gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μικρα παιδια να ειχες αφησει μεσα στη Nintendo καλυτερη προωθηση θα ειχαν κανει στην κονσολα.
neratzojuice Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μικρα παιδια να ειχες αφησει μεσα στη Nintendo καλυτερη προωθηση θα ειχαν κανει στην κονσολα. και στα παιχνίδια. Περιμένουμε τόσους τίτλους κάπου στο 2014.
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Inb4 fail transcript/translation. In other news, ο browser παίζει τέλεια όλα τα streaming sites (που φυσικά μπορείς να δείς και στο pad), το mario kart έρχεται το μάιο και μόλις είδα ένα 40λεπτο review του 101 και έπαθα πλάκα. Πραγματικά όπως έλεγε ο gkalas το demo δεν πλησιάζει καν στο τι είναι το game. Δεν είχα ιδέα οτι έχει dmc/bayonetta bkground και βλέποντας κάποια enemy/boss fights μπήκε στη wishlist για άμεση αγορά. Also πάρθηκε και το darksiders 2 χθές για να δω πώς "παίζουν" και τέτοιου τύπου games στην κονσόλα. Πλέον με τα streams είναι πάντα ανοιχτή όποτε είμαι σπίτι ^^
pigos23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα τιμη εχει τωρα το wiiu Απο τις γιορτες κ μετα το βρισκεις χαλαρα 200€ Ποσο θελετε μερικοι δλδ 70 € να το δινουν κ δωρο τα μεταφορικα για να σας το φερουν σπιτι μαζι με γυμνη γκομενα σε ξεχωριστο κουτι χαχα; 4
gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Οχι pigos απλα δικαιολογίες ειναι για γκρίνια. Οποιοσδήποτε πιστεύει οτι ειναι ακριβο πλεον στα 200μαζι με παιχνιδι απλα δε γουσταρει. ΥΓ.Το gamecube ηταν πολύ καλύτερο απο ps2,είχε παιχνιδαρες και υποστήριξη απο 3rd parties και δε πουλησε.Μια χαρά το έχει κάνει η Nintendo και πάλι δε πούλησε.
skanjos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 220 Λίρες το πιο φτηνό με το Nintendolandhttp://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=wii%20u&sprefix=wii+u%2Caps&rh=i%3Aaps%2Ck%3Awii%20u και 250 το basic στην ελλάδα, τώρα για ποια 200ε μαζί με παιχνίδι λέτε κάποιοι ,μάλλον σας περισσέυουν τα 20ευρα και τα ρίχνετε πέρα δώθε ...http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=wii+u
gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Γεμάτο προσφορές ηταν στα 200 ευρώ ολο τον καιρό και ακόμα αν ψάξεις τη βρίσκεις τόσο. Θες να σου πάρω μια και να μου δώσεις τα λεφτά οταν βρεθούμε; Το πρόβλημα δηλαδή για σένα είναι τα 20 ευρω; Σου βρίσκω άνετα στα 200.Τη θες η να περιμένουμε να πεσει στα 50; Edit:Στα 220 ηταν η προσφορα.Οντως αυτο το 20αρικο χαλαει ολη τη μοστρα.Αν σου ειναι προβλημα το 20αρικο τοτε πραγματικα στο δινω εγω.Κριμα ειναι να χασεις την κονσολα για 20 ευρω. 1
mtzs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Οχι pigos απλα δικαιολογίες ειναι για γκρίνια. Οποιοσδήποτε πιστεύει οτι ειναι ακριβο πλεον στα 200μαζι με παιχνιδι απλα δε γουσταρει. Που εχει 200 το WiiU μαζι με παιχνιδι της προκοπης να παω να το παρω τωρα; η μηπως λετε παιχνιδι το Nintendo Land για το οποιο ο Βασιλης του superetroid (πρωτιστως ninty fan και μετα playstasion fan) δηλωσε για το συγκεκριμενο οτι ειναι ντροπη για την ιστορια της Ν να λανσαρει αυτο το πραγμα σε launch και να το ονομαζει παιχνιδι. αυτος ομως δεν φοραει γυαλια να βλεπει ωραια ολα της Ν.. Και την πηρε και day one μαλιστα τη κονσολα με το Zombi Και μη ξεχναμε οτι αυτο δεν ειναι official τιμη αλλα τιμη μαγαζιων που δε βλεπουν φως και σκοτωνουν τη κονσολα. Η μονη προσφορα που πραγματικα αξιζε ηταν του Zombi U στα 265 που εδινε μαζι το pro controller. H official τιμη του Premium pack ειναι στα 295 ακομη.
pigos23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μολις πηρα το καινουριο μου wiiu απο γερμανοΤο κανω unboxing το βαζω στο ρευμα βαζω hdmi κ μολις παταω το κουμπι αναβει κ δεν δειχνει τιποτα παρα αναβοσβηνει αυτη τη φορα μπλε φωτακιΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΑ Ρε μεγαλε mtzs εσενα σε ενοχλει αν ειναι η τιμη official γι αυτο δεν αγοραζεις στα 200€ ; Δεν σου αρεσει το nintendo land; Σε κανα χωριο ζεις;Το βαζεις αγγελια κ περνεις οοοοοποιοοοο παιχνιδι σου αρεσει Ειπαμε περιμεντε κ την γκομενα δωρο μερικοι Ο superetroid ποιος ειναι αυτος ο καραφλας που ποιο πολυ μιλαει παρα παιζει; Γεμισαμε γκουρου με καναλια στο διαδικτυο... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2014 από pigos23 2
vag.patrick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Που εχει 200 το WiiU μαζι με παιχνιδι της προκοπης να παω να το παρω τωρα; η μηπως λετε παιχνιδι το Nintendo Land για το οποιο ο Βασιλης του superetroid (πρωτιστως ninty fan και μετα playstasion fan) δηλωσε για το συγκεκριμενο οτι ειναι ντροπη για την ιστορια της Ν να λανσαρει αυτο το πραγμα σε launch και να το ονομαζει παιχνιδι. αυτος ομως δεν φοραει γυαλια να βλεπει ωραια ολα της Ν.. Και την πηρε και day one μαλιστα τη κονσολα με το Zombi Και μη ξεχναμε οτι αυτο δεν ειναι official τιμη αλλα τιμη μαγαζιων που δε βλεπουν φως και σκοτωνουν τη κονσολα. Η μονη προσφορα που πραγματικα αξιζε ηταν του Zombi U στα 265 που εδινε μαζι το pro controller. H official τιμη του Premium pack ειναι στα 295 ακομη. Δε θα διαφωνησω μαζι σου γιατι δε θα βγει ακρη, παρακολουθω το νημα αυτο κοντα στο χρονο και δε σε εχω δει οχι να γραφεις κατι θετικο, ουτε καν κατι ουδετερο. Δεν ειμαι νιντυ φαν , αγαπω τα games οπως και συ, αλλα αυτες τις μαλακ*ες γραψτε τις και για το ps4 που θα φτασουνε μαρτιο να δωσουν κανα παιχνιδι ΝΕΟ και τις προκοπης. Εκει τα 400€ ειναι καλα γιατι στο μελλον θα μας δωσει αυτα που ξερουμε καλα.χαιρω πολυ. Τωρα τι κανει....στα @@ μας εχει ολους. Μια αποτα ιδια... 1
metallica 13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Το οτι βαλατε την γνωμη του superetroid ως επιχειρημα καποιοι ειναι τραγικο..ειναι καλο παιδι δε λεω αλλα μιλαμε για ανθρωπο που ειχε φτασει το gta v στην μεση και πηγε να το παρατησει γιατι δεν ηξερε να κανει εναλλαγη στους χαρακτηρες... 1
neratzojuice Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για το superetroid πραγματικά δεν ξέρω γιατι τον κατηγορείται. Δεν κάνει επαγγελματική δουλειά. Τις απόψεις του λέει απλά. Δεν τις εχει προβάλει ποτέ ως αντικειμενικές. Δείτε βίντεό του και μετα κρίνετε. Btw το GTA V το εχω παρατήσει και λιώνω valkyria chronicles. Όλοι.. ΟΛΟΙ όμως μου λένε "τι μλκιες κάθεσε και παίζεις". Γουστα είναι αυτα Για τη διαφωνία που έχετε. Αυτο που βλέπω είναι οτι η διαφωνία υπήρξε στην τιμή. Μετα το χώσιμο απο τα "fanboys" είπατε για τα wii fit-apps-παπάτζες που νομίζω οτι όλοι τα κατηγορήσαμε. Επομένως εκεί σας έχασα τελείως. Πιο λιανά οι μέν λένε είναι φθηνό το Wii U, οι δε απαντάνε με skroutz Οι μεν απαντάνε ξανα λέγοντας κατηγορείται συνέχεια τη Ν, οι δε απαντάνε Wii fit-apps κλπ Μα όλοι τα κατηγορήσαμε. Δεν είδα κάποιον να σχολιάζει αυτά που εμένα με έκαναν και χάρηκα: "Unfortunately, as the current situation of Wii U shows, we have not been able to fully communicate the value of the GamePad [...] In order to do this, it is obvious that. Our top priority task this year is to offer software titles that are made possible because of the GamePad." Για την τιμή λοιπόν πιστεύω οτι 270 με 300 είναι πολύ καλά. Παιδιά είναι μια παιχνιδομηχανή. Μη ζητάτε παράλογα πράγματα. Ο καθένας επιλέγει τι θα πάρει. Εχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο με iphone ιστορίες και να κλαίει για ΔΕΗ ΟΤΕ. (δεν κάνω επιθεση σε κανένανα.. αυτό παρατηρώ στην Ελλάδα εδω και κάμποσα χρόνια , στους κύκλους μου τουλάχιστον)
gkalas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ισως δεν εβαλε τον σωστο τιτλο ο ανθρωπος η προφανως θα επρεπε να ειχα τονισει απο κατω οτι δεν δυσφημει τη Ν με τα οσα λεει ουτε ειναι hating video. Καλα, αμα λεμε οτι δεν καθεστε καν να δειτε τι λεει ο ανθρωπος. Ξεχασα οτι εδω μεσα αρκετοι φορανε γυαλια οπως φαινεται και στις φωτος των αβαταρ και βλεπουν τα παντα οπως θελουν. Μαλλον επειδη το εβαλα εγω ο "hater" δεν ειναι αξιο παρακολουθησης Αν ηθελε να παρουμε στα σοβαρα το βιντεο του και να το παρακολουθησουμε ας εβαζε εναν τιτλο που δεν ηταν αστειος.Απο τη στιγμη που ο τιτλος ειναι τετοιος εννοειται οτι δε θα κατσω να χαλασω 40 λεπτα απο τη ζωη μου για να το δω.Αν θελει να τον παρουμε σοβαρα ας σοβαρευτει ο ιδιος πρωτα.Για τα γυαλια που λες εχω προφανως πολλα γυαλια μιας και εχω τα παντα απο κονσολες.Οταν αποκτησεις και εσυ γυαλια διαφορετικης μαρκας απο την "Hater" μαρκα που εχεις τοτε μπορουμε να μιλησουμε και πιο σοβαρα.Την Nintendo μια χαρα την κραζω εκει που πρεπει οπως και την επευφημω εκει που παλι πρεπει.Οταν αποκτησεις την κονσολα (καποτε θα πεσει στα 5 ευρω γιατι προφανως τοσα πιστευεις οτι αξιζει) τοτε μιλαμε σε καλυτερη βαση.Για την ωρα εισαι ακομα ενας απο τους πολλους που εκφερεις αποψη χωρις να εισαι κατοχος.Εχεις καθε δικαιωμα βεβαια να το κανεις αυτο αλλα εχω και εγω καθε δικαιωμα να μη σε παιρνω στα σοβαρα.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ελα και μου εφτασε το W101 σημερα λεμε. Θα το τσιμπησω την ωρα που θα παω δουλεια απο το ταχυδρομειο και το βραδυ (αναλογα) θα μπει μεσα στο μηχανημα και θα γουσταρω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα