υψηλή τιμή 350ε launch. 

το wii u ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της εταιρίας σαν Home console.και δεν είχε καμία σχέση με τις παλιότερες.η δημοτικότητα και η απήχηση της κονσόλας βγαίνει απο όλα τα παραπάνω

gkalas ούτε καν θα απαντήσω ,δεν υπάρχει λόγος.κάτσε μίλα με άτομα που γνωρίζουν τα games καλύτερα απο μένα,εγώ είμαι άσχετος ,απο το master system που ξεκίνησα και το game boy classic δεν είναι αρκετό τι να κάνουμε

edit: για τον τύπο απο το superetroid, απορώ με ορισμένους, ο τύπος είναι καμμένος νιντέντο φαν και το λέει κιόλας,μεγάλωσε με νιντέντο όπως οι περισσότεροι που είμαστε σε αυτήν την ηλικία, οι απόψεις του δεν είναι φανμποιστικές, και αρκετές φορές αν όχι όλες συμφωνώ μαζί του,αν και θεωρώ τα βίντεο του κουραστικά και δεν τα παρακολουθώ λόγο 40λεπτων+ , ένας λέει δουλέυει στην σόνυ τώρα, σοβαρά ? δλδ τι εννοείτε ακολουθεί πολιτκή playstation? σοβαρευτείτε λίγο ορισμένοι...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που διαβάζεις εδω μεσα skanjo και σου φαίνεται αστείο είναι απλή λογική. Εγω για μοτοσυκλετες θα μιλησω σοβαρά με κάποιον που έχει οδηγήσει πολλές και έχουν περάσει απο την κατοχή του κάποιες και οχι με εναν που δεν έχει οδηγήσει τη μηχανή και την κράζει ασταμάτητα. Σε καθε τομέα κανείς δε θα έπαιρνε στα σοβαρά κάποιον που κράζει ανελέητα χωρίς να έχει δοκιμάσει. Προτιμώ να μιλάω με αληθινούς gamers και οχι με άτομα που κράζουν ολη την ώρα. Φίλος που έχει την κονσόλα και κράζει κάθομαι να συζητήσω γιατί έχει προσωπική εμπειρία και ξέρω οτι ασχολήθηκε, με άλλους που δεν έχουν και κράζουν δεν ασχολούμαι. Δεν είναι τόσο ακραίο.

Eιναι ομως περισσοτερο οτι ξερεις απο μοτοσυκλετες και δεν σου αρεσει η πορεια μιας εταιριας μοτοσυκλετων.Ειναι αντικειμενο που γνωριζεις δλδ και σε ενδιαφερει.

Γενικα ρε φιλε εμενα ξες τι με χαλαει?με χαλαει ασχετα τα λαθη της, να βλεπω κοσμο να μη λεει κουβεντα για το ps4 που θα μας δωσει παιχνιδι και το ξαναγραφω κιολας, της προκοπης , τον Μαρτιο..Οχι οτι εχω κατι με την σκονυ για αυτο, ξεφτιλα ειναι αλλα δικαιωμα της.

Παρενθεση.

Παιδια αυτο γινεται παντα.Τα ιδια ακουγαμε και για το wiiu,τα ιδια κα για το 3ds,τα ιδια για το ps3 στην αρχη ,τα ιδια για ολους.Για πολυ απλα δεν εχουν παιχνιδια στην αρχη.Ουτε ξεφτιλα ειναι ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Eιναι ομως περισσοτερο οτι ξερεις απο μοτοσυκλετες και δεν σου αρεσει η πορεια μιας εταιριας μοτοσυκλετων.Ειναι αντικειμενο που γνωριζεις δλδ και σε ενδιαφερει.

είναι μάλλον ακόμα πιο κοντά στο ξέρω απο μοτοσυκλέτες μου αρέσει μια εταιρία,και έχω αγοράσει αρκετές μοτοσυκλέτες απο εκεί αλλα ένα μοντέλο που έβγαλε zxc είναι χάλια και δεν θέλω να το αγοράσω ,λόγο χαμηλής δύναμης/εμφάνισης/κόστους etc. :P

Δημοσ.

ikaruga, η νιντέντο μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με το 3d στο 3ds,μετά στο wii u που είναι πιο ισχυρή κονσόλα τπτ, τα ίδια μπορείς να πεις και εκεί αλλα όχι double standards, ξέρουμε και οι 2 οτι το 3d ήταν fad της εποχής, ούτε η Nintendo ούτε η sony θα ξανασχοληθούν.

όσον αφορά το οτι το wii u είναι ίδια κονσόλα με τις παλιότερες της νιντέντο ,για πες για ποιά κονσόλα λες ,γιατί διαφέρει απόλες

nes-δεν χρειάζονται λόγια

snes-most powerfull at the point

n64-most powerfull at the point

gamecube-πιο δυνατό απο το ps2 σε απίστευτα προσιτή τιμή

wii-αδύναμο μεν αλλα με απίστευτο κοντρόλερ ,zelda launch title και 250ε launch price

wii u-αδύναμο,χωρίς games, με ένα pad που ο κόσμος δεν γουστάρει και υψηλή τιμή 350ε launch. 

το wii u ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της εταιρίας σαν Home console.και δεν είχε καμία σχέση με τις παλιότερες.η δημοτικότητα και η απήχηση της κονσόλας βγαίνει απο όλα τα παραπάνω

gkalas ούτε καν θα απαντήσω ,δεν υπάρχει λόγος.κάτσε μίλα με άτομα που γνωρίζουν τα games καλύτερα απο μένα,εγώ είμαι άσχετος ,απο το master system που ξεκίνησα και το game boy classic δεν είναι αρκετό τι να κάνουμε

Το 3d μπορει να ηταν fad της εποχης αλλα ο κοσμος τις 3D τηλεορασεις του τις αγορασε μια χαρα για χαρη 3D παιχνιδιων. Καμια σχεση με το 3DS το οποιο ναι μεν ηταν αυτο το κατι παραπανω που προσφερε αλλα ηταν built in με το μηχανημα μαζι και ηταν απλα ενας λογος παραπανω για να χαρεις τα Χ, Ψ παιχνιδια που αγοραζες. 

Δευτερον δες lifetime πωλησεις τον προιοντων της Nintendo και θα δεις οτι το WiiU μετα απο 1 χρονο βρισκεται στα ιδια οπως και οι αλλες home κονσολες της. Αν υποθεσουμε οτι το WiiU θα πουλαει 6 μυρια κομματια το χρονο τοτε σε 4 χρονια απο σημερα θα βρισκεται στα 30 μυρια πωλησεις. Στα ιδια δηλαδη περιπου με τις προηγουμενες (πλην του Wii το οποιο ειναι ιδιαιτερη περιπτωση κονσολας). 

Εννοειται φυσικα οτι δεν συμφωνω οτι το tablet controler ειναι κατι που δεν θελει ο κοσμος. Ποιος κοσμος? Σε ποιον απευθυνεσαι γιατι εγω ΣΙΓΟΥΡΑ το γουσταρω και ειναι ενα πολυ δυνατο χαρτι σαν κατι που προσφερει η κονσολα που δεν προσφερουν οι αλλοι που εχει και κυριολεκτικα πρακτικα προταιρηματα στο gameplay. Εχεις παιξει την εκδοση του WiiU του Rayman Legends? Παιξε και κανε συγκριση με του (πχ) PS3 που ειναι και η εκδοση του demo που εχω και συγκρινω step by step. Θελεις να πουμε για ZombieU? Εχεις δηλαδη δοκιμασει το παιχνιδι και δεν σου αρεσε? Ενα Last of us με tablet controller θα εσκιζε βαρδουλα σαν εμπειρια. Ισως W101? Που και εκει αλλη χαρη το controller? Η ισως Deus Ex? 

Μην εισαι καταστροφολογος χωρις να υπαρχει λογος (rhyme!). Το μηχανακι ειναι μια χαρα και η υλοιποιηση ειναι επισης μια χαρα. Απο εκει και περα ιδεες και επενδυση χρειαζεται. Αυτο που μπορει να κανει η Nintendo ειναι απλα να μοιραζεται και να κανει hands on παραδειγματα σε τριτους για το πως να εξιοποιησουν την κονσολα/controller της. Μια καλη αρχη ειναι οι αδειες σε τριτους για francise και χαρακτηρες nintendo. Δεν θα μας χαλουσε σιγουρα ενα νεο F-Zero φτιαγμενο απο την AM2 της Sega ετσι? Ουτε μας χαλαει ενα νεο Warriors παιχνιδι στον κοσμο του Zelda. Ουτε θα μας χαλασει κανα Zelda spin-off φτιαγμενο απο την Atlus/From software. 

• Like 4
Δημοσ.

ο κόσμος δεν αγόρασε 3d tv για gaming αλλα για ταινίες,για κάθε έναν που είπε θα αγοράσω 3d tv για να παίξω 3d το gran turismo υπάρχουν άλλοι 100 που είπαν θα αγοράσω 3d tv για να βλέπω 3d το avatar etc..

δεν θα τα λέμε άποιρες φορές, έχω παίξει τα zombie u/nsmb μόνο, το tab είναι μεγαλύτερο gimmick και απο το 3d, δεν χρειάζεται, πρωτειμώ το last of us έτσι όπως είναι, το να κοιτάς 2η οθόνη θα ήταν distraction ,κάποιος θέλει distraction για immersion εγώ δεν το χρειάζομαι, το παιχνίδι το συγκεκριμένο με το storytelling του δεν χρειάζοταν gimmicks για να το παίξεις και να το ευχαριστηθείς, αυτή είναι η διαφορά του last of us με το zombie u. μην συγκρίνουμε απίστευτα καλά Storytelling games με μέτρια games με gimmics. 

Δημοσ.

Btw ο βασιλης πλεον δουλευει για την σονυ..

Δημοτικό-καθρεφτάκι-πάρε τον παπά

Next

mtzs εγω το είπα. Ο Superetroid το έχει δηλώσει οτι δεν είναι αντικειμενικός και οτι απλά κάνει βιντεάκια, δείχνει τη συλλογή , λέει και τη άποψή του. Όπως θα διαβάσω εδώ απόψεις για θέματα που με ενδιαφέρουν έτσι θα δώ και Bill να δώ την άποψή του. Γενικά είναι σοβαρός άνθρωπας και δεν παθιάζεται με τις εταιρίες (εταιρείες :P) και τις κονσόλες του. Τουναντίον θέλει η μία να ξεπερνάει την άλλη ωστε να υπάρχει κίνηση στο gaming και ανταγωνισμός για το καλό του gamer.

Το θρεντάκι την έχασε τη μπάλα γιάυτό και θα πώ κάτι άσχετο με την κουβέντα. Αναμένω το SUPER MARIO 3D WORLD (Woo) οσάν τρελός γι'αυτό και εχω παρατήσει επίτηδες το METROID PRIME 3 CORRUPTION με το οποίο απλά έχω σκάτοπορωθεί. Το παιχνιδάκι είναι απλά τρελό. Νιώθεις οτι έβαλες το 100ρικο στα μασίνια (ψαγμενιά? :P) και παίζεις.  

• Like 1
Δημοσ.

το ιδιο εβγαλε και το newegg... αλλα δε ξερω κατα ποσο στελνει ελλαδα...νερατζο , εχει ξεφυγει εδω και καιρο...δε ξεφυγε τωρα.εγω αφησα λιγο το  wiiu  αν και αυριο παω να παρω το mh3 να παιξω λιγο και απο αυτο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...